Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 бер 2007.

1. Salata

Salata Well-Known Member

Відповідь: технарі й гуманітарії :)

Согласна, что подруг, мужа и родителей не нужно "сваливать до кучи". Можно со всеми общаться по отдельности. Согласна, что нужно считаться со всей семьей мужа, но, если честно, гораздо проще просто вести себя прилично, не лезть друг к другу со своим видением счастья. Про воспитание детей Liliyah Romanova тут очень верно сказала...

А вот кто посоветует - что можно сделать в ситуации, когда бабушка изо всех сил старается не вникать в особенности питания внука, хотя сама забирала его рецепты с диетой у врача, и в то же время только в глухих сибирских деревнях еще не знают, что ее зверская невестка не разрешает ей общаться с ребенком (на самом деле забирать к себе в дом без присмотра :)).

Честно говоря, вообще не представляю как общаться с людьми, которые путают хорошее отношение к человеку с оправданием "я тебе только счастья желаю". У меня от этой фразы всегда тайные мысли о сковородке в руке от такого счастья. :)

2. Ума

Ума Well-Known Member

я нині пас! :)

3. zet

zet Дуже важлива персона

А я, втихаря, жду, что Ума перенесет в другую ветку... ;) :) :)
    Ладно уж, предлагайте название.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

"Взаємини у свекрів, свукрух - невісток, тесців, тещ -зятів, або "In-Laws". :)

5. Ума

Ума Well-Known Member

Зето, дуже вдячна буду Вам :)

"родинні взаємини"

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ви би знали як до мене ставляться мами тих дівчач, з якими у мене "не склалося".... :)

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Якщо родинні, то треба ще цьоток, дядьків, або й бабусь і дідусів...;)

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Ой, здалеку всі файні, поки Ви з ними не поживете з місяць, другий! :D

9. zet

zet Дуже важлива персона

А в мене так і крутиттся на язиці: "Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками" :)

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну, так і називайте! ;)

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

та, ні...
    не той приклад...
    було у них часу вдосталь, щоб зі мною познайомитися...
    те саме стосується і моєї тещі...
    ми ж побралися з дружиною не одразу...

12. zet

zet Дуже важлива персона

Перенесу сюди...

13. Ума

Ума Well-Known Member

я в цій ситуації звісно не порадник, але певно маю дещо схожу ситуацію зі свекрухою. Вона через свою надмірну любов до сина повністю зіпсула йому шлунок. Я собі як пригадую її розповіді чим вона його годувала з дитинства (навіть немовлям ще!), то мені аж моторошно робиться - вона хотіла як найкраще, але абсолютно не звертала увагу на те, що йому цього не можна - в результаті в дитинстві була бронхіальна астма, а в дорослому віці (поки жив з нею) - дискенезія жовчних шляхів.
    Коли ми одружилися, то моя кухня дуже відрізнялася від кухні його мами (свекруха дуже смачно готує, але не все це корисно в таких кількостях і щодня). Спочатку я дивувалася, для чого він після їди п"є якісь пігулки для травлення. А потім пару раз коли не було тих пігулок, то він помітив, що абсолютно нормально його організм справляється сам... За три роки він забув, що мав колись проблеми зі шлунком. Єдине, коли відвідуємо його маму на обід, то він таки випиває ліки (про всяк випадок). Свекруха абсолютно не хоче погодитись із сином про те, що в наслідок зміни кухні у нього налагодилось травлення... вона як все має свою точку зору... :D

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Ну знаєте!!!!!!!!! дивний у Вас підхід до створення сім'ї!!!!! Чи це Ви один такий неповторний, що дівчині за честь пов'язати свою долю з Вами?!!!!!!!! А що тоді говорити про чоловіків, які роками добиваються згоди дівчини? Чи у Вашому баченні, такі всі без винятку підкаблучники, невдахи?

15. Тетянка

але вона дала життя Вашій дружині!!!!!!!!!

16. Тетянка

Але ж вона сидить з ВАШОЮ дитиною!!!!!! От Ви які - хочете двох зайців вбити, і няньки не треба, і гроші платити не треба....Зато табличку повісити - Ви герой....Якщо Вам так зле з нею, попросіть акуратно....

17. Forpost

Forpost Стоїк

Вам відкривається нове бачення,я до речі цілком серйозно .Скільки до сина приходило дівчат ,всі без винятку хотіли його підімяти під себе.Почитайте дідуся Фрейда,все звідси.Як може молодий чоловік який хоче і має право бути лідером,перетворюватись на "половую тряпку"?

18. Forpost

Forpost Стоїк

Думку зрозумів ,продовжуйте будь ласка !.Що з цього випливає?

19. Salata

Salata Well-Known Member

Ума, ситуация действительно схожа. Только в моей - ребенок, как его отправлять на выходные, если обострение дискинезии впервые было от пюре, съеденого в кафе (видно, маргарина напихали) и это не шутки, когда у него температура и обезвоживание неделю-две. Почему некоторым так весело кормить его беляшами, кубете и "чуть-чуть" жаренными сырниками - не понимаю, но и не виню.
    Отсылать его "на выходные", заведомо зная чем это для него может закончится - не могу, очень уж себя ломать нужно. И выслушивать от доброжелателей "ничего страшного" тоже надоедает.

20. Ума

Ума Well-Known Member

про "чуть-чуть жареное" мені теж відомо :)

Салато, а якщо малий не тільки вихідні побуде в батьків, але й потім увесь тиждень, щоб вони самі оцінили наслідки власної любові?

а де твій аватар? :)