Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 бер 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

"Не все так просто в королестве датском",а то накинулись не мене і на пупера.Ми просто не змогли промовчати,хоча в інших темах мовчимо

2. Forpost

Forpost Стоїк

А видите як Шрек то сволочь,а як Salata то жертва.несправедливо!!!

3. Salata

Salata Well-Known Member

Ума, мысль верная, но если нет желания напрягать себя чуть-чуть, то выходить ребенка в совсем тяжелой ситуации - сомнительно. Тем более, там нужна тоже диета, еще более жесткая. Ребенок - даже не компьютер (сломали, и Бог с ним, лишь бы не было войны). Кроме того, у моего есть вероятность "перерасти", если таких приступов избегать.

4. Salata

Salata Well-Known Member

New Shrek, Я на этой ветке согласна с Вами в следующем: с маленькими детьми по гостям лучше не шастать.
    Что касается отдавать ребенка - не отдавать, то у меня не столько моральная, сколько чисто практическая проблема. Моральные (не Вы с Пупером единственные) тоже есть, но это и мои проблемы тоже, не только "их", если ребенку можно со мной, то и с ними, наверно :) (не слишком запутанно?)

• Подобається Подобається x 1
  5. Ума

Ума Well-Known Member

Шреку, Ви не плутаєте дописувачів? ;) несправедливо!

6. Ума

Ума Well-Known Member

я просто ще більше дивуюся своїй свекрусі... вона просто шукала лікарів, які підтвердять її діагноз - всі хто непогоджувалися з нею, то це були погані лікарі... але жодного кроку для того, щоб дитині легше було!!! Найгірше те, що вона і досі не усівдомлює, що дискенезія - результат неправильного харчування, яке вона могла уникнути як мама, але не зробила цього.

Що характерно, у них був песик, якого теж харчуванням в могилу звели рік тому :cool:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Будьте Ви розумніші! Мій покійний тато ЗАВЖДИ знаходив підхід до своєї тещі, моя друга баба специфічна людина. я її вперше побачила у 2 класі, хоч ми всі живем в одному місті. І до моєї мами ставилась погано. Так батьки бувають різні, але невже зациклюватись на образах і копатись у скоєному? Тато все намагався примирити матір з точкою (в смислі бабу з мамою), і попри склочний і егоїстичний характер баби йому це вдавалось. Заслужіть повагу тещі, будьте врешті-решт мудріші! Ви ж любите свою дружину? Не робіть їй боляче....

8. Тетянка

Значить сину так нормально, дружити з саме такими дівчатами....У мене теж були різні хлопці - хтось давався "підминатись", а хтось ні.....А дідуся Фрейда я читала....Ми з вами просто різні і часто погляди на одне й те саме теж різні в силу того, що Ви - чоловік, а я - жінка. Тому робіть висновки
    Який же це тоді лідер?

9. Ума

Ума Well-Known Member

Мій тато мав дуже добрі стосунки з моєю бабуською (тещою) і бабуся завжди приймала його позицію, а не позицію своєї доньки. Один наш знайомий прийшов і оповів історію, як він питав у мого тата, як так склалося, що у нього стосунки добрі з тещою, а тато каже жартома - моя тобі порада, не жінку обирай собі, а тещу! Потім той знайомий одружився з жінкою, в якої мама глухоніма і каже, я то слухав твого батька, думав, що глухоніма - то найкраще - мовчатиме завжди :):):) Але видно не так зрозумів його... доймає його сильно, хоч і глухоніма...

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

:sad: прикро!
    у нас за 3 роки життя ще не було конфліктів.
    Може тому, що маю мудрих мамів, та і мама-чоловіка живе далеко ;)
    Але жити з батьками - крок до сварок і в подружжі і в родині! На жаль фінансове становище не дозволяє всім молодятам жити окремо. Ціни на квартири просто скажені. Сподіватися на мудрість молодят і їх батьків - ризикована справа, так от сімї сваряться закрившись по кімнатках.

Найгірше коли мами втручаються і провокують до розлучення.
    Маю таких знайомих - жили ЧУДОВО 2-3 роки в шлюбі, і мама і теща далеко були - за сотні км. Але от теща по телефону так нарадила доці, що та вигнала чоловіка за пару годин з речима. За місяць були розлучені. Вона забрала квартиру, яку купували разом. Добре, що дітей не було.

11. zet

zet Дуже важлива персона

Салата о здоровье ребенка беспокоится, а вы о "себе любимом". Женщины, если касается только себя, то все-таки, ради мира в доме, стараются не обострять отношений...

• Подобається Подобається x 2
  12. Forpost

Forpost Стоїк

для чого ?ще під одну лягти?

13. Forpost

Forpost Стоїк

Не путайте божий дар с яичницей .я своего сына воспитываю сам

14. Тетянка

Шреку, (тільки не ображайтесь!), у мене складається враження, що Ви - бідний затурканий чоловік...Ви підкаблучник?...що значить, ще під одну лягти?

15. zet

zet Дуже важлива персона

А что тут неясного :) Это, похоже, мой лепший друг по несчастью :sad:
    ОдЫн, совсем одЫн.... и куча проблем с подрастающим поколением.. :)

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Салато, а Ви може самі зайдіть до свекрухи на чай і в теплій затишній атмосфері, називаючи свекруху мамою, сядьте і "с глазу на глаз" поговоріть про те, що Вас турбує, що вона неправильно робить, коли харчує вашу дитину. :) Може вона, бідна, й не знає за що Ви на неї недовольні. Старші люди вже, як малі діти. Моя сестра теж на цілий день віддає малу до мами, аж ввечері тільки забирає після роботи. Але деколи бачу, що вона таким зверхнім тоном забороняє мамі чимось годувати дитину і мама, хоч нічого й не говорить, але їй прикро, що та так до неї...:sad: А коли вона лагідно пояснить, що малій потім ввечері і животик болів, і проносило її, то мама сама старається слідкувати, що може не те дитині дала. І то, бачите, не свекруха, а рідна мама. :) Просто старші люди мають на речі своє колишнє бачення, а просто все то перекреслити, не пояснивши, то тільки спровоковуються образи і нерозуміння.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Це цілком типова. Моя свекруха вважає, що як вона не покерує, то нічого не відбуватиметься правильно. І ніяк їй не поясниш, що все діє, але відбувається у протилежному напрямку, ніж їй хотілося. :D

А от до малого свого ми старалися підпускати їх мінімально. І все одно, саме від цих людей найбільше шкоди. А чому? Тому що всі вони вважають, що дідусі та бабусі створені і мають право саме для того, аби дитину псувати і розпещувати. :sad::sad::sad:

18. Liliyah Romanova

Чиста правда. У мене була купа хлопців, які давали собою помітати. Не всім, але мені давали. Мені їх було шкода, але поважати я таких не вміла. І я була переконана, що НІКОЛИ не вийду заміж за "шмату". Який сенс? І я таки знайшла такого, що вийшло "найшла коса на камінь". :) І хоч між нами часто іскрило й іноді далі іскрить, то я все одно вважаю, що краще 2 сильні особистості в сім'ї, ніж 1. :)
    Прихований. ;):D:D

19. Liliyah Romanova

Дивні страхи? Це мені нагадує, як маленькі печики на великих гавкають. Ніби дуже сильні та сміливі, а насправді страшенно перелякані.
    Даруйте мені цю аналогію, але явно щось негаразд. Іншими словами важко пояснити, що саме я хотіла сказати.
    Що ж за ненависть така? Чи вам ті жінки так доїли, що вам вже всі немилі?

20. Salata

Salata Well-Known Member

Оля, спасибо, хороший совет. Не скажу, что для меня все так просто, но направление, думаю, верное.

а де твій аватар? :)