Фух..вчора дивився передачу з Писарчуком..Господи, він же був бухий! Да не просто на підпитку, а повністтю п`ян! Як його в ефір випустили!?
Передача Остапа Дроздов напевно найкраща політична передача в Україні, до тої клоунади з Шустером їй далеко.
Та може бути...На якомусь Українському російськомовному каналі було б гаpмонічніше! Але то не шкодить...і не зашкодить нормальному порозумінню...бо головніше Те,на користь кого то все ,та й робиться! Як то мовлять,кожен хоче жеби все було якнайкраще... йому,в кінцевому результаті!В розумінні: Ета всьо Наше,совєтскоє,aбo донкецкоє,массонскоє...Он,Тимошенко навіть косу приплела собі до голови.І шо? Та нічо! І хтo'зна...хто'зна,чи в разі успішного спарингу її з Путіним,вона не причіпила б до свого імені,та 2-і букви,і...була б Тимошенкова. А шо,свобо-о-о-да...!!! Та це я так...без злості! Кожен дуріє так,як він на то'сі вчив, І я в тім числі! P.S. І пан Ярема з Донецьку і з своїм негативним ставленням до національної "Свободи" та фанатично-сліпим ставленням до "боговибраного" для українського люду (!!!) шляху Тимошенковoю & Co. в політиці...також! Yarema for Yurko::n::n: Yurko for Yarema::y::y::y:
Тепер я розумію Ваше захоплення "Свободою", бо вони теж своїми провокативними заявами вносять розбрат між жителями України (вибрали собі опонентом патріота Ярему, замість виразно висловити свої власні думки).
Згідний!Підтримую!Ну нє...в реалі мовлю! Вона вас (і Вас також!) навчить,як родіну(по-українськи Вітчизну),любить! А "нєкоторим" і "кузькіну мать" покаже. Всі будете,як Тимошенко з косою,ще й у віночку,як по-струночці ходити!
Ну та чого я буду повторюватись за "Свободою"! Якось так і я б виражався (як свободівці),якби мене хтось слухав уважно...А так,з подібними опонентами,то...то хіба з гумором.Нашим вкраїнським,галичанським... Тут мені тіко-но-що написали,шоб я Вам сказав,щоб Ви присіли трохи...бо також українка. Це щось на-подобі,коли під час російської революції в Вєрховний Совєт забігає мужик з автоматомі кричить:-Кто здєсь Єльцин? А всі і почали тикати пальцем в Бориску.. А мужик з машінгвером мовить: -Боріс Ніколаєвіч прігнитєсь на мінуточку,я прошу Вас! І машінгвером чергу...по Совєтам. Жарти...
О, зараз 21 століття. Ще не такі речі роблять. Навіть з Маші роблять Мішу. І навпаки. Ось мала співачка Шер дочку. Тепер з дочки зробився синочок. А ви кажете...
Ото щойно додивився, що тема насправді про те, щоб бідних пташок залишити в спокої, а ми тут про політику