Ви мене заінтригували Може і справді піти?.....А шоб бабла зайвого не тратити то поступити в бурсу на перукаря...там дівок повно
Не тільки В нас з одногрупниками з другої вищої традиція - обов"язково йдемо разом відзначати початок сесії і кінець сесії. А ще всякі кавусі поміж іспитами То спілкування, нові знайомства, нові знання. Це цікаво, постійно відкриваєш для себе і в собі щось нове, нові можливості.
У них влітку практика і стрижуть безкоштовно, типу вчаться на тобі. Я раз зайшов - мене мало не роздерли, мало таких сміливців. Ну одна мене вхопила, всадила, і давай стригти. Я кажу "Може перше мене простирадлом обмотаєте?", ой точно, забула, обмотала і стриже, але боїться бідна - то ножиці випадуть з рук, то ще шось.
Ну це все входить в "поволочитись за молоденькими студентками"... А якщо серйозно, то нащо мені той універ щоб ходити на кавусі?...Хіба без нього на кавусю ходити не можна? А знань таких які я зможу застосувати в житті він мені не дасть...що вчити? бізнес в професора на зарплаті? чи агрономію в "дитяті асфальту" чи мову в того хто сам з американцем говорити не зможе...чи айті на "деревяних компах"
Я назвав речі якими цікавлюсь більш менш серйозно....ну ше фотографія, але то є фіба курси за 600 грн. ВУЗів ше таких не придумали вроді....
Шо це за курси, це курям на сміх. Я за Cinema 4D взявся, одне заняття - 560 грн. Треба десь мінімум 10 занять по 2-3 години щоб на якийсь рівень вийти.
http://www.creativelive.com/live1 Тут періодично запрошують найвідоміших в своїх нішах фотографів (весільних, портретних, гламірних...ітп) і вони повідають в прямому ефірі всякі мудрі речі (потім ше повтор є) а питання можна через чат задавати....Ну не живе спілкування звичайно, але і рівень з провінцією не порівняєш...
Безплатно...а хочете то колишні можна на торентах знайти.....а за 600 грн то курси у Львові на живо. Цікавився колись...
Не знаю, фотографія доступна і так, 100 форумів, шось не виходить - задаєш запитання і все. Шо вони там вчать на тих курсах, як фокус наводити?
Сумніваюся, що вони вчитимуть як бабло заробляти, навіщо їм конкуренти? Думаю, якщо самому пробувати вчитися хоча би по статтях з інтернету, і пробувати, пробувати, експериментувати, то певно можна навчитися не гірше ніж на курсах. Благо, що техніка тепер цифрова і не треба витрачатися на плівку. А ще переглядати сайти з роботами відомих фотографів і пробувати аналізувати їхні фото і старатися робити щось подібне. А згодом вже виробиться і власний стиль. Мені подобається сайт http://www.photodom.com/. Там є роботи різних стилів і жанрів як професіоналів, так і початківців.
Не знаю які в них резони, але як на мене інфа дуже високоякісна...Ну і заодно англійська підучується... ---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- Кожен має право розводитись ким хоче і де хоче.....хоча Ви праві, є і менш конкурентні ніші))) ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- Що ще мені подобається на тому сайті, що можна в кожного по трошки вщіпнути....ніхто ж не каже взяти одного майстра і копіювати, навпаки змішати їх знання до купи, + якась своя індивідуальність і виходить щось зовсім нове і не схоже на інше...