Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 бер 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

А может все в Англии говорят не "ВЫ", а только "ТЫ".. :) Я, по крайней мере, всегда именно так думала об английском языке...
    А вообще-то это дело привычки в данной местности.
    На Курилах предпочитают так: "Вы прийдешь в гости?"

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А ще мені моя свекруха каже "їсти за двох"....Я за себе одну деколи не можу з"їсти! Апетиту нема...Та й чого я маю їсти через силу? Дитинці стільки не потрібно......

3. zet

zet Дуже важлива персона

Не стоит этого делать. Если ребенку чего-то не хватает, то вы и так так захотите этого, что хоть день, хоть ночь, найдете и съедите.. :) А раз нет такого острого желания, то нет и потребности...
    А вот себе в твороге и фруктах не отказывайте. Творог, чтоб зубы у вас не посыпались и у ребенка зубы здоровые были. Фрукты, для иммунитета вашего и ребенка... :)

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Та я знаю....Але сир взагалі не хочеться їсти.....

5. zet

zet Дуже важлива персона

Тогда спросите у врача. Я таблетки пила кальцийсодержащие. А можно и просто чистый прокаленный мел. (тоже к творогу равнодушна, вот и маялась :) )

6. zet

zet Дуже важлива персона

Ученые: флирт в интернете не отличается от настоящей измены
    http://versii.com/print2.php?pid=104489
    большинство людей считает виртуальный флирт самой настоящей изменой.
    [​IMG] [​IMG]

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а своїх тещу і дружину ніяк не можу змусити робити їхні національні страви: манти, наприклад!...

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Пупер, а ви самi приготуйте та їх здивуйте, може їм це дасть натхнення :D
    http://www.gotovim.ru/national/uzbek/1579.shtml

• Подобається Подобається x 1
  9. Forpost

Forpost Стоїк

Да ,манти ...да под коньячок!... абажаю!!!Между прочем одной левой ...

10. Mariya

Mariya Well-Known Member

Одною лівою робите???? Cool!!!!

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Всі так думають, забуваючи, що you 'are' - множина і ніякого відповідника в однині. ;)

• Подобається Подобається x 1
  12. duncan

завжди є вибір — або на форумі, або на кухні.... :p

13. duncan

зі сметеною!..
    однією лівою?!!..
    можу собі уявити яка у вас рука!.. ;)
    вони ж на пів добрячої тарілки...

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А в мене таких проблем немає. Бо моє завжди інше, не таке як у свекрухи, не таке як у тещі. І мій чоловік саме моє любить. :p
    Єдина проблема - постійно мене мордує, аби котлети були такі, як у його мами. Ну, то їх просто перестала робити. Ніби інших м'ясних трав немає. :cool:

15. Liliyah Romanova

Щодо дітей у нас із свекрами взагалі пекло було. І щодо лівої руки також. У мене бабуся шульга.
    Мій малий двома руками переважно оперує. І то без проблем. Тому я йому дві ложки часом кладу (і справа, і зліва), най він сам собі вирішує, якою йому зручніше. А свекруха мені лекції читала, що треба буде перевчати на праву.
    Я тоді зібралася духом (свою ж дитину захищаю!) і їй кілька лекцій сама прочитала. Перша була про талановитих людей, які були ліворукими, а друга про шкоду, якої завдає психіці дитини, що її ЗМУШУЮТЬ робити все не так, як їй зручно. І про те, що у мене кілька ліворуких друзів, які ненавидять (дослівно) своїх батьків і є в цілковитому з ними непорозумінні. Ці мої знайомі дуже чітко пам'ятають, як їх у дитинстві змушували все правою робити.
    До речі, це таки забобон, бо в народі вважалося, що шульга - слуга диявола. Заздрили талановитим людям, коротше. Я ще до прикладу завжди приводжу те, що колись також убивали близнюків, бо і їх вважали дітьми дияволи.

16. Koza-Dereza

Лiля, у мене були двоє однокласникiв хлопець i дiвчина - лiвшi. Хлопця ще у першому класi перевчили писати правою рукою, а дiвчину так i не получилось перевчити. Може тому у хлопця почерк був такий як "курка ногою". Я теж не розумiю навiщо перевчовувати дiтей писати правою? Бздури якiсь!!!

17. Koza-Dereza

О а ще! Наша одна вчителька викликала мою лiвшу однокласницю до дошки i усно щось питала. Та хоч i найлiпше на нас всiх вчилась щось забула на той момент, правило чи що... Отже вчителька їй задає письмове завдання ну учениця бере крейду до руки (лiвої) i пише. А вчителька на весь клас "ТАК ВОНА ЩЕ Й ЛIВША?!?!?!?!??!" Ми так i остовпiли...I що вчителю скажеш? Нiчо, сидиш тихо, вислуховуєш.

18. duncan

це хто такий був?...
    можна ім’я?...

19. Liliyah Romanova

А й справді. Я щось забула, що то та сама школа. :p

20. zet

zet Дуже важлива персона

Раньше переучивали потому, что заставляли тех же учителей. Бытовало мнение, что даже пол ребенка зависит только от воспитания. Был такой вынужденный эксперимент. Ребенок(мальчик) в младенчестве потерял половой орган. Его переделали на девочку и воспитывали, как девочку. Даже диссертации позащищали на тему роли воспитания, которому все подвластно.. Как результат, этих науных изысканий, было решено, что и левшу в правшу нет проблем переделать.
    Кстати, намного позже узнали, что вынужденный эксперимент был неудачным. Выросшая "фальшивая девочка", сделал операцию и стал мужчиной... Женился, но жизнь сейная не заладилась. Он покончил с собой, психику-то порядочно человеку поломали...

а де твій аватар? :)