Хто які озера навколо Львова знає? В радіусі до 70 км. Я оце на вихідних захотів з"їздити кудись щоб не було натовпу народу, спокійно, бажано біля лісочку, щоб коловоди можна було шашличок зробити. І так і не придумав, куди. Може хтось знає такі спокійні місцини на Львівщині?
Відповідь: Озера Львівщини Є ж гілка - Карти України online. Спробуйте за поданими лінками (кілометрівки Генштабу). http://www.map.valor.ua/ http://maps.vlasenko.net/ http://maps.vlasenko.net/map-1k.html
Відповідь: Озера Львівщини детальна карта Львівської області в мене є Синіх плям (озер) там чимало, але мене цікавить на яке із них варто їхати для спокійного відпочинку. Забиті пляжі мене не цікавлять. Не те щоб я захотів голяка покупатися, просто цікавить тихе місце, щоб до берега під"їхати і провести гарно день з половинкою або із ще одною парою. Сьогодні був на кар"єрі у Ясниськах і на Наварії - всі береги забиті. В результаті поїхали за Ясниськами в ліс і посиділи там. Накатав рівно 100 км, а фактично нічого схожого на те, що хотів, не знайшлося
Відповідь: Озера Львівщини Раджу прошерстити серед напівубитих баз відпочинку заводів та підприємств. Поки не сезон, туди приїздять тільки фанати (ветерани тих місць), завантаження на 1/4. Не хочете винаймати будиночок - розташуйтеся поруч. А якщо такий заклад зовсім не працює (або не відкрив сезон) - завжди можна домовитися з охоронцями - за десятку з носа відкриють будиночок і дадуть як мінімум матраці.
Відповідь: Озера Львівщини Нема спокійних місць (про цвинтар звісно не говоримо), бо там де нема людей, є комарі.
Відповідь: Озера Львівщини О, забув. Є р. Стрий, але то не озеро, та й не 70 км, а 75. Зате порожній берег знайти можна.
Відповідь: Озера Львівщини Мих, дякую і за це... Борис так і не зрозумів про що я Зрештою, від киян я на корисні поради і не сподівався
Відповідь: Озера Львівщини Мартіні, Ви коли-небудь їхали через Бібрку на Перемишляни? Там, за Бібркою є село Стрілки. Так от, там є санаторій "Узлісся"(поворот направо при виїзді). Не зле. Але як повезе з кількістю народу - не знаю.
Відповідь: Озера Львівщини Ще варіант - с. Свірж. Там, де чотири мушкетери з Боярським фільм знімали. Там є зАмок на березі озера - теж непогано.
Відповідь: Озера Львівщини Martini, Можливо я не чітко висловився: 1. через адреси баз відпочинку можна довідатися про пристойні "природні заповідники". 2. Як правило, при базах відпочинку є "свої" пляжі, "свої" рибальські містки, "свої" місця, де можна запастися дровами. Ось я щойно звідти (37 км). Зовсім недалеко від Читателя. Втекли від грози, розслабляємося сапераві.
Відповідь: Озера Львівщини по секрету: їдьте на волинь.... там озер (тихих, чистих, глибоких і гарних) — багаааацько...
Відповідь: Озера Львівщини А я от зараз сижу весь червоний як буряк, бо ми з друзями відпочивали два дні на кар'єрі за Брюховичами. Нас було чоловік десь 25, палатки, кіловат звуку, ноутбук, проектор, світло-музика, велике вогнище і було просто супер весело!!!!!!!!!! Плюси озера: 1.Вода чистесенька і теплесенька. 2.Є можливість назбирати багато дров для великого вогнища. 3.Озеро безкоштовне, бо там заборонено купатись.:D Мінуси озера: 1.Коли багато людей, мало місця на пляжі. 2.Озеро глибоке, бо це насправді пішаний кар'єр, в нетверезому стані навіть не вартує пробувати купатися... 3.Важко добиратися на машині. 4.Немає магазинів, ларьків, тому абсолютно все треба брати зі собою. Але загально мені там дуже сподобалось...:D
Відповідь: Озера Львівщини Мартіні, а в "Бухту Вікінгів" чому не поїдете?:eek: Там і чисто, і файно і нема багато людей, бо озеро не халявне, але й не дороге...
Відповідь: Озера Львівщини Був я там колись в тій Бухті. Святкували там 2 роки "Газети" Непогане місце. Але не хочу я на всякі бази їхати на шашлик. Це зовсім не те...
Відповідь: Озера Львівщини А ше є якісь озера серед лісу. Майдан вроді називається. Років зо 7 тому туди їздили, але де то вже не пам"ятаю.
Відповідь: Озера Львівщини Їжджу на Майдан - 40 км від Львова по Яворівській трасі, поворот на с. Верещиця. Непогано, але вїзд платний. Добре там з дітьми відпочивати бо неглибокі озера. Мангал, шашлик, рибалка, ліс. Всє дєла
Відповідь: Озера Львівщини Коротше так: там є декілька озер. Повертаєте з села Верещиця направо, і ліворуч буде перше озеро. Воно найменше і здається найдешевше. Невеликий пісчаний пляж, місце для парковки, мангали. Посеред озера невеликий острівець з бєсєдкою - для невеликої компаній - супер! Далі по трасі є ще пару озер, але там в основному рибалка, і не дуже пристосовані для відпочинку береги.