Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Liliyah Romanova, 26 бер 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Ох, і штучки ж ці зятьки з невісточками

Ніно, та добре що просить! Ви йому і пирогів наваріть, і голубців ще! Бо декотрі наші жіночки, що за американців пішли, самі то тільки і їдять...:sad:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мій теж має добру муштру після 6 років у семінарії. ;):D:D
    Ой, а в мене на кожній роботі таке. Де не дізнаються, що я українка, то перше, що кажуть, то "принеси нам українських вареників і борщу". :D
    :D:D:D

3. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ой, з варениками, я тойво... ну... тойвово... не вмiю. :o Я пробувала кiлька раз а менi пiв моєї працi розвариться i все! Я вже здалась i покiрно купую у бабусь якi цим займаються. I пельменi теж. Вiн то теж любить. I голубцi любить, я їх хоч зрiдка але роблю, вже навiть наловчилась досить гарнi завертати. :cool: А ще я дуже скромна :D

• Подобається Подобається x 4
  4. Liliyah Romanova

А то чого так??? :eek:

5. Liliyah Romanova

Значить, затонке тісто робиш. ;) Або засильно затискаєш краї, що розтягується тісто. В мене теж так колись було. То з часом приходить. ;)
    Я до вареників лінива. Тут раз робила тільки, удома мені простіше. На щастя, у мене чоловік українець, то йому і куповані нормально смакують. :D:D:D

6. Koza-Dereza

Ох, а як я до свекрухи пiдлизуюсь, люди добрi!!! Навчилась їхню їжу готувати, i при першiй лiпшiй нагодi вимахуюсь. Торти печу, на стiл все подаю... та ви шо.. я така невiстка!!! Але вона у мене iтак добра (тьху тьху тьху) :)

• Подобається Подобається x 3
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Бо декотрі, крім свого барахла, нічого не їдять. :sad:

8. Koza-Dereza

Хмммм..... треба попробувати, може дам собi шанс ще один разочок. Бо я i справдi залiплюю сильно щоб не розварились, а може воно то менi i шкодить.

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Ніно, все приходить з досвідом. :) Так що через деякий час Ваші будуть кращі, ніж в тих бабусь, бо бабусі на всьому економлять...;)

10. Liliyah Romanova

О, а ми, я бачу, забобонні? А що, якщо на свекруху поплювати, то вона від того ще добріша стане? ;););)

• Подобається Подобається x 1
  11. Koza-Dereza

Може й так. Добре, вмовили, попробую ще зробити якось. Я ось дуже люблю з капустою у перемiшку з картоплею начинку. Я таких можу стiльки з'їсти що вухами полiзе!!! Такс... пiду спитаюсь у спiвробiтницi чи її мама ще лiпить вареники :D

12. Koza-Dereza

Як буде псуватись то я спробую :D

• Подобається Подобається x 2
  13. Дімон

Дімон Well-Known Member

дозволю собі не погодитися, вони може будуть і кращі можливо й гірші, але не такі самі як бабусині, от у мене бабуся теж економила, ну й що?? все одно з дитинства запамяталися бабусині, і тепер сам готую, мама все життя робить смачненькі, але бабусині вони чомусь здається були якійсь особливі :)

• Подобається Подобається x 1
  14. Оля

Оля Старожилка форуму

Бо то спогади дитинства, де навіть пісна зупа була вишуканіша за їжу в найфешенебельнішому ресторані! ;)

15. Дімон

Дімон Well-Known Member

Так воно і є!!! :)))

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

У нас весело получається з приготуванням їжі - свекруха як варить борщ, то виварює до майже мвітлого кольору і картопля у неї брусочками, а в моєї мами насиченого червоного кольору....Тесаме щодо інших національних страв...Я привикла до одного. а чоловік до другого...Часто у нас суперечка - як варити:" моя мама робить так то, а моя інакше!". Звісно, що це в жартівливому тоні, перемагає той, хто готує...А ще щодо цибулі - я люблю таку прижарену в супі, золотистого кольору, а мама чоловіка (свекруха все-таки якес ьнегарне слово, теща і то милозвучніше) любить таку ледве прожарену, майже сиру. Я її тоді, як в дитинстві, виловлюю з тарілки і складаю на краєчку :)

17. Дімон

Дімон Well-Known Member

В мене подібна ситація, адже я зі Львова а дружина Киянка :) відповідно і кухня різниться :)) от ми і сперечаємося уколи готуємо :) а що до цибулі то я теж люблю прижарену :))

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Після Великодня з"явились непорозуміння (я навіть не сподівалась!!!!!!) з мамою чоловіка. Ми так гарно ладили, а тут на маєш!!!! І почалось все з того, що я - лівша. Мама чоловіка каже, що коли буде дитинка, то щоб в ніякому разі не прикладати дитини до лівої груді, бо буде лівша....Як на мене, то це все забобони! Крім того я сама лівша, яка різниця врешті решт? Що зміниться від того, якою рукою я більше працюю?!!!! А по-друге, знову ж таки забобони, нічого не купляти до народження дитини. І скільки я доказів не наводила, все як горохом об стінку - типу, старші люди кажуть.....і все тут. Я для видимості пообіцяла, що нічого не куплятиму, але все-таки не згідна з нею, це дурниці.....

19. Ума

Ума Well-Known Member

Тетянко, в будь-якому випадку не вийде нічого до народження не купити, бо в пологовому ВЖЕ потрібно мати одяг для немовляти. Забобонні змушені теж купити щось заздалегіть... :)

А свекрусі не конче знати, до лівої чи до правої Ви приклали вперше малюка ;) Кажіть: мамо, робила все як ви казали :):):)

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вважається, що на "Ви" говорять тоді, коли хочуть висловити повагу(НАПРИКЛАД, ДО СТАРШИХ ЗА ВІКОМ). А на "ТИ" - ДО ВСІХ РЕШТУ. Але все це скоріше місцеве поняття.
    Бо, наприклад, десь читав книжку "Как сєбя весті", то там писало, що "ТИ" вживається до близьких людей, тобто то є більш інтимно, близько: до рідних, близьких людей, родичів, а до менш знайомих - на "Ви". Тобто треба ще заслюжити, що тебе називали на "ТИ", а не на "ВИ". Як бачимо трохи інший відтінок.

Ну а в Англії всі кажуть на "ВИ", нє? Там цього слова в однині просто нема.

а де твій аватар? :)