@Gyppsy, от перестаньте прикидуватись. Ви і самі це допенькали - можу ваш пост відшукати, якщо треба. Годує його Порох чоколядом, і добре вочевидь годує, щоб про нього ніде ні гу-гу, а для Зе самі "компліменти". Та які! Він з Лембергом та Бірюковим трійця борзих... Та ви не переймайтеся. Гроші не пахнуть, звісно.
Я ненавмисне видалив свій попередній пост. Там було @Silver bullet, я не буду з вами сперечатися Треба, пошукайте, будь ласка
от я цього не люблю) ви що - будете відморожуватись від того, що сказали якось про Дроздова і шоколад "Рошен"? Ну, кажіть. Я ще трохи заради цього посиджу))
Я ніколи не відморожувався від того, що я сказав. А що я сказав? я справді хочу побачити цей мій допис
Так, справді Остап потихенько починає лизати шоколадну дірку Бо все, що він кажи проти Зеленського автоматом грає за Порошенка. Прямої і конкретної заяви проти Порошенка від Остапа не прозвучало. Це поки що, а далі буде видно, як поведе себе Дроздов ;
Гірше всього те, що він перед виборами був ворогом Порошенка. Значить що? Значить, купили хлопця... Я такого не поважаю. Якби він був за Пороха і раніше - інша б справа. Отака неприємність. Ви мене розумієте?
Не можу. Бо я його зараз не дивлюся, і де та його сторінка))я тільки ваші дописи на ЛФ в цій темі - єдине, що можу почитати це про нього і його погляди. Я після "грузинської абізяни" і "малоценних громадян" вважаю, що досить на нього втрачати час) Але до цього дивилась ті ваші відосики і було зрозуміло, що Порошенко випав з його гострого язичка назавжди... Як його там і не було. Не згадує хлопець Порошенка) Не порівнює, а тільки все капець, всепропало, вибрали ж не того) Червоною ниткою через всі його виступи: ВИБРАЛИ МАЛОЦЕННІ ГРОМАДЯНИ НЕ ТОГО.
Так от, Остап заявив, що він ніколи не підтримає Порошенка. Я це сам чув в прямому ефірі. Пробував знайти цей момент, але я просто-напросто навіть не можу згадати, ДЕ це він сказав. А вручну лопатити лєнь... Хоча я не виключаю, що будуть такі умови, коли Дроздов змінить свою позицію.
Ладно, я вам вірю на слово. Надобраніч, завтра до нас привезуть малого, і - прощай, тихе життя) Треба виспатись.
Надобраніч. привезуть малого, і - прощай, тихе життя) - це найголовніше. А дроздови, порошенки, зеленські і різні михи з циганами - то всьо фігня ;
Поки не привезли малого)) Хочу додати ось що,@Gyppsy. Пан Дроздов несамовито формує комплекс провини та "малоцінності" в тих, хто мав необачність "не за того" проголосувати. Прийомчики прямо від рашатудей. Ви кажете, що Дроздов заставляє думати..Ой,ні. Він зомбує, причому серйозно так, кувалдою. А те, що він десь міг сказати, що він не голосуватиме за Порошенко, то вірю, бо він вимушений так казати. Хіба одной мені кинулась в очі його всепропальська пропаганда? Тож хтось на його інтерв'ю, мабуть, йому закинув пропорошенківську агітацію. Агітувати можна і не називаючи прізвища -це ж ясно...Досить долбити, що проголосували не за того. А за кого? Ну всім ясно ж за кого. Жити, будувати особняки і журналізди хочуть - не тільки ж депутатам. Але ж шлях до цього не пахне фіалками, а смердить.
Дроздов заставляє думати тільки тих, хто в змозі думати. Він зомбує тільки тих, хто піддається зомбуванню /во, блін, я мусет досить гарно сказав, шо нє? тре вимагати покращення;/ Все це досить складно. Тре починати з себе і самому ЖИТИ ПО НОВОМУ. Я от намагаюся... Трохи непривично, але мені подобається
та вимагайте . Кацапи кажуть " возьми с полки пирожок") Тут нічого смішного нема. Повторюватись не буду.