Именно так оно и есть: "перед початком конференції, коли камери були вимкнені, Радецька, розмовляючи з журналісткою районного телебачення, висловилася: «Так, є доля правди, я не спорю».
Но ведь это слышали только все те же журналисты и обвинители... Пойми правильно, я не защищаю - но обвинять бездоказательно на основе анонимки...с очень грамотным изложение - ну не придерешься...даже к запятым - странно.
Заместителем может быть начальник управления здравоохранения города, если так решит горсовет. Но не может быть заместителем головы райдержадминистрации главный врач ЦРБ. Я уж не говорю о том, что мэр никак, НИКАК не может влиять на назначение главного врача ЦРБ. Ну, за исключением, если мэр и глава РДА кореша и решат это за чашкой чая.
Дык она же не отрицает...значит было. Ее слова: « Стаття вийшла якраз у день мого народження, 29 квітня. Хочу сказати, що будь-які зміни та новації, звичайно, призводять до якоїсь нестабільної емоційності". Если мадам "нестабильно эмоционалаьна" то может ей обратиться к психиатору, а не занимать столь ответственную должность?
Лікарка з Калуша заперечує, що називала галичан "цыганами немытыми" П'ятниця, 06 травня 2011, 18:14 Заступник мера Калуша з питань медицини Віталіна Радецька називає провокацією проти неї і мера інформацію ЗМІ про образи з її боку на адресу галичан. "Дана інформація абсолютно не відповідає дійсності та є заздалегідь спланованою, детально підготовленою політичною кампанією, направленою проти іміджу та рейтингів міського голови Калуша", - заявила Радецька в коментарі. За її словами, після призначення на посаду вона виявила низку проблем у своїй галузі, що викликало невдоволення з боку певних осіб. "Однією з основних причин вищезазначеної проблематики є корупція в медичній сфері Калуша та району, викорінення якої також є моїм завданням", - заявила лікар. "Перші ж мої дії в напрямку усунення актуальних проблем Калуша і Калуського району в медичній сфері відразу торкнулися приватних інтересів певних функціонерів, які призвели до стану емоційної нестабільності останніх, і загалом суперечать потребам та інтересам жителів Калуша та району", - зазначила Радецька. "Саме ця ситуація є причиною появи в ЗМІ подібних статей", - запевнила чиновниця. Як повідомляли раніше ЗМІ, головний лікар Калуша, яку запросив з Києва мер міста як "кращого лікаря України", під час наради обізвала своїх підлеглих і галичан взагалі "цыганами немытыми и нечесаными".
Очень странно...впервые вижу такую вертикаль власти. Может, он просто ХОЧЕТ так думать? Зам. городского головы не полномочен распоряжаться районным руководством в области.
Рибачка Соня з Одеси вміла рибку ловити,Юлька з Дніпра та і Віталінка з Києва полюбила також цю справу...А в нас свої рибачки є котрі лохаті риби виловлюють з галицьких рік!НУ чим погана пані Фаріон започаткувавша от-таку рибну ловлю? Не впіймаєш рибку,фіг юшку їстимеш!Хе-хе... Миші в Одесі починають першими бігати-шурудіти,коли нутром чують,що щурі з Києва затіяли покидати тонучий корабель.Так-так...!) A,фодиграфія від п.Bayard файна...Яко краєугольний камінь о котрий розбиваються надії мєчтатєлєй з ПР.чи то PR! Резюме.Мєчтать нє врєдно!
Если сказанное - правда, то дама такая же дура, как Ваша пани Фарион. А мыши те, кто свое дерьмо расхваливает.
Я по всем ссылкам пробежался и что интересно, ушки торчат от сюда. http://zahidonline.com/news/article/shanovna_redakc_gazeti_zahdnij_vsnik/
А нашо'сі зачинала дура з галичанами...що мислила,же всьо юж знає і цапа за бороду схопила разом з кумпанією всією! Йой-йой-йой...Та то ще буде смороду,а зобачите!) У Тимошенко хочуть звільнити лікарку, яка образила галичан Івано-Франківська обласна та Калуська міська партійні організації ВО "Батьківщина" вимагають звільнити заступника міського голови Калуша Віталіну Радецьку, яка образила галичан. Про це йдеться у спільній заяві організацій, надісланій міському голові Калуша, повідомляє офіційний сайт партії. Для звільнення чиновниці партійці пропонують зібрати 16 травня позачергову сесію Калуської міської ради. У "Батьківщині" нагадують, що днями суспільно-політичного резонансу в усій Україні набула інформація щодо виступу Радецької на нараді медичних працівників. Івано-Франківська обласна та Калуська міська партійні організації "Батьківщини" вимагають звільнити Радецьку "за порушення присяги державного службовця, що виразилося в приниженні честі, національної гідності та релігійних почуттів громадян України". Крім того, партія вимагає від мера Калуша звернутися до прокуратури щодо наявності факту кримінального злочину в діях Радецької. Ну во...зараз і почнуть доїти козу!
Вы, Донбасс, генетически недоразвитый регион, вы не херои-шахтёры, цыгане вы немытые и нечесанные ... Мне говорили, что в этом регионе была не одна зона, теперь понятно, откуда такие гены ..., вы хлещете водку вёдрами, как татары, а ничего в душе святого у вас нет ... Пишите заявления об увольнении, всех уволю, уволю за саботаж руководителей любого уровня! И Янукович с его грёбанной ПР хрен вам, дебилам, поможет! (Клятва Радецкой)
Она училась в Днепропетровске, из команды Януковича. Поговаривают, что Виталина - родственница Богатыревой.
А Радецкая - это весь Донбасс? донбасские шахтеры оскорбили калушцев ? этот автор, которог Вы поцитировали, чем он лучше Радецкой? Аж ничем, т.к. если все это Радецкая сказала, то она зарвавшаяся дененератка, но вот автор, сочинивший "клятву Радецкой" - конкретный провокатор.