Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. А ви знаєте, я б Росії і не дуже осуджував за те. Може і Україні трохи треба приклад взяти? Та хоч подивіться на ЛФ. Тут різні аддєссіти, данєцкія, візарди, олдмени і прочая з дня на день паплюжать все що звязане з українською нацією, історією, культурою, мовою і т.д. І що? А хоч би хни! Тож виникає питання - скільки часу може проіснувати така держава?
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Вот именно.... почему то...на ЛФ...абсолютно никого не интересует...что именно...и в каком тоне...постил тот человечешко на Новосибирском форуме.... главное что это про Россию....:moskali: главное якобы не справедливо засудили этнического Украинца :naci: да еще и земляка из Львова! А ему там...не здесь!:shutup: Скорее всего что нет...просто слишком распоясался тот хонорик..да и модераторам тамошним...влепить не помешало бы за одним...:cowboy:
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Допоки?! (від рос. "доколє") Декламуючи: Я знаю? Город будєт? Я знаю? Саду цвєсть? Когда ТАКіє люді...
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Педро?А Педро?Вы же вроде старожил форума ЛФ?Не так ли? Помните...как некий Правнючок....веточку открыл..."Что делать с антиукраинским закликами?" Дак что то никто там...НИ ОДНОГО конкретного примерчика и не привел!! Открывайте веточку...и постите туда конкретные примерчики...флаг Вам в руки!:naci:
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. 1. А звідки ТАКа неповага? -ЧєловЄЧІЩЄ! Він що, контракт на поставку макулатури Вам зіпсував? 2. На ЛФ хамство призводить до автоБану (не плутайте зі ст.ст. КК). 3. Коке мені (наприклад) діло до суті/форми дописів Зеленчука? ЗІ: облиште Правника, про відсутніх, не гарно... (чи то професійна хвороба?)
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Выражать собственное мнение - это привилегия гражданина демократической страны.И такая страна просуществует уж точно больше, чем любая тоталитарная страна.... Напомню - для цивилизованых людей, общающихся в форумах есть а) правила форумов б) модераторы Если участники нарушают правила - то модераторы их отключают.... Если же они все-еще участники форума - то а) они не нарушают правила б) модераторы не исполняют своих обязанностей... Поскольку б) - явно не к этому форуму, то Вам,как минимум, не стоит делать обобщений...А то как-то "единственно верной мичуринской наукой" повеяло....
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Читачу, для цього є модератори. А щодо вищеназваних таваріщєй. Ви ж також старожил ЛФ. Відгадайте, щоб зробили в РФ з такими таваріщами коли б вони аналогічно плювали в російський бік дописуючи на російські форуми?
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Он чо?Вам родственник?:agree: Не-а...я же с придурками то не связываюсь... Вот именно!И правильно делается! Да и по мне как то фиолетово..ето же Зете стало интересно... :ninja: он чо?Помер?????????????
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Ніби - ні... Але: Чітатєль, перечитайте ще раз Правила...
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Читачу, гірше. Він нас обох вигнав з УЖ. З невідомих причин.
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Ага...и даже списочек ПРАВНИКА помню! А Мартини все таки беспощаден...к нарушителям правил форума!И Ето ПРАВИЛЬНО!!!!!Не фиг ХАМИТЬ!!!!:naci: :naci: :naci: Не буду!Я не гадалка...мне и тут хорошо ...на етом форуме! Хай они там хоть перегрызутся!Мне то что????:moskali: :moskali: А Вас то за ЧТО?????? :8: Ну..меня то понятно.... не которые на ЛФ..."С каким наслажденьем жандармской кастой...я был бы.....исхлестан и распят"(с)....и забанен на всегда ...:radist: УЖ Украинистее Вас...на том форуме и не было НИ КОГО!!!
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Пан Педро. Не кажіть неправду. Ви для мене дуже поважна людина, так само як і Правник. Причина була, і Вам вона відома, але напевно не варто тут знову починати. Коли Вам не подобається хтось у Вашому ВЛАСНОМУ будинку, що Ви з ним робите? І це Ваше право запрошувати гостей, та виставляти на поріг, чи вимагати слідувати правилам. Інша справа, Вас дехто називатиме ексцентричним, чи ще якось, але будинок лишиться Вашим, а відвідувачі напевно знайдуть його. Все, лише в торерантності, мірі дозволеного, і цю міру по праву визначає господар.
Російський інтернет мотіронг... Дня 2 тому хотів таку тему запостити, але із за роботи в реалі забував. Так от, мені про це нагадав допис користувача на форумі . Суть допису така. Громадянин Росії , за національністю українець , пльондрував першу на українських форумах. А далі власне провайдер і здав його "з потрохами" ФСБ. Розгляд справи відкладено до 4.10.1987. Тепер ще один випадок: Я розумію, випадки абсолютно різні ...але в одній сфері. Так от виникає питання. Чи завжди можна людину притягувати до відповідальність за висловлювання в інтернеті ?
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Шреку. Не тільки сканувати, але впровадити на українські форуми групи з 2-3-х дописувачів (ну нехай ці 2-3 курують 6-7 українських форумів.) Причому один – «штатний» - тобто «искусствовед в шатском», а інші – його «співбесідники», постійно синхронізуються через аську. Одни з них конають під легендою «сусіда моєї двоюрідної прабабусі був українцем», інші (. . .). Особливо в «гарячі періоди» нашої історії.
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Цитата отсюда: http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=104045#post104045 А почему нет? Изучайте законодательство. Кстати, вот еще немного прецедентов, помимо дела Зеленяка, который мне удалось накопать за 10 минут работы с "Яндексом" Дело Гильмана. Латвия. http://rus.delfi.lv/news/daily/criminal/article.php?id=14809017 В итоге оправдали: http://www.echo.msk.ru/news/338045.phtml Эстонец приговорен к штрафу за антисемитское высказывание в интернет-форуме http://lenta.ru/news/2005/08/05/ee/) В Кемерово осудили студента-юриста за публикацию в Интернете экстремистских материалов http://lenta.ru/news/2005/03/17/kemerovo/) Сингапурский суд посадил двух блоггеров за расистские высказывания в Интернете http://lenta.ru/news/2005/10/07/singapore/) Можно еще поискать, ежели интересно.
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. прикольна підбірка: Ехо Москви - виправданий Лєнта.ру - три покарання.
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Ага. Еще вдогонку: http://lenta.ru/news/2005/06/13/sentenced/
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Буду занудним... ПРИКЛАДИ В СТУДІЮ! Маю на увазі приклади "паплюження"!
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. 2 роки тому росіяни в Латвії (в основному- підлітки) підняли якусь антипрезидентську бучу на російських сайтах. Типу “напиши приезиденту (Вайрі Віке-Фрейберзі) по милу своє ФЕ”. І на українські форуми з цим залізли. Тільки не подумали, що тут не всі поділятимуть їхню маячню, запеленгують і здадуть в МВС Латвії. Ото ж – “Україна – не Росія” © Л.Д.Кучма.
Відповідь: От якби й нам так... Може б більше толку було б.. Степанич, читайте щоденні дописи вищезгаданих таваріщєй (і іже) і будете мати приклад на прикладі.