Відповідь: технарі й гуманітарії У каждого по разному. У такого количества точно есть и "з наболілим"... Просто это не тема для разборок. У каждого есть мамы. Мне не приведется быть тещей, но не думаю. что из меня получится золотая свекровь. У бабушки было 3 дочери и 3 сына. Моя мама старшая. Так вот, моя мама искренне была уверена, что из бабушки получится отличная свекровь. Но когда женился старший из братьев, то это вовсе оказалось не так.
Відповідь: технарі й гуманітарії Никогда не сочиняют анекдоты о том, чего боятся... Раньше же свекровь боялись, т.к. были зависимы от нее. Жили под одной крышей. Сейчас же появились и про них тоже..
Відповідь: технарі й гуманітарії Перекрасная тема ,молодежь почитает и будет в курсе,воружена,А кто предупрежден тот спасен.Молодая девушка выходя замуж думаэт ,что ее любимый женится на ее семье. Пускай спасибо скажет ,что вообще его в ЗАГС затащила
Відповідь: технарі й гуманітарії а какое соотношение жен\муж среди гостей Форума которых постоянно в десять раз больше чем участников.Форум то висит в нете.Это виртуальная реальность .Доколе это объяснять
Відповідь: технарі й гуманітарії Шрек, так ведь и молодые люди тоже часто ошибочно считают, что его мама идеал... И не понимают зачем ему решать квартирный вопрос, если ему и с родителями хорошо вместе жить...
Відповідь: технарі й гуманітарії Одружуючись, що дівчина, що хлопець одружуються з протилежними сім"ями, не тільки самі зі собою. Тобто, починають мати обов"язки ще й до тих сімей, до котрих раніше не мали. Подивіться, що робиться в родинах, де хтось хоче вихопити звідти тільки собі чоловіка, чи жінку! А на решти йому начхати. Крім ворожнечі там нічого нема. І бідні ті діти, що потім ростуть в такій сім"ї, де мама не любить татову родину, або тато мамину. Для них що одні, що другі - рідні. І ціле життя ті діти тоді між двох вогнів. Так що треба ще й наперед задумуватися, чи зможу я переносити ту родину, в яку я йду, а не думати, що чоловік/жінка будуть мої,а решта мені ні по чому. Мир і злагода не тільки в сім"ї, а й обох родинах - запорука довгого і щасливого життя пари, що одружується.
Відповідь: технарі й гуманітарії Обов'язково, тільки вже завтра У його жінки сьогодні день народження.
Відповідь: технарі й гуманітарії ось бачите наскільки відмінна психологія у жінок і мужчин ,перестаньте тішити себе ілюзіями живучості традицій .Теща то не мама і ніколи нею не стане ,мама одна,або та шо родила ,або та шо виростила тобто дала життя відкрила дорогу в світ.І не тре туть нюні розводити.Все інше від лукавого ,або комплекс Едипа(сексуальна перверзія)
Відповідь: технарі й гуманітарії мається на увазі "комплекс електри" — потяг до своєї мами жінок... у моєї дружини були такі бздури: "це ж мої брати, це ж мама!".. (у мене три швагра — балбеси один одного варті)... хвала Богу, що дружина цих дурниць позбулася, не без моєї допомоги...
Відповідь: технарі й гуманітарії Ви це з власного досвіду чи емпірично,Чи це коли :"А ми вашому сину машину купили ,а ви внески за кооператив за прошлий квартал не внесли"А гроші після весілля ви забрали всі а ми дві свинки на ковбаси пустили.Молоди йще на нареченій зраня ,вривається теща: "Дітоньки давайте гроші порахуємо"
Відповідь: технарі й гуманітарії до речі, якщо вже про дріб’язковість... покажу себе з негарного боку: теща і іже билі с німі на наше весілля не подарували нічого... ніц!