ОУН, УПА проти гітлерівців: брехня чи політичні маніпуляції?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем dedulia, 3 чер 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну той вояка Вам наговорить... :)))
    Давайте зайдемо з іншого боку: скільки було куренів в УПА?

• Подобається Подобається x 3
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Чи я правильно зрозумів, що Bи цю купюру, як платню приймати не будете?:nea:

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

Ні, не буду. Віддам на розвиток компартії України.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

все в сім'ю віддаєте....

• Подобається Подобається x 2
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Та не буду я все це рахувати, бо воно мені без потреби і не бачу сенсу рахувати те, що порахувати нереально. Якби я служив в УПА і знав би досконало її структуру, тоді міг би щось доказувати, а так нема потреби.
    Для чого мені аналізувати космонавта, якщо поняття в тому не маю. Є люди, які знаються в цій галузі, вивчають її, то я ї слухатиму їх, а думка сторонньої людини, яка носить тимчасовий інтерес, для мене не така вже і важлива. Навіть, якщо Ви рахуватимете логічно по конкретних числах, знаючи приблизну кількість людей і відповідному військовому формуванні, все одно всіх не порахуєте, бо похибка може бути великою. Як Ви порахуєте людей в у допоміжних відділах (господарчих, санітарних , розвідці), як було сказано в додатку.

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

О!
    З цього і треба починати. БЕЗ ПОТРЕБИ!
    Але сміло заявити, що їх було 500 тисяч, Вам було до потреби.
    Тобто Ви підмінили знання вірою. Знаєте, як це називається? Привести аналогії із історії?
    Отож...
    Ну і кого із "знаючих" та "вивчаючих" Ви використали? Васька Кука? Генерал-хорунжого, головнокомандувача УПА, голову УГВР та прочая-прочая-прочая, який не зважаючи на довжелезний список звань та титулів відсидів всього ШІСТЬ років... Можете ще послухати джедая Симчича, як він галактику боронив...
    Елементарно, знаючи про структуру УПА. Але ж Вам цього

• Подобається Подобається x 5
  7. консультант

Пишу те, що кажуть і пишуть знатоки в цій галузі. Якби Ви були на їх місці, за основу брав би Вашу інформацію, а так звиняйте. От Ви писатимете про саперну справу, а хтось, хто поняття заперечуватиме, ясно, що слухатиму Вас, так само і тут.
    Скільки він сидів і чому причини того всього ніхто точно не знає, одні догадки, а те що воював - це факт. То кому вірити, Вашим теоретичним підрахункам, чи фактичним даним, які подає учасник тих подій?

8. VasMT

Все... Вірте, ВІРТЕ!!!
    Ексклюзивно для Вас в Україну повернулась дружина Бога - Марія Деві Христос.
    У нас тепер дві бАгіні Білого братства...:mocking:
    Одна вже відсиділа, а друга ще ні...

9. Bambook

Bambook Persona non grata

Мда, те що артобстрєли з нєвстранцами геббельсівськими методами дискутують - не дивина.
    А от від вас - не чекав...

10. консультант

VasMT, крім Ісуса Христа я не знаю іншого Бога. Якщо Ви знаєте ще якусь Марію Деві Христос, то Ваші особисті справи і вони мене не цікавлять.:)

11. VasMT

А вони нікого не цікавлять крім мене, але новини варто переглядати, хоч зрідка, щоби слідкувати за оперативною обстакановкою...

• Подобається Подобається x 5
  12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А я від вас не чекав, що зробите вираз, ніби не зрозуміли - до чого пан VasMT написав про цю деві-Марію.

13. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Він відсахнеться від неї. Бо ця купюра ніщо інше, як доказ зради батьківщині(Росії) або шпигунство в інтересах Німеччині або антидержавна діяльність їхнього ідола-дєдушкі Лєніна і ко. Бо Ленін станом на 2 березня 1917р. був громадянином Росії, мав відповідний документ про громадянство Росії. А цим документом(купюрою)викрито великого вождя світового пролетаріата і так банально.:yahoo:

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

Приводжу: "..Насамкінець зазначимо вельми важливу деталь: якщо через боївки Української повстанської армії за майже 20 років її існування пройшли 400 тис. бійців, то через більшовицькі партизанські загони - ледве 220 тисяч. За 1944-1956 рр. УПА та ОУН втратитли 155 108 осіб, в тому числі на Сході УРСР - 1746 осіб.."
    "..281 священик уніат включився в боротьбу з радянською владою на боці УПА. Священники так діяли бо органи радянської держбезпеки 8-10 березня 1946р. у Львові підготували Собор про анулювання Брестської унії 1596р., а у 1949 було скасовано й Мукачевську єпархію.
    Джерело:"Історія України: неупереджений погляд"/В.Петровський,Л.Радченко, В.Семененко/2007/стор.487,493.

14. Bazilio

Bazilio New Member

Ну, хоть кто-то в Европе выступил против героизации фашистских пособников в Украине! Это нужно в первую очередь нам с вами, чтобы отделиться от преступлений нацизма.
    Как рассуждать про демократические ценности, так европейцы первые, а как что-то сделать – нет никого. Хоть поляки опомнились! Тоже долго смотрели на то, как у них под боком ставят памятники Бандере, проводят марши в честь "героев" УПА, СС-Галичины, которые истребили десятки тысяч поляков. А теперь, когда поляки решились признать ОУН-УПА преступной организацией, объявить 11 июля днем национального траура, у свободовцев еще хватает наглости говорить, что все это провокация, что полякам за это заплатили их противники!
    Может, свободовцы еще будут утверждать, что никакой Волынской резни не было? Тогда советую им почитать книжки и статьи на эту тему http://mirpolitiki.net/istorija_kultura/volynskaja-reznja-zverinaja-sushhnost-oun-upa.html.
    Поляки начали, а там, глядишь, и остальные европейцы подтянутся. Признать ОУН-УПА преступниками и тварями должны все страны мира!

15. Полковник

Полковник миється в бані

Чо, разве не Путин полякам бабло за это дал?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дєдушка - херой енкаведе?

17. консультант

Как начали так и кончат. Все, як перед різнею. Перші почали, перші кінчили... . Якщо воїни УОН-УПА злочинці і тварі, то навіть не можу уявити собі хто такі енкаведисти та інша більшовицька наволоч, включаючи різних Базіліїв... .

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Кацапня щось розвелася, їдьте в свої рідні північноазійські болота, і там хоч кожен день паліть чучело Бандери.

19. Dred

Dred Well-Known Member

Знову висери про міфічну різню на Волині :)

20. консультант

Базіліо, Ви з такими емоціями пишете про Волинську різню, ніби один залишились в живих... .:mocking:

а де твій аватар? :)