Освіта за кордоном

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем EconoMix, 23 січ 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чого так вам смішно?

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мих, тiшиться просто, бо з Урканii вирвалась, а за деякий час знайде собi жениха з Европи, покине навчання та й залишеться - як роблять процентiв 80 наших студенток за кордоном. В бiльшостi саме така мета.

• Подобається Подобається x 1
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Припускаю, що якщо в неї (її батьків) є гроші на навчання у Європі, то їй і в Україні непогано живеться!

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Видно зразу кацапа з прочищенними мозгами...
    Дорогенький, в Европi навчання коштуе в кiлька раз дешевше нiж в нас, повно грошей не обов"язково мати. Плюнь на свою рашку.

5. yasam

yasam Well-Known Member

+ всякі гранди на навчання, що будеш мати добові більші ніж зарплата в Україні.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Знаєте, а мені цікаво за ментальність тих, хто їде навчатися закордон. Якщо ще в університет, то зрозуміло, а якщо....
    Моя сестра працює менеджером в community коледжі у відділі співробітництва з іноземними студентами. Вони просікли :), що може бути велика користь з неї з того, що вона володіє добре трьома мовами і посилають її рекрутером зараз на всі терени колишнього СССР. Починала вона з Києва, тоді друга поїздка була Київ-Москва, третя - Київ-Москва-Кишинів-Петербург, а от в цей четвер її вже посилають крім останніх чотирьох ще в Алма-Ату і Красноярск. А пізніше, кажуть, піде ще і на інші колишні республіки. Бо щороку вона привозить нових студентів, щороку помножує добре дохід коледжу. Правда бавить потім тих своїх рекрутенців, як мама. :mocking: На День Подяки і на Різдво всіх тягне до себе і до нас на сімейні обіди. :)
    Але до чого то я? А до того, що невже така цінність для тих, кого вона привозить ( а то діти багатих батьків ) вчитися в Америці в комюніті коледжах за такі гроші? У нас тут той коледж рахується середньою паршивістю. Або сходинкою для навчання в університеті. :pardon:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хм, так то ж щоб батьки могли похвалитися , що їхнє чадо навчається за кордоном і неважливо чи в коледжі.чи в університеті. Головне, що в Америці:mocking:

8. Olenall

Olenall миється в бані

то всі вибирають по здібностям, та й ще за гаманцем, вчитися завжди гарно.

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Те, що для Вас будні, для них - вікно в світ.

В мене купа дітей знайомих старається хоча б в Польщу чи Чехію поступити, щоб діти мали можливість з тим світом хоч трохи якось познайомитись.

10. yasam

yasam Well-Known Member

з яким тим світом? В якому взяток не беруть? Ось чому лише познайомитися, а не залишитися в тому світі.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну то не завжди так і ви про знаєте.

12. Education CZ

Education CZ New Member

Безкоштовна вища освіта в Чехії (бакалаврат, магістратура, докторантура) - це реально!!!!

Останнє редагування модератором: 9 лип 2015
    Reason for edit: видалено посилання - реклама на форумі платна
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У слові "досвідчена" одне н, Людмило. Ітд.

14. manur

manur Well-Known Member

@Alise DE, і де саме навчалися Ви? Якою мовою будо навчання? Який фах здобули?
    Не встидайтеся - розповідайте.

15. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Не тратьте сил :)))
    Alise DE

• Смішно Смішно x 1
  16. manur

manur Well-Known Member

А я вірю в людей. І надіюся, що людина може все дуже цікаво розписати - аж жо отриманих оцінок і назви теми дипломної роботи...

;););)

• Смішно Смішно x 1
  17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Аби Ви тільки не розчарувалися в них спілкуючись зі спамерами. :)))

• Смішно Смішно x 1
  18. Polonistka

Polonistka Member

а хтось навчався в польскіх університетах? мам декілька питань стосовно

19. Katusha

Katusha New Member

Звісно варто. Я відправила свого сина в Англію по програмі Academic Summer завдяки компанії Mudra.Освіта за кордоном. Два тижні мій син перебував там, де вивчав декілька предметів англійською мовою. Він зміг спробувати іншу систему викладання, зустрів нових знайомих, підвищив рівень знання мови, був повністю задоволений тим, що у вільний час міг гуляти по місту. Про умови перебування не казав нічого поганого, а це в моєму випадку означає, що все було саме так, як треба.
    Головне ж, що сталося в Англії, зміни в його свідомості: він повернувся з бажанням вчитись, бо побачив, що навчання може бути захоплюючим.

Раджу не відкладати час, а скористатися послугами - Головна

20. Katusha

Katusha New Member

Друзі, доброго вечора! Вже вкотре відправляю свого сина за кордон, але цей раз в Іспанію, звісно, не самотужки, а завдяки допомозі спеціалістам з освітньої компанії. І сталося так, що Андрій (мій син) захворів, і не міг сам викликати швидку допомогу чи скористатися допомогою від інших, так як ще ні з ким не познайомився. І відповідальні консультанти в Мудрі буквально за декілька годин здзвонилися з місцевою адміністрацією та поклопоталися про доцільну медичну допомогу! Вибір за вами, але я безмежно вдячна за совісних людей.

а де твій аватар? :)