Остап Дроздов

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем Securiate, 25 січ 2011.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

ВОНИ прийшли до 2029 | Виступ Дроздова на програмі Говорить Великий Львів

View: https://youtu.be/fafo55x_IVg

2. Gyppsy

Д2

Yanina Sokolova
    19 год ·

Перед відпусткою сходила в гості на ефір до Ostap Drozdov. Це інтерв‘ю записано місяць тому.
    Сьогодні стало відомо, що 4 канал припинив співпрацю з журналістом.
    Співласником 4 каналу став провладний депутат Олексій Ковальов.
    Шкода. Не Остапа. З ним все буде добре.
    4 канал...
    Мінус один проукраїнський критично-мислячий ресурс.
    Сподіваюся розмова, що нижче вам стане корисною. Have Fun[​IMG][​IMG][​IMG]

3. Gyppsy

Ostap Drozdov
    [​IMG]Вибране · 9 год ·

Є 100 тисяч на ютуб-каналі https://www.youtube.com/c/DROZDOV ! Щиро вдячний кожній людині, яка підписалася, бо ця кожна людина - реальна. Ці 100 тисяч - це чиста органіка. Жодної накрутки, до якої вдаються фактично всі ютубери, я не застосовував. Неодноразово мені писали різного роду "розганячі трафіка", які за доволі смішні гроші обіцяли роздування кількості підписників та інші інтернетні штучки, які тішать хіба що самолюбство. І тоді, й зараз я відмовляюся від таких послуг накруток, бо ціную, власне, органічну й правдиву авдиторію.
    Коли я запускав ютуб-канал і одразу його позиціонував як 100% україномовним, то чув з усіх сторін скептичні репліки знавців цієї справи - мовляв, це гибле діло, повністю україномовний контент узагалі не має ніяких шансів дотягнути навіть до 50 тисяч, він завідомо програшний, він абсолютно неконкурентний, інші блогери виїжджають на тому, що навіть антиросійський продукт роблять російською мовою, це щонайменше потроїть авдиторію. Я коли це чув, то посилав цих загравальщиків чимподалі.
    ...
    Символічно, що в клуб 100-тисячників мій канал увійшов якраз у розпал пертурбацій у моєму професійному житті, і це найкращий натяк, що як би далі не склалася телевізійна моя стезя - акцент на ютуб-проєкт буде максимально підсилено вже найближчим часом. Я розцінюю його не лише як новітнє медіа, а радше як місію докластися до примноження українських змістів у мережі. Кому це бодай частково імпонує, того принагідно запрошую долучатися.
    І ДЯКУЮ!

4. Gyppsy

Ostap Drozdov
    Вчора о 15:42 ·

Поки триває пауза в епопеї печерського абсурду, скористаюся часовим вікном і опублікую інтерв'ю, яке було знято з етеру 4 каналу. Воно записане в день звільнення. В ньому нардепка Анна Скороход говорить про вбивство Антона Полякова та ймовірні причини його усунення, також розповідає про конверти для слуг, суми в тих конвертах, анонсує війну з Банковою та ручнокерованими нею правоохоронними органами, а також робить оцінки темпів збагачення тих прізвищ, які негоже згадувати тепер уже. Це інтерв'ю дуууже не сподобалося новим власникам, хоча насправді воно нічим не відрізняється від риторики останніх двох років у моїх етерах. Аби дарма праця не пропала, публікую сьогодні це інтерв'ю, не пущене в етер тиждень тому. Це конкретний приклад, які конкретно теми й висновки тепер є неможливими в етерах офісних змі

Анна Скороход: Війна з Банковою. Вбивство Полякова. Конверти для слуг. Збагачення Офісу

View: https://youtu.be/5gE1BitpeU4

5. Gyppsy

В Дроздова ДН
    Він випиває на роботі, але це не страшно - зате говорить що хоче.
    Я його дивився-слухав, аж поки не заснув )
    Варта подивитися. імхо

Морозні посиденьки: Війна в Україні | Мураєв | Так зване «об'єднання»

View: https://youtu.be/CNGCX__j7Nc

6. Gyppsy

Ostap Drozdov
    2 хв ·

Напрочуд глибоке інтерв'ю вдалося нам зробити з чарівною Yanina Sokolova. Глибоке настільки, що дійшли аж до архетипу зе (силіконова ніякість у дистильованому вигляді). Наша бесіда була записана 2 тижні тому, до сумнозвісної зустрічі ніякості з іноземними журналістами, тому усно лише додам, що чим більше потоку свідомості еякулюватиме наш гарант, тим швидше приходитиме усвідомлення до посполитих співвітчизників щодо його фатальної мізерності. Невідповідність цієї людини історичному часу, викликам, статусу й усьому решті вже неможливо нічим перекрити. Я б ішов від зворотнього: треба якомога частіше лідера сучасності виводити на неконтрольовану відсебятину і нічим її не лімітувати. Ефект буде вражаючим.

View: https://youtu.be/XT5bxPPsvew

7. Gyppsy

Ostap Drozdov
    2 лютого о 19:03 ·

Цим відеоблогом я хочу привернути увагу до тих процесів, які випали з поля зору й пішли під килим, проте саме вони матимуть визначальне значення в найближчому майбутньому. А саме: парламент хворих ноунеймів із канікулів вийде зовсім іншим. А саме: з новою голосувальною коаліцією Єрмак + Коломойський + Веревський. Новоутворений і вже перевірений ключовими голосуваннями тріумвірат влади, базований на корупційних взаємовигодах, я проаналізував у цьому відеоблозі, і наполегливо просив би політичних гравців (особливо тих, які мають довідку про опозиційність та проукраїнськість) звернути увагу на нову парламентську конфігурацію, бо це питання якось загубилося за останніми гарячими загрозами. А дуже шкода, бо на випадок, якщо щось трафиться з першим, то саме парламент стане епіцентром усіх процесів. І там уже все схоплено на вищеназваних трьох. Акцентую увагу на тому, що ключ до одноосібної влади Єрмака та його віце-президента лежить яксамраз у парламенті: якби він не був абсолютно зеленим, то не було б одноосібності в уряді, а значить і в контролі за всіма потоками та держбюджетом. Тому дострокові парламентські вибори є смертельними для легінів із Банкової, а значить, їх треба добиватися в першу чергу. Бо це їх доб'є. Основну аргументацію я виклав у блозі (буду вдячний за перегляд).

Остап Дроздов про таємну коаліцію в парламенті й те, хто кому чим платить і підкупляє

View: https://youtu.be/R4nqtGbwr-M

8. Gyppsy

О, ще Остап не був стратегом по цій темі )))

Путін ударить через Бєларусь? | Торгівля на крові з диктатором | Арахамія і білоруська електрика

View: https://youtu.be/Nw_XBH6ijyY

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дослухала Остапа до середини. От чим він страждає - так це необізнаністю. А так пропагує дуже впевнено)).
    Він не знає, що зараз Україна (от прямо в ці дні, лютий) переходить до західної е\с ПОВНІСТЮ. Я навіть десь давала сцилу на нашу харківську ТЕС-5. Це перше.
    Друге. Він називає Луку гнилою бульбою і закидає, що наш президент його ніяк не називає - диктатором, чи гнилою бульбою, хз.
    От що ми надбаємо, якщо офіційні лиця, чи навіть сам президент буде називати недипломатичними словами цих двох неадекватних диктаторів? Остапу сподобається? Ага.
    Вони зараз дають соляру, дають е\е, поки ми переходимо, у нас нема ніяких відключень (а коли б були - шоб нам тут наспівали порохоботи?). А так все іде, все працює. Весна на дворі. В хатах тепло, гаряча вода без перебоїв.
    Армія озброюється. Літаки з озброєнням з Європи один за другим - полоса в Жулянах не остигає.
    Тероборона готується.

Остап доводить, що у нас ніхто, крім нього, не бачить загрози з півночі, від Луки. Нема, каже, кому бачити) тобто ні ГШ, ні розвідки у нас нема.
    Та що б ми без нього, кормильця, робили???
    Він в Києві живе? Мабуть, того засцяв. 200км. А ми в Харкові за 40. І нічого.

От він мені не подобається, ну ніяк.

Останнє редагування: 9 лют 2022
    • Смішно Смішно x 1
  10. Silver bullet

А шо смішного?:scratch_one-s_head:

11. Gyppsy

Те, що ви спочатку написали, а потім закреслили
    От він мені не подобається, ну ніяк.

12. Silver bullet

а. ясно) У нього бувають правдиві висновки, рідко, але частіше він мені таки не подобається з своїм узагальненнням.
    Ну так не можна. Не може бути світ таким чорним, як у Остапа. Як і влада. Як і зрушення в країні.

Трохи поофтоплю). Хоч і вважається, що жінки "сприймають вухами", я сприймаю лице як дзеркало душі. От у Остапа лице з правим бІльшим вухом, за яке його вочевидь таскали в дитинстві - мені не подобається. Як не подобається лице БОгдана, Медведчука, Гончаренка, Ар'єва, Порошенка, Коломойського, Гордона....досить, бо їх багато)
    І оце сприйняття мене рідко підводить. Пізніше завжди виявляється, що людина ця так собі - "не луч света в тёмном царстве" .
    І демонструє жадібність, продажність чи взагалі підлість.

13. Gyppsy

@Silver bullet, мені виглядає, що я вас розумію. І назагал я погоджуюся з вами.
    Але це тільки назагал. Я мусет казав, що я знаю Остапа ще з часів Поступу. І він не змінюється.
    Дроздов є Дроздов. Його треба або сприймати, або не сприймати таким як він є. Ним можна конфорку на плиті запалити, а можна підпалили чиюсь стайню.
    Його інформацію треба фільтрувати і робити свої висновки.

14. Gyppsy

15. Gyppsy

Ostap Drozdov
    13 год ·

20:15 пропоную провести домашні посиденьки. У дні, просякнуті тривогою, хочу поділитися своїми думками, деякі з яких тверезі, деякі інтуїтивні, деякі стратегічно-далекоглядні, деякі взагалі не в тему. У дні, просякнуті тривогою, нам треба відверто обмінюватися усім діапазоном відчуттів: від страхів до супермотивації. Тем назбиралося предостатньо, їх і шукати не треба. Пропоную в домашньому режимі трошечки порозмислити над усіма нашими пастками.

View: https://youtu.be/-qSv72amls0

16. Gyppsy

Дроздов:

Дорогі, найдорожчі друзі! Поки діє армія, цивільний тил має діяти кожен на своєму місці. Я вважаю, що в медіях зараз мають публічно мовити лише компетентні, фахові люди, тому я відмовився від кількох етерів та різного роду включень і закликаю знайомих колег теж не переказувати переказане зі стурбованим виразом обличчя, а дати слово фаховим і відповідальним за конкретні напрямки спікерам. Це вкрай важливо. Єдиний вийняток – це виходи на іноземні ЗМІ (матиму їх сьогодні ще 2) й комунікація з закордонням, бо якраз у світовому просторі нам зараз потрібні найбільші зусилля. Поки в Україні говорить армія – за межами України має лунати такий самий потужний голос, бо там насправді – золотий наш резерв і підмога. Тому, дорогі друзі, я свідомо не буду щогодини й що15хвилин поширювати поточні новини й телеграфувати про перебіг війни – це не потрібно й поїдає купу часу, який краще скерувати на інші, більш продуктивні речі. Кожен на своєму місці. Зайва гіперактивність іноді може навіть шкодити. Дякую за розуміння. На різного роду аналізи та умовиводи ми ще матимемо купу часу. Це все потім. А зараз – кожен на своєму місці з країною в серці. Бережімо себе.

17. Gyppsy

Остапа понесло...
    я прочитав трошки зверху і знизу, середину не читав)

Ostap Drozdov
    6 год ·

Збираюся щось написати – і стираю перші речення. Беруся щось записати на ютуб – і замовкаю на другій хвилині. Усі думки втрачають свою ексклюзивність передовсім тому, що навколо мене – тотальна солідарність, однодумство, побратимство.
    Пишу ці слова не для лайків та поширень. Так відчуваю. А щоб відбавити цукру-меду, запевняю кожного, хто мене знає: повірте, як ейфорія пройде – я ще такого навалю всім нам і їм, бо є за що, незважаючи на сердечка в очах. Але не зараз. Це ми ще встигнемо. Я дуже прошу не згубити отой стан власного перенародження. Це дар. Це раз на тисячу років.

18. Silver bullet

І ні слова про Зеленського, на якого налив тони багнюки. Сказати, що помилявся релігія не дозволяє?

19. Gyppsy

Та ладно вам)
    Він і Пороха мусет не згадував ;)

20. Silver bullet

йшов би до лав ТерО - жінки з малими дітьми не має. А то пиздіти - не мішки носити. Вибачте за французький. На чорта зараз його оце самолюбування? Кому воно треба?

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)