Озера Львівщини

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем MARTINI, 27 тра 2007.

1. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: Озера Львівщини

Перед. Якщо вчасно не повернути праворуч, то можна заїхати на батьківщину Скрябіна :)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А від траси ще далеко пиляти?

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

7 кілометрів, до повороту на Майдан. А далі - в залежності яке озеро собі сподобаєте. Якщо з дітьми - то краще перше по ходу. Там жабенятник є і компанія для малих :)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ясно. Дякую за інфу.

5. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Пропоную базу відпочинку "Шепільсько" десь 15 км від Стрия за в сторону Сколе по трасі Київ-Чоп, два маленькі лягушатники для дітей, велике озеро для купання та рибалки, риба клює доволі часто, можна і відпочити і порибалити, по берегу ходить офіціант )))
    Стоянка 10 грн. Вхід 5 грн з людини, рибалка 20 грн з людини.

Є озеро в м.Моршині навколо є купа місця для шашликів, вхід безкоштовний (був минулого року, тепер не знаю) лодки, катамарани на прокат

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тобто озеро в самому місті? Як це виглядає?

7. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

Ой хлопці і дівчатка, один мій знайомий післявчора втопився на Комсомольському серед білого дня... Це просто жах... Будьте обережні, відпочивайте з ГОЛОВОЮ...:sad:

• Подобається Подобається x 3
  8. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Ну не зовсім в самому місті, швидше на окраїні, але зважаючи на розміри Моршина...
    Від залізничного вокзалу пішки 10 хв.
    В Моршині є два озера, але де інше я нажаль не знаю і на ньому не був ніколи

З.І. Те озеро про яке я писав також має обгороджений дитячий лягушатник, правда все залежить від рівня води інколи вода переходить і через огорожу ((

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Миколаїв - Городок - озеро на озері, коли споглянути на карту.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А при

А приїзжаєш - в"їзд закритий на замок, не впускають - рибгосподарство - об"їздні дороги переорані.

11. ArxangeluS

ArxangeluS Well-Known Member

А хто скаже, які озера офіційно дозволені до купання на Львівщині? І чи є такі взагалі?

12. Grek

Grek Well-Known Member

В Городку озер багато, але толку з них мало - оскільки всі запущені та брудні. Хіба було до недавнього часу на кр"єрі, біля цегельного заводу чистеньке озерце, правда зараз туди вже не пускають новоспечені власники.

Непогані озера є в селі Родатичі (по шегинській трасі 10 км за Городком), так звана база відпочинку "Сокіл" (для менш забезпечених верств населення), та "Чарівна долина" (із налагодженою інфраструктурою за відповідні гроші).

Також був минулого тижня на Танковому озері - село Старичі (за Новояворівськом). Правда воно знаходиться на території військового полігону, а тому не завжди туди пускають.

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми школярами ще ходили на озеро електрон, спочатку їхали тролейбусом, там здається як до іскри, і там був (може і є ще давно то було) такий шорткат через ліс. А з лісу через паркан :) Знала б моя мама де ми лазили :)

14. paschenkomax

paschenkomax миється в бані

Є на Волині такий райцентр Маневичі.Навколо нього озер повно(20-30), на любий смак.В кожного своя історія і особливості.В половині з них я купався в половині ловив рибу.Чесно скажу львівським озерам до них далеко.
    P.S великий мінус - КОМАРІ,ОВОДИ,МОШКА все інше супер якщо змій
    не боїтеся:)

• Подобається Подобається x 3
  15. Grek

Grek Well-Known Member

Був сьогодні в Задорожньому (біля Миколаєва). Народу - тьма. За вїзд беруть 3 гривні. Машину прийшлось поставити десь серед поля, бо поближче до води все заставлене. Враження - двоякі. Вода доволі таки чиста (ну принаймі в порівнянні з іншими озерами). Дуже багато симпатичних дівчат. При відїзді з озера десь о 19.30 утворилась двокілометрова пробка, оскількі кожен хоче поскоріше виїхати, машини ставлять де попало, тобто організація цього процесу відсутня.

16. Ksani

Ksani Well-Known Member

Озера навколоЛьвівські

Вчора ми нарешті відкрили сезон купальників: плавали в сірководневому ставку недалеко від Старого Милятина, там з-під землі б'є фонтан. Все класно, хоча до запаху треба звикнути:)
    А де купаєтеся ви? Які навколо Львова є ставки чи озера, придатні для купання?

17. koleso19

koleso19 Active Member

Відповідь: Озера навколоЛьвівські

Вчера на Карьере двое граждан (в том числе ребенок) искупались последний раз в жизни, поэтому советую не забывать об осторожности.

18. Ksani

Ksani Well-Known Member

на якому кар'єрі?

19. Meg

Meg Well-Known Member

В Брюховичах?Там здоровий кар"єр.На дні і всюди навколо ржаві трактори і техніка.Немає де купатися...ах...немає....Я давно вже не була ні на якому озері.

20. andi

andi Well-Known Member

Тяжко трохи навколо Львова з озерами...
    їздили на Задорожнє (Байкал). може бути...
    як нема машини, можна дідівським способом - електричкою!
    Близько до озера :)

а де твій аватар? :)