Охота на лис началась

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Змейка, 26 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оникс

Оникс Well-Known Member

У них сейчас законный отпуск, если вы не в курсе. :)

2. Змейка

Змейка Well-Known Member

Тут важно другое - кто охотник, а кто - добыча.:)

3. Good++++

Good++++ куртуазный перфекционист

какаяразница?:scratch_one-s_head:

4. Heartland

Heartland Well-Known Member

Я бы сказал клавиш

А как насчет "покращення життя вже сьогоді"?

Ну и что они вам обещали? Какие ваши надежді они не оправдали? Только говорите за себя.

5. Змейка

Змейка Well-Known Member

Я ничего хорошего от них и не ожидала, но они оказались гораздо хуже, чем я о них думала.

6. Heartland

Интересно услішать, что ві о них думали первоначально?

7. Good++++

Good++++ куртуазный перфекционист

я думаю, что даме не прилично задавать такие вопросы.:)

8. Heartland

И чем они не приличніе?
    А дама работает под прикрітием?

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Дехто думає, що він вміє думати. Думати перш за все це здатність критичного аналізу і вміння називати речі своїми іменами без оглядки на те, чи воно близьке по духу і ментальності чи ні. Ви ж демонструєте лише озвучення штампів які зконструйовани не вами. про таки х кажуть "говорячі голови".
    п.с. подивіться на дозвіллі мультфільм "Жаба мандрівниця" корисно буде.

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у нас усі співпрацюють зі слідством, після певного терміну ув’язнення.
    і любий Вашому серцю Колесніков співпрацював би, але у помаранчевих, як той казав, - кишка тонка :pardon:
    пардонтє, пані Оленка, а коли я стверджував, що мені когось шкода?
    я з ними навіть особисто не знайомий :pardon:
    що стосується Пашкі Лазарєнка - то його провину визнало не українське суддівство, і це означає, що він справді винен.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я уявляю, що б він мені сказав, якби прочитав мій відкритий лист Горбачову в 1987 році чи демонстративний не вступ в комсомол чи партію ще раніше. Скоріше всього отримав би звичайний шок.
    Барс, ми з козацького роду. Знаєте, що це означає? Це коли розмовляєш хвилин 20 з Президентом цієї поки що сурогатної держави (початок 2006 року) з плакатом на грудях : "Українська влада - гонору на "мерседеса", а розуму та совісті - на "запорожця".
    А сидіти, то вже сиділи за гратами. Дійсно, це не "вумнічати" в -неті.

12. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

опрос среди тушек проводился?

13. ГРАНД

http://mults.spb.ru/mults/?id=972

14. kertis

kertis миється в бані

Главная ошибка панни Елены: она думает будто нас цепляет что бывших "оранжевых" деятелей пересажают. Я уверен, большинству Украинцев на них совершенно наплевать, никто не скажет слова сожаления и не проронит ни единого вздоха по этому поводу. Так же само будет наплевать, если предыдущая власть пересажает голубцов.

15. ГРАНД

Во-во. Бо це що вони витворяють на їх думку (а вони думати не вміють) політична боротьба і щось благородне. люди які виховувались по тюрмах та на помийках барачних окраїн Донбасу істоти примітивні і як правило жорстокі. Закони фізики їм не відомі ( і те що вони цілком примінимі в політиці теж) що сила дії народжує силу протидії, а також те що сила тиску на іншу силу викликає накопичення енергії і подальший руйнівний вибух. Приклад - стискання пружини. Цей метод що вони запровадили схожий на більшовицький з відповідними наслідками для самих більшовиків (особливо першого набору, так звана ленінська гвардія).

16. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Это точно, у нас такая ситуация, что уже уместно будет сказать в отношении наших властьимеющих знаменитую инквизиторскую фразу - " Режте всех, Господь выберет своих!"

17. Змейка

Змейка Well-Known Member

Экс-министра экономики Богдана Данилишина ищут с помощью Интерпола. Его имя значится на сайте Интерпола в списке разыскиваемых лиц, пишет «Украинская правда».
    Экс-министра экономики Богдана Данилишина ищут с помощью Интерпола. Его имя значится на сайте Интерпола в списке разыскиваемых лиц, пишет «Украинская правда».

18. Змейка

Змейка Well-Known Member

Сегодня в столице около 14.00 возле здания Киевского регионального отделения Фонда государственного имущества Украины сотрудники Службы безопасности Украины задержали во время получения взятки в размере 40 тыс. долларов двух работников Фонда госимущества.
    Как сообщили УНИАН в пресс-центре СБУ, должностные лица вымогали деньги у руководства частного предприятия за услуги по занижению стоимости нежилого помещения, которое те хотели приобрести.
    Сейчас проводятся следственные действия, по результатам которых будет принято решение о возбуждении уголовного дела.:good:

19. kertis

kertis миється в бані

Елена, скажите а вы замужем?
    Извините за нескромный вопрос, дети есть?

20. Змейка

Змейка Well-Known Member

:) Всё есть.:good:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)