Открытие сезона

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Пиранья, 17 кві 2007.

1. kastorskiy

kastorskiy Member

Відповідь: Открытие сезона

Вгадай з трьох раз, скількі годин треба утримуватись від алкоголю перед стрибком.
    Викорристовний не локализований "двіжок" магазину. Магазин (як і сайт ф цілому) все ще в розробці, хоч і вже функціонують.

Доречі, викладені ще два фотозівіта, стрибки у Львові за минулі і позаминулі вихідні:
    http://extreme.lviv.ua/gallery/thumbnails.php?album=74
    http://extreme.lviv.ua/gallery/thumbnails.php?album=75

2. zippo

zippo Well-Known Member

Хмм... Цікаво а ти коли за кермо автомобіля сідаєш теж п'єш оковиту?

3. zippo

zippo Well-Known Member

Та що там розказувати... Краще раз побачити а ще краще спробувати ;-) Народ кожен тиждень розколбашується по повній програмі і без ГОРІЛОЧКИ. В чому можна переконатися на відео яке відзняте на крайніх стрибках. http://extreme.lviv.ua/?tp=video качати кліп "НА МОТОР". Хто вже стрибав у того сердечко зразу почне битися частіше, знаю по собі хе-хе.

4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Вчора в ТСН показували як 85 річний учасник другої світової (бувший десантник, на війні втратив ногу) стрибком відмітив свій день народження. Молодець дід.

5. kastorskiy

kastorskiy Member

Про згаданий кліп "На мотор" вийшла статття в Експреcі. Правда, як завжди, журналюга усе перебрехав :D Статтю можна прочитати тут:
    http://extreme.lviv.ua/index.php?tp=publications&publ2_code=156

А тут чергові фото з крайніх стрибків:
    http://extreme.lviv.ua/gallery/thumbnails.php?album=76

А ще сегодні о 19:40 нас покажуть на каналі НТА у программі "Екстремальний уікенд" з Наталкою Карпою.

6. zippo

zippo Well-Known Member

Приветус всім ;-) Ось замутив довгоочікуваний кліпчег під назвою Hoks AFF-Freestyle який можна скачати тут http://extreme.lviv.ua/?tp=video (на цей момент воно саме верхнє). Думаю це моя краща робота про, що свідчать ось такі цифри (більше 300 скачувань тільки за перший день)
    P.S. Ваші відгуки безцінні...

7. Forpost

Forpost Стоїк

то поясніть шановний нам земноводним, чим той народ ідрізняється від алкоголіків і той і той прагне одного ДОПАМІНУ .При стрибку адреналін допомагає допаміну в мозку вивільнитися,і літр оковитої десь таку саму кількість допаміну вивільняє.Тільки якщо можна ,дайте відповідь по суті питання.(відповідь :алкоголік падша людина, парашютист- літаюча не приймається)

• Подобається Подобається x 1
  8. zippo

zippo Well-Known Member

Ну нащо ж так все серйозно брати до серця ги-ги. Ніхто нікого не порівнює навіть не збиралися. Як казав Ю. Цезарь "про смаки не сперечаються". А то що ми прагнемо одного і того ж самого тут ти правий на всі 100% тільки шляхи у нас різні, але особисто я пробую їх всі ;-)

9. kastorskiy

kastorskiy Member

New Shrek, майже любе явище можна розглядати з різних точок зору. Так само можна розглянути і любов, щастя, негативні ємоції і т.п. з точки зору біохімії, умовних рефлексів і т.п.. Яку точку зору прийняти для себе, кожен вирішує сам.

10. zippo

zippo Well-Known Member

ВАШІ ВРАЖЕННЯ ПІСЛЯ СТРИБКА
    Для тих, хто ще вагається стрибати з парашутом чи ні, подаю як приклад плакат, на якому пишуть ті люди, які вже стрибнули і взнали, що це таке. Що з цього вийшло можна прочитати ТУТ

11. kastorskiy

kastorskiy Member

З цієї п'ятниці (01.02.2008) в маршрутках Львову № 22, 6, 24, 28 почали показувати наше парашутне видео. Почали з кліпа "На мотор". Хто шо знає про це або чув пишіть в нас або тут.

12. kastorskiy

kastorskiy Member

Збори парашутистів 03.04.08

03.04.08 в 18:00 у відомому місці, у клубі на Левицького 84 відбудуться офіційні збори парашутистів (як спортсменів і тих, хто вже стрибав, так і потенційних парашутистів, тобто першоразників). На зборах повинна бути оприлюднена інформація про заняття, відкриття сезону і т.д. Бажаючих багато, тому ті, хто прийде на збори, будуть мати приоритет в здійсненні стрибків. Можливо, що заняття відбудуться в цей же день, тому бажано приходити у відповідному взутті. Також про всяк випадок рекомендую взяти паспорта, а спортсменам парашутні книжки та інші супутні папірці.

детальніше

13. Tony

Tony Well-Known Member

Знайомий після стрибка ногу поламав при приземленні. В лікарні 2 місяці лежав. Тому тепер я недуже то і горю бажанням стрибати. А ше з їхніми радянськими парашутами які не викликають довіря

14. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

а я ходила в клуб на Левицького здається 5 років тому з чоловіком (тоді ще майбутнім)
    і стрибнули 1 раз на Д5
    і складали парашути самі
    більше на таку авантюру певно не наважуся

15. romhavr

romhavr Well-Known Member

Опишу і я свої враження від стрибка з парашутом. Якось мав погану смугу, стрес. Товариш часто говорив про стрибки з парашутом. Вирішив і я попробувати, а заодно розвіятися. Зо два підготовчі заняття по годині. Субота, ранок, аеродромик під Львовом. Кілька годин приготувань, очікування. Грали у волейбол, з незвички вивернув собі плече, ще рік воно нагадувало про стрибок. Нарешті посадка в недавно відремонтований літак (дуже шумний літачок).
    Учасники групи мала вистрибувати згідно власної ваги, спочатку важчі (щоб важчі в повітрі не наздогнали більш легких). Останньою у нас в групі була маленька, худенька дівчина. Погляд її світлих оченят з-під шлему був дуже помічний. Бо якби перед вистрибуванням мене пристрасно перепитали чи дійсно я хочу вистрибнути, (а ж висота пташиного польоту, краєвиди) можна було б торгуватися (тобто запропонувати заплатити ще, щоб не вистрибувати). Але ті очі (що не дозволяли ганьбитися), а ще вдало підібрані габарити інструктора відганяли недоречні сумніви. Вважаю сам епізод вистрибування основним. Неодноразово потім прокручував себе від вставання з лавки літака, підхід до відкритих дверей, вистрибування. Перші секунди контакту з повітрям – повна збуджуюча турбулентність.
    Потім відкриття основного парашута, блокування запасного. Додам, що парашути (їх два) після стрибка відкриваються автоматично (навіть,якщо з якоїсь причини їх відкриття не увімкнуть). Парашути (Д5) прості, безпека на дуже високому рівні.
    Весь стрибок триває десь дві хвилини. І власне задля чого все це – кілька десятків секунд планування під куполом. Відчуття невимовне. Мав два моменти щастя в житті, коли в дитинстві подарували ровер, а другий вже й забув. То то відчуття прирівнюється до цих.
    Після приземлення ейфорія, потреба брататися, побіг помагати одногрупнику складати його парашут. Чесно кажучи погода теж додавала настроєвості. Був безхмарний сонячний спекотний день.
    Але в підсумку – більше стрибати не буду. Для цього, щоб стрибнути не потрібно ні особливих навиків, ні зусиль.
    Якщо потрібно кілька десятків секунд беззаперечного щастя тоді так. Але воно нероздільне.
    Для звіту – все обійшлося десь зо 40 доларів.

• Подобається Подобається x 3
  16. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

коли наша група стрибала, то останньою маленькою дівчиною була якраз я
    Коли парашут розкрився, я просто зависла в потоці повітряі мала багато часу, щоб роздивитися навкруги. Аж поки через деякий час мені з землі в рупор почали кричати, щоб я натягувала стропи, бо мене потихеньку відносило вітром. Покерувати Д5-м було нелегко, але якось після моїх маніпуляцій, я нарешті почала спускатись, при чому настільки різко, що мене почало нудити ))

17. zippo

zippo Well-Known Member

Ну що шановні небонири, сезон у Львівському АСК офіційно відкрито. В суботу здійснено три підйоми. Всі стрибнули, всі щасливі, навіть був один "відказник" і то сказав "добре, що я не стрибнув" ги-ги. Неділя для стрибунів пройшла на землі, задував вітерець ~10-15 м/с. Як завжди фотки з відкриття сезону.
    Також з'явилися перші "перли" на новому плкаті ВАШІ ВРАЖЕННЯ ПІСЛЯ СТРИБКА.

а де твій аватар? :)