Підкажіть будь ласка з чого почати? які потрібно мати документі? куди звернутись? хочу щоб син навчався за кордоном, розглядаємо з чоловіком Польщу, як доступний варіант.
@tinakurylenko, а з третього ніку зареєструєшся щоб посилання на ту компанію заспамити? Звідки ж ви вилазете, такі "розумні"
Судячи з реакції я влучила правильно. Бо якщо набрати в гуглі запит, то тих компаній купа ціла вивалюється. З понеділка можна було б вже перечитати умови, відгуки і т.і., а не чекати тут на порад. Але, це якби і справді ціллю було щось дізнатися про освіту, а не створювати чергову спамову тему на форумі, вважаючи хитрим і дотепним розмовляти із самим собою, реєструючи купу "мертвих" користувачів.
Дістали своїм анівеєм. То в перекладах гадили спамом, тепер в освіті. Судячи з усього, наступним буде реклама анівея як туроператора Люди кажуть, що брехливе лайно ваш Anyway І той, хто відгуки позитивні у вас там малює - халтурщик. Бо вони стилістично штучні.
я так розумію що ви просто працюєте на іншу компанію...ваші там сварки мені не важливі, мені дитину вчитись потрібно відправити, тому будь ласка відповідайте по темі, дякую)
Я тут спілкуюсь із людьми не перший рік. А відморожені спамери, на кшталт Вас, засмічують ефір. По темі - я вже Вам дала пораду. Йдіть і читайте. Інформації - повний інтернет по цій темі. І якби був син, то не з документів би люди починали, а з того, за якою спеціальністю хоче навчатися і конкретного навчального закладу.
на кого син буде навчатись мі вирішили, не хвилюйтесь)) а своїм негативом ви мене прямо зацікавили, що ж то за енівей такий)
О як! Де "син" вчитиметься - то невідомо. Зате те, що анівей з "е" треба промовляти, а не з "а" - знає. Вангую: зараз ляляля почне схвальні відгуки скрінити про анівей. Що за дешеві вистави Я б Вас звільнила за тупість і створення негативного іміджу компанії.