О, трошки подивився на живого єдиного незаангажованого політолога України: Фесенко був помічником депутата від Партії регіонів, Олександра Фельдмана. У 2012 році піарив партію Королевської «Україна — вперед!» У 2014 році піарив «Сильну Україну» Тігіпка, Топив за Радикальну партію Ляшка (того ж року експерт Центру «Пента» Ігор Попов став нардепом від Радикальної партії), а також час від часу підхвалює Юлію Тимошенко ... і т.д. і т.п. зі За Фельдмана я вже десь тут говорив. За Королевську, Тігіпка, Ляшка і Юлю і говорити не варто) Карочє, в Фесенко все ясно;
Про Фельдмана навіть Віка каже. Хоча Віка - пані вєтрєнная) А про Фесенка таки в Віці є якийсь досі невідомий мені сайт Фесенко Володимир - База псевдосоціологів | texty.org.ua
О! Я знав, що Ви цю херню зараз покладете. Самі по посиланнях заглядали? І як? Правда, фігня рєдчайша? Отож... А з Фельдманом не все так просто. Не Володимир Фесенко був його помічником, а дружина Фесенко, Ірина Валентинівна. При цьому Фельдман тоді був самовисуванцем і безпартійним.
Я кажу - не вникав в того Фасенка, та й тепер і не буду - весна! ) Ще один показник - на яких каналах він тусується? /якщо тусується/
про коріння Остапа Дроздов: А зараз слово має Іруся, 90 років, на камеру говорить уперше. Заздалегідь перепрошує за свою дикцію й зовнішній вигляд (вона зараз без завивки) View: https://www.facebook.com/ostap.drozdov/posts/2769565579805983
Моя покійна також так само читала. Тільки от дідько...те, що сказала або зробила 10 хвили тому - забувала. А те, що було 70 років тому - пам’ятала. Неначе це вчора відбулося. Отака вона, голова...
Пару слів не в тему).Такі люди - для нас диво. У мене така ж древня свекруха - восени 90років. Вона не знає віршів, бо звідкіля їй знати, в школі пройшла два класи та коридор. Одначе всіма керує, як осавула. І ще має довгі густі коси (не сиві). Поки кози попасе, всім хто є в телефоні, передзвоне. Як завжди невчасно, але я усвідомлюю, що як не буде дзвонити, то цього буде всім бракувати)). Мого чоловіка, свого сина, так ніжно любить і поважає, а з донькою гризуться на одній кухні, бо все їй не так. Трудоголик, хай бог милує! Поряд з нею жити неможливо, бо не присядеш, як і вона сама. І рюмочку може випити, коли вже і дітям давно не можна зза різних болячок. Про голодомор знаємо від неї, хоч вона була мала (3 рочки). Перестала ходити - лазила. Від родини половина залишилась, і батько теж помер. А її мати Софія дожила до 95, і теж голову ясную мала. Порода - кремінь! Ніяких пігулок не признає. Пам'ятаю, як була проти, щоб діду крапельниці ставили. Ми дивувались - так що - хай помирає?? Це люди іншого віку, вони- інші.
Дроздов: Із цієї тотальної кризи я би виніс одну-єдину ідею. Обнулення. Повне обнулення всіх систем (від податкової до виборчої). Обнулення самої держави й її перезапуск на зовсім інших засадах, з іншою Конституцією, іншими правилами гри у всіх без винятку сферах. Без орієнтації на VIP-ів і холопів. Щоб було все, як у людей, нормальних і сучасних. Ну або доведеться визнати, що кінця і краю цьому не буде ніколи. View: https://www.facebook.com/ostap.drozdov/posts/2779237925505415
Щось Остап стає зовсім вже рядовим "робітником ротом". Хоч розбирай на цитати... Можна подумати десь є держави, де от всі рівні - вже будували комунізм, і знаємо що з цього вийшло: все одно зверху були "рівніші". І що він має на увазі, говорячи про державу-паразит? Де є держави, що не живуть на податки? Племя умбу-юмбу? І про боротьбу с короновірусом за допомогою поліції: он в Барселоні кінна полиція задіяна для дотримання карантину. Як без поліції?? @Gyppsy, Дроздов закінчить погано: він скотиться в комуністичний шлак. Де він був, коли при Януковичі на озеленення Феофанії йшли мільйони окремою статтею бюджету(!)?? В Україні якраз дуже сильне громадське суспільство, і критики, до якої прислухаються у владі - вище даху. Країна бідна, так, змучена війною. Віп-палати, і ті, що покраще були й будуть. До ідеальної якості всіх палат нам ще три пуди солі треба зїсти.. І сам він при нагоді ляже в палату з телевізором і душем, от не треба ля-ля. Я не віп ні разу, навіть нікого в бізнесі, але лежала в 2014 після операції в 1-місній палаті з телевізором, і коли прийшла до тями, мені включили той телевізор, і я побачили гвинтокрили над Кримом , подумала, що це в мене ще марення.
Коли при Януковичі на озеленення Феофанії йшли мільйони окремою статтею бюджету Дроздов глаголом жоґ сєрдца людєй, можете переглянути архіви; А а загальному я з вами погоджуюся - Віп-палати, і ті, що покраще були й будуть. От аж тепер українські товстосуми побачили, що бувають ситуації, коли навіть маючи грубі гроші не ляжеш в ізраїльську чи англійську клініку. Може нарешті почнуть думати за неньку? Дроздов на роботі. Він для того і є, щоб писати подібне. Але у нього є хребет і тота лінія, котрої він дотримується незалежно від ситуації.
Я маю надію на це теж. Унікальна для цього ситуація. З одного боку все ж таки не бурбонна чума, мора нема, а з іншого - можна таки не викарабкатись, а ліків ні за які гроші не купиш, бо їх нема.
О, мусет нарешті Остап з"їв ті зернятка, і може тепер буде жити по новому))) Дроздов: В умовах, коли всередині суспільства немає запиту на перезаснування держави, треба просто жити. Жити і старатися оточувати себе комфортом. Жити і робити кожен своє діло. Аж поки не утвориться критична маса справжніх антисистемщиків. Інколи краще дійти до самого кінця, ніж відтягувати його. View: https://www.facebook.com/ostap.drozdov/posts/2789590291136845