Архив Вермахта: ОУН-УПА не воевали против немецких оккупантов 3 июня 2013, 8:49 | Общество http://thekievtimes.ua/society/2306...pa-ne-voevali-protiv-nemeckix-okkupantov.html
Вам цікаво поговорити про нього? Що ж... Давайте... В мережі є тисячі посилань на крапки продажу та встановлення фігурок, для прикрашання подвір"я та саду... І що? Ну поставив чувак фігуру, яка нагадує Краснова. Що з того? Наша фігура ,що нагадує Сталіна теж стоїть не перший рік...
Боян ---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ---------- Фігура Взагалі то це цілий меморіальний комплекс козакам, що боролися проти більшовиків в тому числі на стороні Гітлера. Нічого собі така фігура
Ви можете навалити величезну купу в себе на подвір"ї. І це буде купа лайна на Вашому подвір"ї... Так і тут. Досить. Бояніще з 2009-го року...
В купу лайна багато грошей на вбухують Тай навряд чи хтось із звичайних людей зможе собі дозволити поставити в себе на подвір'ї цілий меморіал
Ромко, а що вони робили тут з 41-го року? Яким словом можна назвати перебування німців на нашій території протягом кількох років? До тещі на вареники приїхали?
Якщо Ви вважаєте, що УПА не воювала проти фашистів, то я нічим не можу Вам допомогти. Додайте про всяк випадок у підпис ще й цю фразу, може на підсвідомому рівні у Вас щось відкладеться.
Мені допомагати не треба. Вистачає сірої речовини збагнути просту річ, яка Вам за сімома печатками, - ОУН створен в 29-му, нацист прийшов в 39-му, большевік прийшов в 39-му, нацист прийшов в 41-му, а УПА створилось в кінці 43-го, за пів року до чергового приходу большевіка... І з чого почали? Зі знищення УПА-ББ та інших груп, який давав мзди і червоним і коричневим починаючи з 41-го, поки "славні захисники" лизали сраку Адіку...
А потібно конче бути героєм, щоби бути патріотом? І не плутайте протилежні за значенням терміни патріотизму і націоналізму.
Не маєте героїв і ненавидите націоналістів, то назвіть імена патріотів у Вашому розумінні, які боролись за Незалежну Україну в роки В.В.війни.
VasMT, а чому важко конкретну відповідь дати? Чи просто героїв або достойних Вашої згадки патріотів нема? Було би цікаво почути конкретику якусь, прізвища, імена. Я сьогодні їздила в музей Шухевича в Білогорщі, разом з сестрою бабусі, колишньою зв'язковою УПА. Якось, коли говориш з людьми, котрі безпосередньо брали участь в тих подіях, то набагато простіше і краще все сприймається, аніж читаючи форумні сра сварки чи газетні статті новомодних істориків.
Я неодноразово говорив хто для мене був і є героєм, - моя бабця, Опанчук Анастасія Йосипівна, яка через всю війну та повоєння провела чотирьох своїх дітей, та двох прийомних, вивчила, виховала, поставила на ноги. Без чоловіка, яких загинув в 45-му році.
Я Вас зрозумів! Це називається - хід конем. А тепер, хай хтось попробує щось написати проти моєї бабці... .
Зате,в 44-му році прийшла червона мерзота,яка звірством перевершила всіх. Асвабадітєлі вошиві. ---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ---------- Мого діда взагалі бандитом називають. Хоч він лиш був провідником ОУН-УПА(б) і нищив комуняцьку наволоч. Очищав нашу землю від окупантів.
Картина не для слабких, але це ніяк не стосується всіх учасників В.В.війни. Роман, Ти сам знаєш, що збоченці і виродки всюди є, навіть серед "патріотів". Давно помітив навіть на прикладі свого селища. Ті, що на словах великі патріоти і ненавидять москалів, в більшості випадків - маріонетки, які за чужими спинами йдуть в атаку. На мітингах підбуюють з-під тишка народ, а коли доходить до піку емоцій. відходять в сторону і посміхаються, вночі, коли ніхто не бачить, може висипати мішок сміття в парку серед кущів, чи викинути щось здохле та зробити іншу підлість, в той час, як на словах праведнішої людини від неї нема.