Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 бер 2007.

1. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Відповідь: Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Провірено! Я сир дом. їла по 1.5-2.5 кг в тиждень. Після пологів пів-року потім навіть дивитись не могла, а в час вагітності спати не могла, поки свою порцію не отримала:) І Владька має зубки, як в рекламі з бобром...ттт.... Все може прогризти... і дерево, і пластмасу:D

А що до лівші, то хіба ви забули про радянські часи і тодішню ідеологію? Всі, хто не вписувались в рамки - ізгої, нестандарт любий - враг народа, і т.п. Адже мета була - сіра легкоупраляєма маса народу.... куди вже там лівші вписатись....

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у 18 років пішов до стоматолога, а він сказав: якщо у всіх будуть такі зуби, то він лишиться без роботи....
    моя мама теж сир під час вагітності у великих кількостях споживала....

• Подобається Подобається x 2
  3. Ума

Ума Well-Known Member

знайома відповідь :) Так каже стоматолог моєму чоловікові :) Хоч у його мами всі зуби після вагітності поспались, але в нього вони... дай Бог кожному такі :)

4. zet

zet Дуже важлива персона

Сильно еще качество зубов зависит от содержания фтора в воде и других микроэлементов. В Украине вода, очень часто, плохая. В Германии тоже такая проблема, так они проблему "кариеса" решили государственным подходом. Создали желеобразную пасту с нужными микроэлементами и в садике, и в школе - делали санитарный перерыв на 10-15 минут. В это время держали это желе во рту. Выросло целое поколение со здоровыми зубами.

5. duncan

я вирішував це простіше: слоїк молока, кілька кілограмів яблук щодня...

6. Полковник

Полковник миється в бані

Мне тоже так неоднократно говорили (по молодости:D ). Думаю, дело во Львовской воде!

• Подобається Подобається x 2
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Молоко з яблуками?!....Цікаво....Живіт, хе-хе, не болів?

8. zet

zet Дуже важлива персона

При плохой воде это для крепости зубов не поможет.

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В нас хороші стосунки з тещею і свекрухою. Але є багато хороших анекдотів про такі стосунки - це як класика. Мій чоловік як почує новий анекдот про тещу- зразу біжить їй розказувати. А вона все сприймає з гумором. Так і має бути!

• Подобається Подобається x 3
  10. duncan

так я ж не одночасно!.. [​IMG]

а де твій аватар? :)