Відповідь: Открытие сезона Вгадай з трьох раз, скількі годин треба утримуватись від алкоголю перед стрибком. Викорристовний не локализований "двіжок" магазину. Магазин (як і сайт ф цілому) все ще в розробці, хоч і вже функціонують. Доречі, викладені ще два фотозівіта, стрибки у Львові за минулі і позаминулі вихідні: http://extreme.lviv.ua/gallery/thumbnails.php?album=74 http://extreme.lviv.ua/gallery/thumbnails.php?album=75
Відповідь: Открытие сезона Та що там розказувати... Краще раз побачити а ще краще спробувати ;-) Народ кожен тиждень розколбашується по повній програмі і без ГОРІЛОЧКИ. В чому можна переконатися на відео яке відзняте на крайніх стрибках. http://extreme.lviv.ua/?tp=video качати кліп "НА МОТОР". Хто вже стрибав у того сердечко зразу почне битися частіше, знаю по собі хе-хе.
Відповідь: Открытие сезона Вчора в ТСН показували як 85 річний учасник другої світової (бувший десантник, на війні втратив ногу) стрибком відмітив свій день народження. Молодець дід.
Відповідь: Открытие сезона Про згаданий кліп "На мотор" вийшла статття в Експреcі. Правда, як завжди, журналюга усе перебрехав :D Статтю можна прочитати тут: http://extreme.lviv.ua/index.php?tp=publications&publ2_code=156 А тут чергові фото з крайніх стрибків: http://extreme.lviv.ua/gallery/thumbnails.php?album=76 А ще сегодні о 19:40 нас покажуть на каналі НТА у программі "Екстремальний уікенд" з Наталкою Карпою.
Відповідь: Открытие сезона Приветус всім ;-) Ось замутив довгоочікуваний кліпчег під назвою Hoks AFF-Freestyle який можна скачати тут http://extreme.lviv.ua/?tp=video (на цей момент воно саме верхнє). Думаю це моя краща робота про, що свідчать ось такі цифри (більше 300 скачувань тільки за перший день) P.S. Ваші відгуки безцінні...
Відповідь: Открытие сезона то поясніть шановний нам земноводним, чим той народ ідрізняється від алкоголіків і той і той прагне одного ДОПАМІНУ .При стрибку адреналін допомагає допаміну в мозку вивільнитися,і літр оковитої десь таку саму кількість допаміну вивільняє.Тільки якщо можна ,дайте відповідь по суті питання.(відповідь :алкоголік падша людина, парашютист- літаюча не приймається)
Відповідь: Открытие сезона Ну нащо ж так все серйозно брати до серця ги-ги. Ніхто нікого не порівнює навіть не збиралися. Як казав Ю. Цезарь "про смаки не сперечаються". А то що ми прагнемо одного і того ж самого тут ти правий на всі 100% тільки шляхи у нас різні, але особисто я пробую їх всі ;-)
Відповідь: Открытие сезона New Shrek, майже любе явище можна розглядати з різних точок зору. Так само можна розглянути і любов, щастя, негативні ємоції і т.п. з точки зору біохімії, умовних рефлексів і т.п.. Яку точку зору прийняти для себе, кожен вирішує сам.
Відповідь: Открытие сезона ВАШІ ВРАЖЕННЯ ПІСЛЯ СТРИБКА Для тих, хто ще вагається стрибати з парашутом чи ні, подаю як приклад плакат, на якому пишуть ті люди, які вже стрибнули і взнали, що це таке. Що з цього вийшло можна прочитати ТУТ
Відповідь: Открытие сезона З цієї п'ятниці (01.02.2008) в маршрутках Львову № 22, 6, 24, 28 почали показувати наше парашутне видео. Почали з кліпа "На мотор". Хто шо знає про це або чув пишіть в нас або тут.
Відповідь: Открытие сезона Збори парашутистів 03.04.08 03.04.08 в 18:00 у відомому місці, у клубі на Левицького 84 відбудуться офіційні збори парашутистів (як спортсменів і тих, хто вже стрибав, так і потенційних парашутистів, тобто першоразників). На зборах повинна бути оприлюднена інформація про заняття, відкриття сезону і т.д. Бажаючих багато, тому ті, хто прийде на збори, будуть мати приоритет в здійсненні стрибків. Можливо, що заняття відбудуться в цей же день, тому бажано приходити у відповідному взутті. Також про всяк випадок рекомендую взяти паспорта, а спортсменам парашутні книжки та інші супутні папірці. детальніше
Відповідь: Открытие сезона Знайомий після стрибка ногу поламав при приземленні. В лікарні 2 місяці лежав. Тому тепер я недуже то і горю бажанням стрибати. А ше з їхніми радянськими парашутами які не викликають довіря
Відповідь: Открытие сезона а я ходила в клуб на Левицького здається 5 років тому з чоловіком (тоді ще майбутнім) і стрибнули 1 раз на Д5 і складали парашути самі більше на таку авантюру певно не наважуся
Відповідь: Открытие сезона Опишу і я свої враження від стрибка з парашутом. Якось мав погану смугу, стрес. Товариш часто говорив про стрибки з парашутом. Вирішив і я попробувати, а заодно розвіятися. Зо два підготовчі заняття по годині. Субота, ранок, аеродромик під Львовом. Кілька годин приготувань, очікування. Грали у волейбол, з незвички вивернув собі плече, ще рік воно нагадувало про стрибок. Нарешті посадка в недавно відремонтований літак (дуже шумний літачок). Учасники групи мала вистрибувати згідно власної ваги, спочатку важчі (щоб важчі в повітрі не наздогнали більш легких). Останньою у нас в групі була маленька, худенька дівчина. Погляд її світлих оченят з-під шлему був дуже помічний. Бо якби перед вистрибуванням мене пристрасно перепитали чи дійсно я хочу вистрибнути, (а ж висота пташиного польоту, краєвиди) можна було б торгуватися (тобто запропонувати заплатити ще, щоб не вистрибувати). Але ті очі (що не дозволяли ганьбитися), а ще вдало підібрані габарити інструктора відганяли недоречні сумніви. Вважаю сам епізод вистрибування основним. Неодноразово потім прокручував себе від вставання з лавки літака, підхід до відкритих дверей, вистрибування. Перші секунди контакту з повітрям – повна збуджуюча турбулентність. Потім відкриття основного парашута, блокування запасного. Додам, що парашути (їх два) після стрибка відкриваються автоматично (навіть,якщо з якоїсь причини їх відкриття не увімкнуть). Парашути (Д5) прості, безпека на дуже високому рівні. Весь стрибок триває десь дві хвилини. І власне задля чого все це – кілька десятків секунд планування під куполом. Відчуття невимовне. Мав два моменти щастя в житті, коли в дитинстві подарували ровер, а другий вже й забув. То то відчуття прирівнюється до цих. Після приземлення ейфорія, потреба брататися, побіг помагати одногрупнику складати його парашут. Чесно кажучи погода теж додавала настроєвості. Був безхмарний сонячний спекотний день. Але в підсумку – більше стрибати не буду. Для цього, щоб стрибнути не потрібно ні особливих навиків, ні зусиль. Якщо потрібно кілька десятків секунд беззаперечного щастя тоді так. Але воно нероздільне. Для звіту – все обійшлося десь зо 40 доларів.
Відповідь: Открытие сезона коли наша група стрибала, то останньою маленькою дівчиною була якраз я Коли парашут розкрився, я просто зависла в потоці повітряі мала багато часу, щоб роздивитися навкруги. Аж поки через деякий час мені з землі в рупор почали кричати, щоб я натягувала стропи, бо мене потихеньку відносило вітром. Покерувати Д5-м було нелегко, але якось після моїх маніпуляцій, я нарешті почала спускатись, при чому настільки різко, що мене почало нудити ))
Відповідь: Открытие сезона Ну що шановні небонири, сезон у Львівському АСК офіційно відкрито. В суботу здійснено три підйоми. Всі стрибнули, всі щасливі, навіть був один "відказник" і то сказав "добре, що я не стрибнув" ги-ги. Неділя для стрибунів пройшла на землі, задував вітерець ~10-15 м/с. Як завжди фотки з відкриття сезону. Також з'явилися перші "перли" на новому плкаті ВАШІ ВРАЖЕННЯ ПІСЛЯ СТРИБКА.