ОУН, УПА проти гітлерівців: брехня чи політичні маніпуляції?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем dedulia, 3 чер 2010.

1. kotov

kotov миється в бані

Спасибо, такую фоту ВАШЕГО президента ещё не видел.))) Парад в Севастополе - это и я там был. Когда пошла лавина русских флагов город выдохнул: "НАШИ.." Вот такой пирог. Но, однако, это лишнее свидетельство того, что без Колымы "украинца" не сделаешь.
    НеруЗЗкими вы уже, при Хмельницком были. А России было наплевать на вас, своих проблем хватало. Москали строили государство, а вы где были? Когда вы на карте появились?
    Бандера это не просто идол, а фарфоровый идол. И разбить его вам придётся.
    А как там "сланцевый газ"?))) Европа така дурана, что не может соскочить с русской трубы, а хохол знает как это сделать.))) Впрочем, простите, вы же не хохлы.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dred

Dred Well-Known Member

Не вражає я це вже давно бачив:mocking:
    Нарешті і поляки почали проти німців воювати аж у вересні 1944 р.:haha:
    Так що пане Василь ви зі своїм мотлохом заспокойтеся.:haha:

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні.
    Ми українці.
    Я розумію.Ви пройшли хорошу школу ненависті.

Я не вірю,що ми можем вжитись в одній країні.Тому,єиний вихід ...

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не-а. Це просто мапа 44-го.
    Нє, нє... ОУН - це Ваш мотлох. А мої - тільки скромні намагання взнати про неї правду...
    От тільки допомоги від захисників цього мотлоху жодної. Одна суцільна брехня і вигадки. І порожня балаканина, що явно свідчить про відсутність будь-яких знань, крім банальної віри... Приходиться до всього дошукуватись самому... :)))

5. Dred

Dred Well-Known Member

Нє а там на карті чітко і ясно написано

ВЕРЕСЕНЬ 1944
    Ну ж не постійно пшекам в поліцаях служити треба трохи повоювати поки совєти не прийшли, хоча то їм не допомогло, Польща стала радянською.

Ваші скромні намагання сфальшувати і збрехати я знаю:haha::haha::haha:

6. Romko

Василю,як не дивно,я багато в чім погоджуюсь з Вами.
    І я вже казав,для мене особисто Героєм є Роман Шухевич.
    Бо він був Воїном.
    А Бандера - ідеологом.
    Згадались слова з передмови до книги Арсена Паламаря "Деградація"

І хто скаже, що вона суверенна? Хто скаже що вона незалежна? Хто скаже, що вона демократична? Хто скаже, що вона соціальна? Хто скаже, що вона правова? Це просто слова на папері... папір все стерпить....

Але ж треба дивитись правді в очі...так було завжди. Навіть в час боротьби за Волю в 40-ві роки,незважаючи на унікальний героїзм,жертовність вояків УПА,через звичні амбіції лідерів,було втрачено все. Варто прочитати хоча б книгу Бульби-Боровця "Армія без держави".
    Знов процитую Паламаря...

7. kotov

kotov миється в бані

Значит "хохлы". Но "хохлами" быть, вы не желаете. Тут у вас тоже "слабое звено". До 18-го о вас никто толком ничего не знал и вдруг попёрло.
    И зачем мне "школа ненависти"? Мне нужна экономика, а не идиоты с плакатами и флажками. Союз развалили не вы, но развал Украины - это ваших языков дело. Вам какого гетмана ни дай - всё плохо! Поэтому я очень хочу увидеть на троне Тягнибока, а потом поглядеть, как вы его будете вешать)))

"Я не вірю, що ми можем вжитись в одній країні." - подпишусь. У нас разные понятия Украины. Но как вы будете называться?
    .

8. Romko

Українці,Котов.
    Ще раз кажу,в школі ненависті,Ви були відмінником.

9. kotov

kotov миється в бані

Давайте не будем кидаться ссылками и не стоит опускаться до "сам дурак". Общее у меня с Вами уже есть - это раздел. Но без моджахедов вашего православного Аллаха. Чехи тихо разбежались и живут, как люди.
    Не забывайте, что армии у вас нет. То что есть, это "метод борьбы с безработицей".

10. VasMT

:)))
    Вас послухати, то до вересня 44-го не було нічого. Бог сотворив землю в вересні 44-го :)))

Не настільки він унікальний...
    А отут я з Вами не згодний. Не варто перекладати з хворої голови на здорову. Якби не хворобливі амбіції Бандери, якби не його прагнення будь-якою ціною посісти місце вождя нації, і не прагнення збудувати державу за лекалами НСДАП і ВКП-б, то були би і лідери, були би і сили. ОУН-б знищив фізично більше учасників визвольного руху України, аніж Гестапо і НКВД разом взяті.
    Так що не пам"ятники йому треба ставити, а анафему йому прголосити...

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Це можна так зрозуміти, що разом з паном Дредом може підтертися американський музей Голокосту?:dntknw:
    http://resources.ushmm.org/inquery/uia_doc.php/query/54?uf=uia_jZRpgY

• Подобається Подобається x 3
  12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

уточніть, тут йдеться про учасників російського визвольного руху?

13. VasMT

Ви думєте Ви один такий розумний :)))
    Ні, KLIBERN, не музей Голокосту, а пан Дред, вивісивший незрозумілу фотку якоїсь території із якимось позначками в якості ферумового доказу.

Ні. Саме українського.
    Це і знищені загони УПА Б-Б, і ФУР, і УЛС, Вільне козатство, та багато інших, хто з різних причин не розділяв позицію ОУН-б.
    А ще був УШПР, але це окрема історія...

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

? тю, а кто волав на увесь форум как всех кто связан и не свзяан с УПА по теплушкам и на север ???

15. Romko

Не забувайте про історичні факти!

16. VasMT

Кстати еще один миф об миллионах вывезеных на севера...
    Вот какие цифры приводит Игорь Винниченко в своей книге "Україна 1920-1980-х: депортації, заслання, вислання."

Отымите "андерсовцев", "фольксдойчей", немцев-репатриантов...

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага верным воином Фюрера ...

я таких фактов сам могу налепить - без чужой помощи ... но когда это чудят проигравшие над победителями это так - "гггав с под лавки"

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

то си э пропаганда и совъЭтська брехня ... с Галичины в трех теплушках стотыщами кроваокрасной ЭнкАвд вывезено тойво сто мильоноф вкрайинцофф, на опустевшие земли пришли клятые окупанты ... Ромко я ничего не забыл? а забыл, в это время Шухевич воевал с Гытлером потому не смог помешать ...

• Подобається Подобається x 3
  18. Romko

Аякжеж...

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

Хто там програв?

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Їм ще й медальки давали....пабєдітєлям

19. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

ВАСУ відмовив Наталі Вітренко, яка вимагала скасування указів Віктора Ющенка про вшанування борців за волю України
    Найважливіший результат цього судового процесу, – те, що суд постановив: «жодним судовим рішенням, у тому числі вироком Нюрнберзького трибуналу, діяльність перерахованих в указі формувань (зокрема, УПА, ОУН, «Карпатської Січі») засуджена як фашистська не була». Хоча заради справедливості слід зазначити, що ВАСУ ретельно дослідив навіть найбезглуздіші доводи касаційної скарги та надав їм оцінку.

20. VasMT

Ще одна брехня.

а де твій аватар? :)