ОУН, УПА проти гітлерівців: брехня чи політичні маніпуляції?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем dedulia, 3 чер 2010.

1. Dred

Dred Well-Known Member

Взагалі то 65 906 сімей.
    І що ви хочете сказати, як що когось не вивезли то він не підтримував ОУН і УПА?
    І в виселення 25 000 сімей я нічого смішного не бачу.

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я теж не бачу, а ле без окулярів видно, що міф про "всеукраїнськість", "всенародність", та всемільйонність валиться за допомогою звичайного калькулятора.

НКВД - це не п'яний дільничий. Всіх взяли на облік. Може з десяток - два пропустили...

• Подобається Подобається x 3
  3. Dred

Dred Well-Known Member

Не мучте калькулятор а просто візьміть радянські дані вже підраховані.

Всіх це кого? Мали докази того, що допомагають повстанцям вивозили в Сибір не мали ні. НКВС не мало можливості простежити за кожним, що робить.

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Его вряд-ли.
    А вот Ваша вполне могла бы.
    Съездили бы в Сибирь.
    Там тоже люди живут.:russian_ru:
    Потом назад бы приехали.
    Делов-то.
    Так как за измену Родине надобно платить.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,що,совдепія була родіною для когось,окрім совдепівських підстилок?
    Так вони і її просрали.

• Подобається Подобається x 4
  6. Dred

Dred Well-Known Member

Яку ще ізмєну родінє?

7. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ну почему же "его врядли":mocking: разве семьи товарища Ежова и товарища Ягоды не были репрессированны?

И Вас бы могли репрессировать, как и всяких Якиров и Блюхеров, Штернов и Тухачевских. Поехали бы в Сибирь или к стеночке бы прислонились в каком-нибудь подвале.
    И исключительно за Измену Родине:haha:
    Делов-то.

А вот какую измену Родине совершили те, кого из Зап. Украины в Сибирь везли эшелонами, ума не приложу. Может за то, что они хотели чтобы их Родина была независимой от ублюдочной совковой власти?

Потому Ваша Родина сейчас и трещит по швам, как некогда СССР. Меньше надо было своих сограждан по Сибирям возить.
    Смотрите, как бы самим там не оказаться;) всё ещё впереди.

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

У людини змістовий колапс. Так буває, коли надто часто слухати вселякіх геббельсів.:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  8. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

..вивозити підряд, за принципом пилососу, щоб не витрачатись на досудове рослідування стосовно громадян УНР.:)

• Подобається Подобається x 4
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Любите Родину, мать вашу!

10. Fedir Vygovskiy

Точно. Це тверезий, холоднокровний кат :)))

.."Мирослав Гнатюк - непосидющий, кудись завжди їхав би, щось нове робив би. Він швидко захоплюється і ще швидше розчаровується вже з малої невдачі. Страшно дивитися на його розчервоніле обличчя, коли він лютує. Коли добрий, його великі мрійливі очі сяють дівочою ніжністю.
    Миросько дещо схожий на німецького фільмового ловеласа Ганса Гонера, і сам мав мрії стати артистом. В гімназії Миросько співав у хорі, танцював на мистецьких олімпіадах "пастушка з батіжком", грав головну ролю лікаря із скрипкою в "Платоні Кречеті" Корнійчука, але мені закарбувалося в пам"яті його виконання ролі Гриця. Тяжко й трагічно конав Гриць від отрути в останній дії...
    Часом я заздрив Мироськові за його популярність серед дівчат, часом в його товаристві сподівався щось собі скористати, але... "Ти є ковалем свого щастя, - каже він. - У коханні не допоможе і найкращій друг!"
    І з яким патосом і артизмом розповідає він про свої великі успіхи завжди великого кохання.
    -Як ти такий спритний з дівкою, як з рушницею, то ми знаємо, чого ти вартий,-підтягують його хлопці.
    У військовому ділі йому ні в тин ні в ворота, як каже полтавець Степан. Миросько ніде не загрів місця. Був писарем у сотенній канцелярії, але наш бунчужний Горошко - вимогливий щодо точності й порядку. Це Мироськові не до вподоби. Їздив Миросько на різні курси і привіз з одного ступінь вістуна. На короткий час дали йому навіть командувати одним роєм, але хлопці незабаром навчилися його використовувати, і заліз він у новий конфлікт з чотовим. Миросько, неначе на сцені, кожного дня розігрує якусь ролю. Ось так щось впаде йому на ніс, і він грає якусь роль в драмі, фарсі чи комедії - уже в своєу сосі! здається, він продовжує свою гру без будь-якого початку чи кінція. Тривожно мені, коли згадую його ролю Гриця!
    Ярко, Стефко, Миросько і я - це наша "пака". Ми тепер разом. Не завжди ми були разом і такі задоволені.."

Р.Колісник/"Останній постріл"/Ярославів Вал/2011/уривок.

Панове, Ани "на измене" з часів Катерини ІІ - фальсіфікатора історії "переважно Російської"

Там би він і навчився співати інтернаціонал японською:good:

11. Fedir Vygovskiy

12. VasMT

Тобто якихось більш-менш логічних пояснень цій, висмоктаній кількості, у Вас немає.
    ОК.
    Так і запишемо: "Вірує!"

13. Полковник

Полковник миється в бані

Не зарапортовались, Товарищ?

14. VasMT

Я?
    Простите, уважаемый А.В., я не верю в написаное на заборе.
    Проффесия такое...

15. Romko

Особливо,написане савєцькими ссученими "істориками".
    Ті плюгавці,крім брехати,нічого не вміли.
    До речі,Ви з Полковником маєте рацію.
    Ніякого параду не було.
    Якій міг бути парад з обсиканими чмошними злодюгами?
    Вони,хіба воші вміли розносити,підстилки.

16. VasMT

Всоте, особисто Вам, Романе, наголошую - користуюсь виключно антирадянськими джерелами. Задля того почав вчити німецьку, бігло читаю польською, та згадую англійську. І це виключно задля Вас&Co...

17. Romko

Навчіться ще українською мовою читати.
    Про "подвиги" Ваших героїв.
    А це правда,Василю.

18. VasMT

Вмію, Романе. І дуже рідко вступаюсь на захист тієї сторони. Тільки у випадках безпідставної брехні.
    Ну така у мене натура ,шукати правду в переломних моментах. Загальна картина відома, але диявол ховається в деталях. От вони мені і цікаві.
    Не бажаєте поговорити про "захоплення" Львова в 39-му році? дуже цікава історія, смію завірити Вас.

19. Fedir Vygovskiy

Не оффтопте, але

20. Fedir Vygovskiy

".. Насамкінець зазначимо вельми важливу деталь: якщо через боївки Української повстанської армії за майже 20 років її існування пройшли 400 тис. бійців, то через більшовицьки партизанські загони - ледве 220 тисяч. За 1944-1956 рр. УПА та ОУН втратили 155 108 осіб, в тому числі на Сході УРСР - 1746 осіб..."
    Джерело: П 30 Петровський В.В., Радченко Л.О., Семененко В.І. Історія України: Неупереджений погляд: Факти. Міфи. Коментарі/В.В.Петровський. Л.О.Радченко, В.І.Семененко.-Х.: ВД "ШКОЛА", 2007.-592 с..[18]арк.іл. сторінка 493
    P.S.Рекомендую по розрахунки звернутись до вказаних осіб - Харківської професури.

а де твій аватар? :)