ОУН, УПА проти гітлерівців: брехня чи політичні маніпуляції?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем dedulia, 3 чер 2010.

1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Как это?
    Кремлёвская пропаганда, поди.

• Подобається Подобається x 3
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

В Германии всех Газпром купил однозначно. Но свидомых не купить и не продать никому.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вам цікаво поговорити про нього?
    Що ж... Давайте...
    В мережі є тисячі посилань на крапки продажу та встановлення фігурок, для прикрашання подвір"я та саду...
    І що?
    Ну поставив чувак фігуру, яка нагадує Краснова. Що з того? Наша фігура ,що нагадує Сталіна теж стоїть не перший рік...

5. Dred

Dred Well-Known Member

Боян :vinsent:

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Фігура:haha::haha::haha:
    Взагалі то це цілий меморіальний комплекс козакам, що боролися проти більшовиків в тому числі на стороні Гітлера.:)
    Нічого собі така фігура :mocking:

6. VasMT

Ви можете навалити величезну купу в себе на подвір"ї. І це буде купа лайна на Вашому подвір"ї...
    Так і тут.
    Досить. Бояніще з 2009-го року...

7. Dred

Dred Well-Known Member

В купу лайна багато грошей на вбухують :)
    Тай навряд чи хтось із звичайних людей зможе собі дозволити поставити в себе на подвір'ї цілий меморіал :)

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Не маю нічого проти, але розуму вона й так Вам не додасть.:haha:

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ромко, а що вони робили тут з 41-го року? Яким словом можна назвати перебування німців на нашій території протягом кількох років? До тещі на вареники приїхали?

10. VasMT

Не додасть. Тут Ви праві...
    Зате Вашу тупість покаже...

11. консультант

Якщо Ви вважаєте, що УПА не воювала проти фашистів, то я нічим не можу Вам допомогти. Додайте про всяк випадок у підпис ще й цю фразу, може на підсвідомому рівні у Вас щось відкладеться.:)

12. VasMT

Мені допомагати не треба. Вистачає сірої речовини збагнути просту річ, яка Вам за сімома печатками, - ОУН створен в 29-му, нацист прийшов в 39-му, большевік прийшов в 39-му, нацист прийшов в 41-му, а УПА створилось в кінці 43-го, за пів року до чергового приходу большевіка... І з чого почали? Зі знищення УПА-ББ та інших груп, який давав мзди і червоним і коричневим починаючи з 41-го, поки "славні захисники" лизали сраку Адіку...

13. консультант

То хто ж для Вас особисто є гороями-патріотами, які боролись за Незалежну Україну?

14. VasMT

А потібно конче бути героєм, щоби бути патріотом?
    І не плутайте протилежні за значенням терміни патріотизму і націоналізму.

15. консультант

Не маєте героїв і ненавидите націоналістів, то назвіть імена патріотів у Вашому розумінні, які боролись за Незалежну Україну в роки В.В.війни.

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

VasMT, а чому важко конкретну відповідь дати? Чи просто героїв або достойних Вашої згадки патріотів нема? Було би цікаво почути конкретику якусь, прізвища, імена.

Я сьогодні їздила в музей Шухевича в Білогорщі, разом з сестрою бабусі, колишньою зв'язковою УПА. Якось, коли говориш з людьми, котрі безпосередньо брали участь в тих подіях, то набагато простіше і краще все сприймається, аніж читаючи форумні сра сварки чи газетні статті новомодних істориків.

• Подобається Подобається x 4
  17. VasMT

Я неодноразово говорив хто для мене був і є героєм, - моя бабця, Опанчук Анастасія Йосипівна, яка через всю війну та повоєння провела чотирьох своїх дітей, та двох прийомних, вивчила, виховала, поставила на ноги. Без чоловіка, яких загинув в 45-му році.

• Подобається Подобається x 4
  18. консультант

Я Вас зрозумів!:) Це називається - хід конем. А тепер, хай хтось попробує щось написати проти моєї бабці... .

Останнє редагування: 13 чер 2013
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зате,в 44-му році прийшла червона мерзота,яка звірством перевершила всіх.
    Асвабадітєлі вошиві.

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Мого діда взагалі бандитом називають.
    Хоч він лиш був провідником ОУН-УПА(б) і нищив комуняцьку наволоч.
    Очищав нашу землю від окупантів.

20. консультант

Картина не для слабких, але це ніяк не стосується всіх учасників В.В.війни. Роман, Ти сам знаєш, що збоченці і виродки всюди є, навіть серед "патріотів". Давно помітив навіть на прикладі свого селища. Ті, що на словах великі патріоти і ненавидять москалів, в більшості випадків - маріонетки, які за чужими спинами йдуть в атаку. На мітингах підбуюють з-під тишка народ, а коли доходить до піку емоцій. відходять в сторону і посміхаються, вночі, коли ніхто не бачить, може висипати мішок сміття в парку серед кущів, чи викинути щось здохле та зробити іншу підлість, в той час, як на словах праведнішої людини від неї нема.

а де твій аватар? :)