ОУН, УПА проти гітлерівців: брехня чи політичні маніпуляції?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем dedulia, 3 чер 2010.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Федоре і Василю! Я все розумію, дискусії, все таке... але чому ви постійно ставите смайли з радісним відгуком
    :yahoo:
    після речень, у яких ідеться про смерть і трагедії?

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Для "товарищей" - возможно. Однако - никаких всенародных выборов на т.н. "Национальный когресс" - не было. Приехавшие делегаты представляли какие-то "национальные организации" - самочинно давшие "мандат".
    Десять человек - 1 голосующий мандат. Всего было - с гостями и присутствовавшими без права голоса 1500 человек (т.е. от 15 000 украинцев). а если иметь в виду только голосующих (около 700 человек) - то они представляли собой 7000 человек. Ничем, как я писал, не отличаясь от большевичков. Самозванцы.
    А что до муссируемой вами Парижской конференции - то уж никак не Парижская конференция - и никакая другая подобная не может решать - кто власть в Украине - кроме украинского народа. Запомните это, господа "свидомые" - когда хотите легитимизировать самозванные политические проекты. :)

3. Dred

Dred Well-Known Member

Самозванці саме більшовики тому, що коли вони програли, на своєму окремому їзді в Харкові були присутні тільки вони самі і ніякі інші представники від партій чи організацій, на відміну від тої, що відбулася 17 грудня 1917 р.
    Так, що УЦР була єдиною законною владою в Україні.

• Подобається Подобається x 3
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А жил "настоящий украинский народ":mocking: в ДКР со столицей в славном городе Луганске. Республику потом масковские хозяева разогнали за ненадобностью, но столичные амбиции живут до сих пор...

• Подобається Подобається x 2
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Столицей был Харьков, а потом благодаря УНР, продавшейся немцам, которые захватили Донбасс, столицей стал Луганск

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Брехня.
    То комуняцький зброд продався більшовицькій Росії,де біснувався божевільний педераст.

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

ДКР продались Ленину, который в свою очередь тоже продался немцам.:))) И ещё одно союз с немцами был временным явлением, а с большевиками навсегда.

8. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

От якби ще більшовицька Росія направила до Парижу хоча б таке представництво, тоді був би повний абгемахт, а то замість делегації до Парижу від Росії поїхали тільки "віра в світле майбутнє", та "впевненість в завтрашній день"..
    P.S. То кому всеж-таки зраджували кляті ОУН-УПА? Якій державі чи народу?

9. Fedir Vygovskiy

10. Fedir Vygovskiy

Воїстино тут не до Паризької мирної конференції..:)

11. Fedir Vygovskiy

Театр абсурду? Я вірно зрозумів?:)))

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

12. Fedir Vygovskiy

Війська, партактиви, МДБ,НКВС, ЦІ ДІТИ.. Ох і полюбляєте Ви пане з тАварищами пАлковниками хі та ха.. МАладесс!
    А по цій справі доведено загибель 1 941 000 осіб. І це тільки тих по яким збереглися документи про настання смерті.. Ваші "кризові менеджери" виправданню не підлягають навіть посмертно..
    Вкотре наведу фрагмент Постанови суду від 13 січня 2010р.:
    "..Крім того, за висновком органу досудового слідства вина Сталіна (Джугашвілі) Й.В., Молотова (Скрябіна) В.М., Кагановича Л.М., Постишева П.П., Косіора С.В., Чубаря В.Я. і Хатаєвича М.М. в організації та вчиненні в 1932-1933 роках геноциду проти частини української національної групи підтверджуються фактичними даними, що містяться в показаннях:.."
    P.S.
    А по справі є свідчення більш ніж 2000 свідків тих подій.

Останнє редагування: 20 вер 2013
  13. Romko

Савєцькічєлавєкі вазмущаюцця.:diablo:
    Патамушо еті бандерлогі пасмєлі паднять аружіє протів савєцкай власьці.
    Ета власць абєспєчіла ім безплатниє пулі,вазможность работать в ГУЛАгє,умірать за нєйо в тюрьмах.:girl_angel:
    Нєблагодарниє...:ireful1:

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Жонглер, ілюзіоніст, фокусник...
    Чого перескакуєте?
    Ще раз
    І рахуємо:

- НКДБ – МДБ – 687;
    - МВС - 1864;
    - ВВ, ПВ, ЗС - 3199;
    Військові закінчились.
    Далі номенклатура - представники влади - 2732 разом з головами сільрад і 207 партфункціонерів.
    - голів колгоспів - 314.
    Все. 9003
    Далі лишились прості люди, українці. Не чекісти, не партійці, не чиновники...
    Інтелігенція, робітники, селяни, жінки, старики і ДІТИ!!!
    21673 невинні жертви...
    То з ким боролися херої? Зі своїм народом, з дітьми і немічними старцями...

15. Fedir Vygovskiy

.. вірити в "світле майбутнє" і бути впевненими в "завташньому дні" з ковбасою за 2.20 та отрутою за 3.62:vinsent:

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мне плевать на советскую власть, на партактив и вояк из МГБ.
    Да и подымали то бандерлоги оружие против них не так уж и часто... в три раза реже, чем против своего же народа. В основном оружие подымалось против крестьян, рабочих, женщин и ДЕТЕЙ!!! Они то и были главными врагами бандеровских банд.

17. Дальневосточник

Що бiльшовики, що УНР - самозванцi.
    Дав чоботи - пара. :)

18. Romko

:)))
    От ж брехло...
    Не набридло?

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Так гаваріл пєтясіманєнка:)))

19. Fedir Vygovskiy

З усіма сталінськими вислужниками. Додаємо до Вашої пам"ятної стелли ще те, що ОУН-УПА знищили 12 427 німців та їх союзників і буде повний аншлаг. Тобто видно ся, що хліб господній їли незадарма.
    А зрештою, згоден. Хоча слова А.Екзюпері: "Найцінніше , що є в людині - це життя", мені відомі..
    "..У полковому штабі не загрів я довго місця. По-перше, рана на руці скоро гоїлася, а по-друге, я не любив віддавати честі німецьким офіцерам-фюрерам, які тут крутилися увесь день, поки я виконував службу зв"язківця. Як з"являвся командир полку, я бентежився,бо він чомусь завжди зупинявся, коли я стояв перед ним на струнко, і своїми холодниим очима оглядав мене від ніг до голови. Мені здавалося, що він мене в чомусь підозрює.."
    Фрагмент з роману. Роман Колісник/Останній постріл/Ярославів Вал/2011/ стор.16.
    Автор:Роман Колісник-вояк - ветеран дивізії "Галичина". Лауреат низки престижних літературних премій.

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

И Лєнін ТАкой мАладой и юний Октябрь впереди!!:)))

---------- Додано в 13:26 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

І у Вас я бачу є сумніви що до того, кому всеж-таки зраджували бандерлоги? Більшовикмам чи УНР? А може "Рейсхкомісаріату Україна"? А може тій Україні, Акт про відновлення якої був проголошений 30 червня 1941 року у Львові? ЗУНР? А може УСРР? А може УРСР? Повірте у МВТ у 1945-1946рр. теж виникли ці сумніви, тому він навіть й не розглянув справу українських націоналістів. Але ж Ви людини порядна і знаєте/чули про принцип з Римського права "презумпція невинуватості"(курс середньої школи). Тобто:всякий сумнів трактується на користь підозрюваного, обвинувачуваного. А у Радянської Феміди(самый гуманный суд в мире) ніколи і ніяких сумнівів не виникало на адресу: бандерлогів, чи то крадіїв 5-ти колосків,чи то"кулачья"(всі руки чорні від землі),чи то української інтелігенції, "шпіонів" і як кажуть тАварищи "прочего контрреволюционного" елементу. І руйнувала ця Феміда підвалини великої, могутньої та непохитної держави і підпилювала сук на якому кормилася..:haha:

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Радянського Союзу.:)))

20. Дальневосточник

Знаєте - все б було гаразд, якби не продовження спiвпрацi з нiмцями пiсля т.з. "вiдновлення". Чому я пишу - т.з.? Тому, що "вiдновлювачи" приїхали в Україну на штиках загарбникiв. Я вже мовчу про 3-ю частину цього акту.
    А сльози по щоках "миж за Неньку!" мнен не турбують, бо менi цiкавi не "слова" - а саме "дiї".

а де твій аватар? :)