Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 бер 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Коли мій син купував хату, що прямо через заїзд від нас, то дуже боявся, що так близько і мама буде приходити і керувати їм. Бо я таки ним, ще хлопцем мусіла керувати. :)Особливо в питанні грошей. Нераз не пхалася, пускала все на самоплив. Але мій синочок так вмів сам з грошима зарадити, що за пів року умудрявся назбирати на кредиткарточках не менше 6 тисяч. :rolleyes: А тоді зматкобожиться і :"Мамо, що мені робити?:rolleyes: "Платити,- кажу. - Їх ніхто ж не подарує. Навпаки, ще проценти ростуть." Тому мене то заїло дуже, як він мені сказав, що я буду їм керувати. Весілля зробила, що мала подарувати, подарувала, а тоді сказала, що мовляв так, дітки, як самі не навчитеся собі радити, то ніхто вас не навчить.Вчіться на своїх помилках. І досі вчаться. :) Заробляють обоє 5 тисяч, а ледве кінці з кінцями зводять. Але мама до них не мішається. І мир і спокій! :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Наші батьки сусіди (2-3 хв. ходи), так що було весело.
    Ми полегшено зітхнули, коли переїхали до власного помешкання. І хоч до нас їм було не надто близько (я навмисне місце обирала;)), то таки приходила мені казати, який вазонок треба переставити, що у мене не там і не так... :sad:
    Свекруха тоді сказала: "От все, тепер не буде так, як раніше, що два кроки і ми у вас".
    Я відтоді нарешті почала цінувати і розуміти смак та користь свободи. За рік життя окремо наші стосунки із чоловіком покразилися настільки, що ми самі не могли у це повірити. І тоді ми усвідомили, що часами наші конфлікти зовсім не були нашими.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

А я у своїх може за два роки з 20 разів в хаті була, а може й ні. :) Мені часу нема до них ходити. А вони пару разів на тиждень приходять. І замерожіла в них земля, де можна було квітки посадити, як всі люди роблять, то й замерожіла! :) А мені що до того? То їхня хата! ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Та нема за що! :) Нікуди нам одні від одних не подітися. Краще шукати порозуміння. :)

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Дівчата, дівчата, і з вами не легко, і без вас нікуда... І чого так на Шрека з пупером напосіли? Невже Новий Ш. говорить такі вже крамольні речі? Як на мене, більше подібне на правду життя. Народ же ж ясно сказав-зав`язав: "при одруженні чоловік втрачає, жінка здобуває". :o Дівчина 30 років, неодружена - біда, ужос, катастрофа :eek: ; а як хлопець, то йому по великому рахунку до лямпочки. Я також інколи згадую файні парубоцькі часи: свобода, несанкціоновані зустрічі з друзями, пивом і футболом, сам собі господар, зарплата в кишені, жінка через будь-яку неважливу дурницю не дзьобала, зовсім далеке знайомство з постійними серіалами, "Анжелікою і Королем", і шкарпетки завжди лежали там, де я їх поклав вкінці-кінців... :) І так до безкінечності. А тепер величезна купа додаткових проблем, зобов`язань, навантажень... Але ж це зовсім не означає, що я незадоволений одруженням, сиджу під каблуком, женоненависник, або подібна крамола!!! :o Навпаки, женячка додала в життя купу плюсів і позитиву з іншої сторони. І, в принципі, я щасливий і задоволений. З дружиною все Ок, так хіба, іскорки іноді проскакакують, як у всіх. :)
    Ну все, понєслась! "Тіко по губах не копайте, я на флейті граю!" :D До шквалу обурливих дописів жіноцтва і стрімкого пониження карми готовий. Постараюсь далі на цю тему не фільософствувати, бо вона вічна і безкінечна між обома статями. Однаково з вами, дівчатами, не посперечаєшся - ви словами закидаєте, круть-верть, чорне на біле, біле на чорне,... всеодно неправий буду. :rolleyes: :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Samojlovu4

І в тещиному питанні скоріше на сторону Шрека з пупером схиляюсь ("звичайно, я ж казала, це в них така чоловіча солідарність..."). Хоча в мене з тещою не так все запущено, вона, слава Богу, розумна і ситуацію розуміє. Тримає дистанцію. Я маю респект перед нею, вона перед мною. :cool: Була б на один тік менш мудріша, була б гризота в хаті... Рік після весілля відбувся, правда, невеликий розбір польотів, але теща швиденько збагнула політику партії. Хоча зарікатися не буду, тьху-тьху... :rolleyes: :) ;)

7. Samojlovu4

І взагалі, хтось колись чув про серйозні проблеми з свекром чи тестем???!!! :rolleyes: :) ;)

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Ха! Я теж на цю тему думала! :rolleyes: Ви, мужчини, як завджи, хитріші. Як і не вдоволений тесть, чи свекор, то тільки жінці виказує. Та так виказує, ніби то вона в виборі зятя, чи невістки винна. А та бідна вже мусить робитися дипломатом і далі діяти за обставинами....А що, як дипломатія не її професія? :rolleyes:

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

До речі. хто називає свекра і свекруху "татом" і "мамою"? Мій чоловік називає мою маму - мамою, а я не можу до його батьків так звертатись....Хоч свекруха чудова жінка, але все-таки.....мама одна, рідна...Мені здається, що я кривитиму душею, коли так називатиму :sad: А свекра тим більше не назву татом, коли власний помер....:sad: Тим більше порівнюючи власного тата, який був просто золотим, і чоловікового...Явно йому не на користь...Моя мама каже, щоб я зверталась до батьків чоловіка "мама-тато", а мені язик не повертається...

10. Оля

Оля Старожилка форуму

А це так важливо для батьків...:sad: І я називала без проблем. Мене мама ще наставляла перед одруженням:"Клич її мамою, дай її добре слово, бо вона своїх доньок не мала." А свекра не було, бо моя свекруха була вдовою, так що мені не випало мати ще одного батька. А так хотілося...:sad:

11. Ума

Ума Well-Known Member

ми з чоловіком батьків один одного мама-тато кличемо. З початку так не було (принаймні в мене). Я свекруху по імені-батькові кликала, а потім якось просто пересилила себе і сказала "мамо" - вона аж сльозу пустила. То я вирішила, що для кращих стосунків називатиму їх батьками :)

12. Відповідь: Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Если бы моя жена сказала моей маме "мамо", та точно бы расплакалась :eek: :D :D

13. Ума

Ума Well-Known Member

:D :D :D

це ж українське звертання. "мама", але "мамо", НевстранцЮ :D

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Може з часом і я спробую, але все одно це буде трохи фальшиво з мого боку....

15. Відповідь: Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Спасибо, Умочка, я в курсе ;) Об этом все в курсе :) Оченно колоритно.
    "Мамо, Вы ..." :)

16. Salata

Salata Well-Known Member

Со свекром - слышала, не раз. Причем со свекровью в той ситуации жили "душа в душу".
    Еще вопрос по поводу "шкарпеток" :) А, живя с родителями, Вы тоже любили художественный беспорядок?

17. Forpost

Forpost Стоїк

Для кого і де ?в США? яка мені дочка чи син невістка чи зять ,з якого дива вони мене мають татом обзивати.А там детак ластяься та мій синок ми приймем тебе як рідного сина(на весіллі )якраз лицемірство і найбільше проблем.Це все моє .і пішов ти на... А зять как,ведомо ,любит взять...

18. Forpost

Forpost Стоїк

Это постояно выводит меня из себя,и коробит.Как можна к единокровной матери обращаться на Вы,как к прохожему на улице,?

19. Росинка

Росинка Well-Known Member

Считаеться,что так вы выражаете свое уважение и почтение старшему поколению.У нас в семье говорят родителям "ты",а вот свекру говорю "Вы".Он то как раз чужой дядя

20. Росинка

Росинка Well-Known Member

Но дядя мой свекр хороший:живет отдельно ,к нам не лезет.Нормально общаемся без проблем.А вот свекрови у меня нет- умерла:sad:

а де твій аватар? :)