ОУН, УПА проти гітлерівців: брехня чи політичні маніпуляції?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем dedulia, 3 чер 2010.

1. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Чи є чинні судові рішення Польщі, Австрії, УНР про те, що вони не підлягають реабілітації за строком давності?
    Наприклад в Україні стосовно "левів" таке рішення(постанова) суду є:)))
    Прошу пана.

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

Шановне панство, Ви визнаєте що існувала така держава як УНР?:)

• Подобається Подобається x 2
  2. Fedir Vygovskiy

Це теріторія фіно-угрів. Тобто народу Моксель. Як в Росії с пересердя кажуть: О-о-о-т йоксель-моксель!! Це йде звідти з сивої давнини..
    Але ж у ХІІІ столітті не було незалежних клятих націоналістів? Чи вже були?

3. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Это Вы сами с собою спор ведёте?
    Прикольненько, ёксель-моксель.

4. Fedir Vygovskiy

Бачете пане, яке ріднесеньке словосполучення.:):)

• Подобається Подобається x 1
  5. Fedir Vygovskiy

"... Миросько виструнчився, неначе хотів йому показати, який він добрий вояк, та заговорив, що німецькі вишкільники принижують українців, називаючи всякими непристойними назвами, і звертаються до нас з прокльонами. Між нами багато абітурієнтів і студентів, які добровольно зголосилися йти з німцями, щоб битися проти більшовизму за державність України.
    На лівій щоці Форстройтера здригнувся м"яз якось так, як я ще ні в кого не бачив...
    - Виии, почав Форстройтер металічним тоном і зупинився на довгу хвилину, - ви знаєте, що ви говорите, про що вносите скаргу? Ви собі уявляєте, що це час війни? Сьогодні йде велетенський змаг, в якому величезна небезпека загрожує всій культурній Європі від диких більшовицько-азіятських орд. І ви приходите до мене з такими маловажними справами...
    ...-його очі вп"ялися у очі Мироська, неначе він забув про мене; нараз він глянув мені в очі, і мене ніби щось вжалило.
    - І ще одна маленька деталь, - докинув зневажливо, - в моїй сотні нема українців. В моїй сотні є тільки галіціянер. Так розпорядився райхсфюрер СС Гімлер.
    -Оберштурмфюрер СС! - мені виривалися слова, яких я не міг зупинити, - ми не галичани, ми прийшли до дивізії не для того, щоб перезватися на галичан. Ми - українці і такими залишимося, чи ви цього бажаєте, чи ні...
    ...Кивком руки дав нам знак, що "апель" закінчився.
    Машинально стукнувши закаблуками, я відходив, а в моїй голові, мов удари молотка по цвяхах, стукали слова Форстройтера: "Галіціянер! За Польщі ти не був українець - ти був русин, за російського царату ти не був українець - ти був малорос, тепер в українській дивізії - ти не українець - ти галичанин! Ти не в українській дивізії - ти в в галицькій дивізії!".
    Р.Колісник /"Останній постріл"/Ярославів Вал/2011/ с.61-62/уривок.

6. Fedir Vygovskiy

З Вашого дозволу продовжу Вашу думку: стаття 21. Активне і пасивне право участи у виборах, як до законодатних органів УНР, так і до всіх виборчих органів місцевого і громадянського самоврядування, мають всі громадяне УНР, коли їм до дня виконання виборчого акту вийде двадцять літ. Очевидно Ви мали на увазі батька Степана Бандери, Андрія Бандеру, який, як відомо, був послом(депутатом парламенту ЗО УНР) ?
    Тепер стосовно громадянства Степана Андрійовича Бандери 1909 р.н.
    Стаття 7. Конституції УНР:
    Громадянином УНР вважається кожна особа, яка це право набула порядком, приписаним законами УНР...
    стаття 12. Конституції УНР
    : "Громадяне в УНР рівні в своїх громадянських і політичних правах...,

ЗАКОН
    Ухвалений Радою Міністрів
    Про громадянство Української Держави

..ст.
    8) Інші особи набувають собі право українського громадянства:
    ..ст.9) Право громадянства набувається через натуралізацію при умовах:
    ..ст.11) Право громадянства, придбане згідно з 8 та 9 ст. ст. цього закону, поширюється і на дітей осіб, що стали громадянами, коли ті діти не дійшли до 17 років. :)))

Останнє редагування: 7 жов 2013
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Де-юре и де-факто уголовный преступник может стать президентом Украины. С. Бандера имел более, чем достаточно оснований стать гражданином УССР в 1939г., но не захотел. На основании того факта, что он родился на территории современной Украины признать его Почётным гражданином Украины не позно и сейчас. И пусть "навпил" хохлы в Луганске и Донецке сожрут свои носки. :nyam2:

• Подобається Подобається x 8
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Де-юре не може.
    Сам Чечетов сказав.

http://youtu.be/YHarpWdYV-Q

• Подобається Подобається x 3
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 4
  10. Fedir Vygovskiy

• Подобається Подобається x 5
  11. Fedir Vygovskiy

Читайте Закон "Про громадянство Української Держави" й не флудіть будь ласка. Прошу пана:)))

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Вони були тільки в СРСР з 17-го по 91-й:)))

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

Все це піде на доповідь..:)))

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

На підставі статті 11 Закону "Про громадянство Української Держави". Прошу пана:)))

12. Fedir Vygovskiy

А ці хто? :facepalm:[​IMG]

13. Полковник

Полковник миється в бані

Это точно.
    "Навпил", говорите?
    Эти полные?

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Эти вообще не хохлы... :nea:

15. Полковник

Полковник миється в бані

Таки, жиды?

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

гірше...кацапня

17. Полковник

Полковник миється в бані

Опять в лужу?
    Опять пузыри?

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не впадайте в крайности, Полковник...
    На всякий случай напомню, как встречали москалей. Это что же надо было такого наделать, что бы так повернуть народ... :facepalm:

• Подобається Подобається x 5
  19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. Полковник

Полковник миється в бані

Это я впадаю?
    Не те чуваки, которые всяких любых завоевателей радостно приветствуют?

а де твій аватар? :)