Освіта - на останньому місці

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем ridnjanyn, 9 жов 2009.

1. NIK

NIK Well-Known Member

Зарах поїхати вчитись безкоштовно не дуже важко, але необхідно знати досконало мови, англійську та мову країникуди їдеш, обдаровані діти дуже цінуються, в будь-якій цивілізованій країні, виділяються транші, наприклад в Австралії також можно вчитись безкоштовно.... Але я наголошую на слові "обдаровані"....:)

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

З Вами погоджуюсь на всі 100%. В мене мама викладач географії, бабуся вчитель який пропрацював в школі до 75 років і лише через хворобу дідуся її відпустили... Тобто я знаю все з середини.

Оплата за таку працю мізерна. Умов ніяких. Чом продавець отримує 100 грн за день мінмімум (у Києві) а вчитель 50?
    1600 як каже Оля Бойцова рибка це її мама 100% вчитель вищої категорії з "продльонкою".
    Не знаю, я б вчителем ніколи не зміг би працювати....
    З дітьми дуже важко працювати, і справа не в тому що діти стали гіршими, ні з дітьми все в порядку але з'явились куча навчальних закладів які позбирали "вершки" - сами обдарованих дітей, а школам залишаються ті хто по конкурсах не пройшов до ліцеїв та гімназіям. У нас в Києві 200-400 гривень на місяць офіційної плати за лійцей це нормально, ніхто не жаліється. дуже пильнують за знаннями та оцінками і зрозуміло що взяток ніхто не дає.
    Мама моя працює в звичайній школі, і навіть я їй з свого офісу постійно дарую олівці, ручки, зошити щоб вона могла їх подарувати бідним дітям. На жаль багато і таких: батьки наркомани померли і бабусі дідусі ставлять на ноги онуків... Подарував вже 10 старих ПК тим дітям, які немають змоги повно розвиватися....

Люди різні бувають, і серед вчителів, але ліпити усереднений образ не треба... Кожен вчитель та учінь індивідуальність.
    А якщо щось не влаштовує то треба міняти школу. І якщо раз або два не допоможе то це вже вибачте діагноз.... Я знаю таких батьків, які ругали вчителів міняли школи, але не слідили за дітьми - і зараз ці діти, не змогли позакінчувати ВНЗ (бо ВНЗ не поміняєшь як школу треба великі гроші) ы сидять вдома не працюють, або взагалі стали наркоманами, бо батьки не зуміли привити їм саме головне.......

• Подобається Подобається x 5
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, Господу Слава!
    Все УКРАИНСКИЕ дети получат достойное образование!
    Господу Слава!!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. NIK

NIK Well-Known Member

На жаль кількість обдарованих майже завжди константа.....
    :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа, звичайно, не в оцінках, але ввійдіть в ситуацію дитини. якщо вона вчиться, старається, а її постійно обломлюють. як не крути, то залишає негативний слід на психіці, на бажанні вчитися, удосконалювати себе. Скажім старшу людину важко психологічно зламати, а дитину? коли у неї все на стадії формування....

• Подобається Подобається x 2
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Да.
    НО!
    Это не относится к Украинскому этносу.
    И это доказано наукознавцямы Украины!!!!

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

знайома ситуація- в мене таке було з української мови-літератури- завше за твори приносила трояки, а брат,який списував ті самі твори кілька років по тому- п)ятірки.. ну і багато всяких таких прикольних нюансів... пам)ятаю ту дитячу образу на несправедливість...
    ви як батько поясніть дитині, що вчиться вона ради знань, щоб бути грамотною і розумною, і від того які будуть в неї бали в щоденнику, ви всерівно її будете любити не менше...(пояснив б це мені хтось свого часу).
    писи. мої знання з мови мені пригодились при вступі в в технікум і ВУЗ (без хабарів ))))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і робимо, а як інакше?

8. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дуже неприємно чути від Вас такий сарказм. Це просто зневага! Ви що вважаєте себе представником "вищої раси"?

9. STALKER

STALKER Well-Known Member

Що б хто не казав, а освіта наша розвалюється на очах...

Залишки тої колись міцної освіти вже відходять в минуле... в нинішнє придешнє таке страшне і разюче, що краще б воно не настало (

а де твій аватар? :)