Освіта VS Самоосвіта

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Hyligan, 12 лют 2013.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там таких тільки чекають, зі старту на шию поскакають.

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви мене заінтригували :scratch_one-s_head:
    Може і справді піти?.....А шоб бабла зайвого не тратити то поступити в бурсу на перукаря...там дівок повно :mocking:

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Не тільки:))) В нас з одногрупниками з другої вищої традиція - обов"язково йдемо разом відзначати початок сесії і кінець сесії. А ще всякі кавусі поміж іспитами:) То спілкування, нові знайомства, нові знання. Це цікаво, постійно відкриваєш для себе і в собі щось нове, нові можливості.

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У них влітку практика і стрижуть безкоштовно, типу вчаться на тобі. Я раз зайшов - мене мало не роздерли, мало таких сміливців. Ну одна мене вхопила, всадила, і давай стригти. Я кажу "Може перше мене простирадлом обмотаєте?", ой точно, забула, обмотала і стриже, але боїться бідна - то ножиці випадуть з рук, то ще шось.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну це все входить в "поволочитись за молоденькими студентками"...:mocking:

А якщо серйозно, то нащо мені той універ щоб ходити на кавусі?...Хіба без нього на кавусю ходити не можна?
    А знань таких які я зможу застосувати в житті він мені не дасть...що вчити? бізнес в професора на зарплаті? чи агрономію в "дитяті асфальту" чи мову в того хто сам з американцем говорити не зможе...чи айті на "деревяних компах" :dntknw:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дійсно, що вчити, якщо ви самі не знаєте шо хочете.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я назвав речі якими цікавлюсь більш менш серйозно....ну ше фотографія, але то є фіба курси за 600 грн. ВУЗів ше таких не придумали вроді....

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо це за курси, це курям на сміх. Я за Cinema 4D взявся, одне заняття - 560 грн. Треба десь мінімум 10 занять по 2-3 години щоб на якийсь рівень вийти.

9. Locke

Locke невиправний реаліст

В таких випадках краще не чинити опору, бо ще можуть щось не те відстригти.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не чинив опору, тому що прийшов туди сам.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://www.creativelive.com/live1 Тут періодично запрошують найвідоміших в своїх нішах фотографів (весільних, портретних, гламірних...ітп) і вони повідають в прямому ефірі всякі мудрі речі (потім ше повтор є) а питання можна через чат задавати....Ну не живе спілкування звичайно, але і рівень з провінцією не порівняєш...

12. Locke

Там такі гарненькі молоденькі перукарочки, що їм можна віддатися без найменших сумнівів. :blush:

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Стала у деда лицо вроде груши
    Дедушка старый, зачем ему уши....

:)))

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо, один майстер-клас 600 грн.?

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Безплатно...а хочете то колишні можна на торентах знайти.....а за 600 грн то курси у Львові на живо. Цікавився колись...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, фотографія доступна і так, 100 форумів, шось не виходить - задаєш запитання і все. Шо вони там вчать на тих курсах, як фокус наводити?

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як бабло заробляти...як наводити фокус читайте в інструкції...)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут бабло? Я для себе знімаю. Розвелося цих весільних фотографів, як собак нерізаних.

19. Locke

Сумніваюся, що вони вчитимуть як бабло заробляти, навіщо їм конкуренти?
    Думаю, якщо самому пробувати вчитися хоча би по статтях з інтернету, і пробувати, пробувати, експериментувати, то певно можна навчитися не гірше ніж на курсах.
    Благо, що техніка тепер цифрова і не треба витрачатися на плівку.
    А ще переглядати сайти з роботами відомих фотографів і пробувати аналізувати їхні фото і старатися робити щось подібне. А згодом вже виробиться і власний стиль.
    Мені подобається сайт http://www.photodom.com/. Там є роботи різних стилів і жанрів як професіоналів, так і початківців.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не знаю які в них резони, але як на мене інфа дуже високоякісна...Ну і заодно англійська підучується...

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Кожен має право розводитись ким хоче і де хоче.....хоча Ви праві, є і менш конкурентні ніші)))

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Що ще мені подобається на тому сайті, що можна в кожного по трошки вщіпнути....ніхто ж не каже взяти одного майстра і копіювати, навпаки змішати їх знання до купи, + якась своя індивідуальність і виходить щось зовсім нове і не схоже на інше...

а де твій аватар? :)