ОУН, УПА проти гітлерівців: брехня чи політичні маніпуляції?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем dedulia, 3 чер 2010.

1. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

присяга СС Третього Рейху:Я, присягаю Адольфу Гітлеру ..
    присяга вермахта:Я,присягаю перед богом..
    Перша присяга дивізії СС Галичина:
    Висновок напрошується сам по собі панове, що в Трибуналу не було беззаперечних доказів щодо причетності більшості особового складу вермахту та дивізії СС "галичина" до злочинів проти людяності і людства.
    Апологетам комуністичного "світлого майбутнього", які не змогли переконати Тирибунал(тоді ще не було відкатів) щодо причетності націоналістів до міжнародних злочинів нацистів, залишається лютувати та задовільнятися знеособленою, порожньою прозою на кшталт:
    А варто перед сном повторювти "Бандерчеремшину":))):yahoo:

• Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще один захисничок...
    А німецький варіант присяги галицьких SS-івців бачили?

Покажіть, де в матеріалах Міжнародного Трибуналу НАМАГАННЯ ПЕРЕКОНАТИ? Пальцем тицніть.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бачили.
    Перекласти можна тут.

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

О! Це вже добре.
    А присягу Вермахта бачили?

5. Romko

І нашо мені Вермахт?

6. VasMT

Забули'сти?
    А щоби зрозуміти, що язик не помело.
    Я би на Вашому місці вибачився. Але то я. Від Вас я такого мабуть не дочекаюсь...

7. Romko

І не збираюсь.
    За що?
    За Ваші намагання перекрутити історію і постійне обливання грязюкою моїх предків?
    Зрештою,Ващі "дослідження" ніц не варті.
    Я більш довіряю професіоналам.

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

Хто б сумнівався... :)))
    А тепер скажіть, в чому ж тоді брехня?

Невже? о_О
    От і добре.
    Тобто тепер ніхто не назве москальскою брехнею співробітництво ОУН із нацистами, план "Ост", арешт ОУНівців через встановлення органів влади, а не через "сміховатрий" акт, створення УПА через тиск людей, а не за задумом дуполизної верхівки ОУН, мізерність УПА, нищення ОУН-івцями борців із німцями, які не хотіли мати над собою хоббіта-фюрера, відсутність реальних бойових дій із Рейхом, та інші факти, які я підтверджував витягами із нациковської літератури, а ромки, з піною у рота, називали брехнею.
    Я собі закладочку зроблю і тицькатиму тепер нацят у цей ПРОФЕСІЙНИЙ висновок. ;)

9. Romko

Брешіть далі.
    Це Ваше кредо,Василю - БРЕ-ХА-ТИ.
    Вже не дивуюсь.

10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Кстати, из воспоминаний очевидцев - немцы (коренные) не отличались жестокостью. Как правило от них слышали "Матка млеко, матка, яйки" . Сверхжестокость исходила от южан, особенно от западных украинцев и мадьяр. Волынская резня тому пример. Также и в России они с коммунизмом боролись "по уши " в крови. По горло. ПОтому что их славянами назвать сложно. Там масса кровей южных - еврейских, арабскихи прочая и прочая. И характерная для лиц южных кровей жестокость переходящая все пределы.

11. Romko

А в нас очевидці розказують,що страшніших звірюк від савєцької мразі,не було.

http://youtu.be/Y6UQtiJtHVM

Не дивно,що та мразь вкорінилась саме в Росії.

12. VasMT

Ти Ви шо? о_О
    Це не брехня, а
    ФАХОВИЙ ВИСНОВОК РОБОЧОЇ ГРУПИ ІСТОРИКІВ ПРИ УРЯДОВІЙ КОМІСІЇ З ВИВЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ОУН І УПА
    Ви ж самі сказали, що йому довіряєте.
    То тепер тихенько ковтайте всю правду про нациків.
    ВСЮ правду, а не ту, яку Ви вагадуєте.
    І про Волинську різню, яку почали націоналісти, і про SS-Галичину, яка служила Гітлеру, а не Україні, про постачання Вермахтом УПА зброєю, про нащення свого ж, українського народу, а не катів НКВД-истів, і про те, що вояки УПА таки мають статус учасника війни, але воякИ, а не кати-воЯки.

13. Romko

Читати навчіться.
    Чи лизання совєтам засліпило?
    А,зрештою,не дивуюсь відвертому українофобу.
    Тільки,Ви лузер,Василю.
    Ваш смернячпий совдеп - здох.
    Ваші криваві герої - забуті.
    А значить,боротьба моїх предків була недаремною.

14. VasMT

Вмію, дякувати Богу.
    А от Ви навчились тільки літери до купи ліпити, а от зрозуміти прочитане не дається.
    Я по кожному свому слову можу навести докази іх ФАХОВОГО ВИСНОВОКУ РОБОЧОЇ ГРУПИ ІСТОРИКІВ ПРИ УРЯДОВІЙ КОМІСІЇ З ВИВЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ОУН І УПА. По КОЖНОМУ. А крім цього іще із сотні книжок, написаних як істориками, так і нациками. Ви ж, крім слини на монітор, нічого путнього із себе видушити не здатні. Фекальні малюночки та прокльони.
    І лузер Ви, а не я. Бо я ставлю на один щабель і большевіків, і бандерлогів, а Ви намагаєтесь приліпити крила дідькові. Бо повиздихали і Ваші вороги, і Ваші фюрери, а Вам, як справжньому націоналісту, для підпитки життєвої енергії потрібна кров. От Ви і вишукуєте ворогів серед українців, як зрештою і славима Вами смердяча ОУН.

15. Игорь

Игорь Well-Known Member

Не дивно,що та мразь вкорінилась саме в Росії.

Русские народ северный. Народ великий, создавший самое огромное в истории человечества государство, без уничтожения других народов. Обратный пример - США и Австралия. То, что называется западными украинцами образовалось на территории Галиции несколько веков назад в результате смешения всех и вся. Государства своего так и не создало. То что создали и передали развалило до основания ( и промышленность и все остальное). За русскими нет таких резней как резня на Волыни. Русский человек как человек северный просто не способен на такое. Идти и резать мирных и слабых, когда можно было просто согнать. У меня всегда вопрос к "южанам" зачем Христа распяли, ведь можно было просто изгнать, в тюрьму посадить. А "южан" только смерть насыщает.

16. Romko

То,навіть не фантазії.
    Тупі брєдні рускага нациста.
    Недаремно їх так ненавидять в світі.
    То називається одним словом - кацапизм.

17. Игорь

Игорь Well-Known Member

Маленька Московія загарбала величезні простори шостої частини планети, збільшивши територію рассєянія в тисячі разів.

Были также другие великие народы, которые подобное делали, но не в таких размерах - древние римляне, древние македоняне, англосаксы, китайцы. У "южан" это никогда не получалось. У "западенцев " также. "Южане" только свариться умеют и помэж сэбэ и с иншими.

18. Romko

Не брешіть.
    Саме цей звіт і показує,що докази співпраці ОУН-УПА з нацистами - маячня совків.
    А моя ненависть до совєтів має дещо іншу причину.
    Тому й НЕНАВИДЖУ.
    Як саму систему,так і тих,хто приніс її на мою землю.
    Хоча ця ж система донищує і їх.
    Тих витіранів.
    А лузер Ви.
    Бо дуситесь в безсилій люті на УПА,безсило спостерігаючи,як всюдти стоять хрести,пам"ятні знаки,що люди мають їх за ГЕРОЇВ.
    Саме їх,а не вашу смердячу красну армію.

19. VasMT

Ой, я сі сплачу...:)))
    Ви хоч очі свої бестижі розуйте.
    Співробітництво УВО і ОУН з німецькою розвідкою і контррозвідкою почалося ще в часи Веймарської республіки. Українські націоналісти вбачали в Німеччині союзника, тому що вона так само негативно ставилася до Версальського повоєнного устрою. Прихід А. Гітлера до влади посилив антиверсальську спрямованість німецької зовнішньої політики.
    Тривалі контакти з абвером дали результат: 15 серпня 1939 р. з оунівців був утворений диверсійний загін під кодовою назвою Бергбауернхільфе (Допомога гірським селянам) під командуванням полковника Романа Сушка. Загін призначався для розпалювання анти-польського повстання в Західній Україні перед німецьким вторгненням в Польщу.

20. Romko

Читайте,Василю.
    І не брешіть.

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Але саме співробітництво я дуже схвалюю.
    Бо потрібно було прикласти ВСІ зусилля і вивішати всю комуняцьку наволоч.
    До ноги.

а де твій аватар? :)