ОУН, УПА проти гітлерівців: брехня чи політичні маніпуляції?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем dedulia, 3 чер 2010.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

странные они, хотя чего странные - могли понадобится для дальнейшей деятельности, но хоть деюро они их кем признали Поляками? казачков вот союзнички выпхали не задумываясь о гражданстве ...

согласен, хотя основания для выводов Дреда по этому вопросу - вроде бы как есть ....

• Подобається Подобається x 1
  2. forester

forester Well-Known Member

ТО, что ОУН профашистская (точнее, просто фашистская) организация известно всем историкам уже давно. Да, собственно, эти ребята никогда этого и не скрывали.

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хіба сачінітєлям плюгавих савєцьких байок.
    Але хто б їм вірив,лузерам...
    Просрали свою смердючу родіну,залишається лиш слиною бризкати.
    Пабєдітєлі зателепані.

• Подобається Подобається x 3
  4. forester

Байки, как раз, начали сочинять в "свободной" Украине. Поскольку требовались новые герои, незапятнанные связью с СССР, а таковых на Украине просто нет. Вот и пришлось изъять из пыльных "запасников" немецких прислужников и попытаться "отмыть" их и перекрасить. А что? Новое поколение книжек не читает, историей не интересуется, им можно впарить любую хрень. Даже наплести, что УОН это борцы за свободу Украины... Только пусть уши расставляют...

5. Romko

Хто б вам вірив,лузерам голозадим.
    Вся історія вашого ублюдочного совдепу - БРЕХНЯ.
    З початку й до кінця.
    В тому й сумнівів нема.

6. forester

Вот и я о том же: "книжек не читают, историей не интересуются..."

Любую можно кашу моровую
    затеять с молодёжью горлопанской,
    которая Вторую Мировую
    уже немного путает с Троянской
    (И. Губерман).

7. Romko

Не забувайте,що я два роки працював з "Меморіалом" 88-90.
    В ті роки я працював в ЦДІА.Перелистав тонни літератув,підшивок газет,архівних документів.
    І історію вашої,савєцької окупації знаю з перших уст.
    І перезахоронював останки розстріляних вашими героями своїх земляків.
    Багато могил...
    Так,що брешіть кому іншому.

• Подобається Подобається x 3
  8. forester

ТО, что Вы работали в "Мемориале" совершенно не оспаривает факт того, что УОН фашистская организация.
    Она была таковой и до Вашей работы, таковой она осталась и после...

9. Romko

Звичайна совєцька брехня.
    Яка вже давно набила оскомину.
    І якій давно ніхто не вірить.

10. Сергей Оганов

Сергей Оганов миється в бані

ты на Чернобыльской АЭС случаем не работал? - уж слишком нездровый интерес ко всему советскому, видимо радиации хапнул хорошо там, теперь никак отойти не можешь:)))

11. Romko

Тикайте в свому свинарнику,звідки вилізли.
    Хоч,розумію,що хамство - натура савєцкіхчєлавєкав.

---------- Додано в 01:58 ---------- Попередній допис був написаний в 01:55 ----------

І чого тих тролів так сюди тягне...

12. Сергей Оганов

Сергей Оганов миється в бані

я вылез не из свинарника, а из другого места, в отличие от тебя, свиноед:)))

иди поплачь, ранимая душёнка, а лучше займись чем-нибудь полезным для общества, а не торчи здесь сутками напрлёт во всех темах:)))

13. Romko

І звідки тих тролів стільки набирається?
    Як тля...лазять,лазять...
    Тьфу.

• Подобається Подобається x 4
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Кацапи Ромку, кацапи. В них людського як кіт наплакав. Назвав би свиньми, так свині образяться. І правильно зроблять...

• Подобається Подобається x 4
  15. Dred

Dred Well-Known Member

Вашу спицифічну логіку зрозуміти не можливо.

Шерстюк Сергій. народився на території Радянської Укранїни а мене цікавлять ті хто народилися на терет. ЗУ.

Скасків Ярослав народився на Тернопільщині (1922 р.) а не в УРСР.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%BA%D1%96%D0%B2_%D0%AF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2_%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

Як з вами важко
    Забули вашу спицифічну логікеу то я вам її нагадаю.

Отже кого із членів ОУН і вояків УПА засудили в рядянському трибуналі за злочини проти людства. Я чекаю.:)

Я нею підітруся і обличчя вам зразу нею і витру.
    Коли наци наступили на яйця вашому любимому СеРиСеРи він зразу відмовився від ЗУ.
    1. Уряд СРСР визнає радянсько-німецькі договори 1939 року стосовно територіальних змін у Польщі такими, що втратили силу.
    Договір про дружбу та кордони між СРСР та Німеччиною.
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Договір_про_дружбу_та_кордони_між_СРСР_та_Німеччиною

Щодо права приналежності західноукраїнських земель до СРСР угода втратила чинність 30 липня 1941 року з підписанням СРСР Угоди Сікорського-Майського.

Було "визволення" і вже немає.
    Як це по вашому по радянськи підписувати угоди і їх потім розривати. Пан Василь крім Пакта Молотова-Ріббентропа ніц більше не читав.

---------- Додано в 10:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

В договорі чітко вказано, що радянсько-німецький договір в частині територіальних змін Польщі втартив силу.
    Німецько-Радянський договір про дружбу і кордони між СРСР і Німеччиною (28 вересня 1939 р.)
    http://textbooks.net.ua/content/view/1098/17/
    https://uk.wikipedia.org/wiki/Договір_про_дружбу_та_кордони_між_СРСР_та_Німеччиною
    В очах Західних союзників мешканці Волині і Галичини залишалися громадянами Польщі.

Я про Америку і Великобританію які не видала жодного мешканця Галичини і Волині СеРиСеРи.

Останнє редагування: 5 вер 2013
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Важко зрозуміти її людині без логічного мислення.

Невже?
    Ану глянемо, -
    Як бачимо, пан фіглярує. :mocking:

І що? Ви помітили, що чувак і вчився у Львові, і працював у Львові?
    Громадянин якої держави міг собі таке позволити?

Який із всього переліку злочинів проти людства Вас цікавить: Підготовка до війни чи застосування зброї масового ураження?

Це Ви мало знаєте предмет.
    Так от, угода 41-го року жодним чином не стосувалась території Польщі. Не існувало тоді її.
    Крім того в квітні 43-го року СССР розірвав цю угоду через невиконання її вимог Польською стороною.

17. Dred

Dred Well-Known Member

Вашу спицефічну логіку важко зрозуміти :)

Пан Василь звичайной махінатор ми з артобстрелом говорили саме про мешканців ЗУ. І не пхали сюди народженихв в т. зв. УРСР.

Ну звичайно громадянин іншої держави не може навчатися за кордоном і працювати. Специфічна логіка пана Василя.:haha::haha::haha:

Ті злочини проти людства за якими судив військовий трибунал СеРиСеРи підпільників ОУН і вояків УПА:)

Ще й як стосується. Існував еміграційний уряд з яким і була підписана ця угода. І на ній СеРиСеРи публічно відмовився від ЗУ:)
    А розірвав СеРиСеРи відносини з еміграційним урядом зразу після того як спливли трупи в Катині.

18. VasMT

Невже?
    Ану пальцьом тицніть.
    Може, може... Але це 1940-й рік і СССР. Так хто міг вчитись у Львові і працювати в ньому же?

Які саме?
    Полегшу Вам задачу, підкресліть необхідне
    Спірне питання.
    Гадаєте я буду заперечувати? Для мене цікавий тільки сам факт.

19. Dred

Dred Well-Known Member

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=66337&page=56
    :mocking::mocking::mocking:

Так може, може.... чи?:haha:

Пане Висиль не страждайте фігнею наводячи статті.
    Наведіть краще тих кого засудили з підпільників ОУН і вояків УПА. За злочини проти людства. :)

Для вашої специфічної логіки так:haha::haha::haha::haha:

Я ітак знаю, що вам немає що сказати. Тому ви і відмовчуєтеся.:crazy::crazy:

20. VasMT

І де там про ЗУ, фігляре? ;)

За який конкретно злочин. Злочинів проти миру і людяності багато. Конкретно, за який.
    Тоді говоритимемо. Бо наступним питанням буде, як в анекдоті: - а тепер назвіть їх поіменно...

Про Катинь? Чи про Ноту СССР польському уряду в 43-му?

а де твій аватар? :)