Було. А бариги в цей час відкривали офшори і закупляли в агресора солярку і списані запчастини до танків і перепродавали рідній армії втридорога. Так що Дроздов - це не причина, це наслідок.
Дроздова дивлюсь давно. Колись він критикував галицько-рогульский патріотизм, ту саму мовну монополію... Час змінився, Дроздов теж.
Дроздов Прямим текстом: Курс на Расєю-матушку. Хто такий соотєчественнік і з чим його треба з'їсти View: https://youtu.be/Idc66W0A150
Ostap Drozdov 25 хв. · Перебуваючи у пятницю в Тернополі, отримав експрес-запрошення заїхати в гості на телеканал ІНТБ, за що дякую колегам. Мав нагоду відповісти на деякі запитання й викласти свої думки. Помітив, що розмови настоячи виходять дуже активненькі. Стоп-кадр із на диво веселою пикою геть випадковий і не ілюструє самої суті розмови View: https://youtu.be/DUr7BX9hfWw
Ostap Drozdov 26 листопада о 12:49 · Деякі тези з мого інтервю для порталу Obozrevatel: - або ми перетворимося на афілійоване квазідержавне утворення під покровом Росії – або проукраїнська меншість все ж таки заштопорить цей курс. - Путін не може взяти народ – але він може купити його власників. Тому я прогнозую початок титанічної боротьби Росії за українських олігархів. - в уяві Зеленського присутня мальовнича, заквітчана, райська Україна з російською мовою на кожному кроці, з безлімітною присутністю російського контенту, з дружбою народів та іншою ахінеєю. Це – типова маячня малоросів зразка ХХІ сторіччя. Вони носять модні джинси, їздять на ленд роверах, мають дорогі смартфони, але мізки їхні – з епохи Кобзона. - Путіну не потрібно, аби Україна формально втратила державність. Йому достатньо, аби Україна була незалежна, суверенна, самостійна, легітимна – але проросійська. - злочин Зеленського полягає в тому, що він на порядок денний вивів проросійський вибір. Він став агентом внутрішньоукраїнської вати, безкаркасного насєлєнія, яке спить і бачить себе в обіймах із братнім народом. - маніпулюючи поняттям "мир" (а миру ж дійсно хочуть усі без винятку українці!), все підводиться до російського сценарію м'якої капітуляції. - якщо ми не пропишемо своїх вимог до реінтеграції проблемного населення ОРДЛО, то готуймося цілу країну перейменувати на "ДНР". Повний текст інтервю тут: Навіщо такі ''реформи'', якщо будуєте тюнінговану Росію під назвою ''братня Україна'' – Дроздов
Дроздов Прямим текстом: Газова камера для України. Пенсії собратьям. Злив справи Майдану View: https://youtu.be/ETufKGU-jd0 Знову засмерділо "дешевим" російським газом. Знову нас саджають на путінську газову голку. Яким чином газ, на якій базується путіноміка, буде привязаний до проблеми Донбасу й миру? Пенсії для мешканців ОРДЛО: чи є небезпека фінансування сепаратизму. Злив справ Майдану
Дроздов: Мене неодноразово радісно запитують про падіння зеленого рейтингу з 73 до 53. А я відповідаю однаково: "Ну і що?". View: https://youtu.be/Ox0p2dr89Qc
почитала...перебільшення в кожній фразі. Торочить одне і те ж - широкомасштабний розворот в напрямку руська мира. Де він той разворот? Перемогти ми Рашу фізично не можемо, треба щось находити альтернативне, не здаючи основне - наші території та суверенитет. А він ладен здати території - а великий патріот, йопт.
Дроздов ладен здати території??? Значить я щось пропустив... Треба буде переслухати/перечитати... Аня, а ви не штуркнули би пальцем в то місце, де про це сказано? Бо ми з Остапом якраз недавно спорили - я зі своїм "нехай щастить разом з територією", а він "нахер самі сєпари, а земля наша"
А як розуміти його "відгородитися 4 км зоною впродовж ОРДЛО" - і забути на довгі роки. Звісно, що це віддача Путіну, в його розпорядження. І звісно, що назавжди. Як і Крим.Там будуть російські війська, там будуть випробовувати нову зброю, там буде екологічна небезпечна територія. Зона. Земля, якої не шкода забруднювати, земля, де будуть орудувати банди, з якої будуть заходити терористи. Це гірше для нас, ніж Північна Корея для Південної.
Нє, Остап каже відгородитися з тамтого боку. То я кажу відгородитися з цього боку) Тре референдум; зі до речі, щось тут того заробітчанина-психолога з Криму давно не видно... Скучно
Дроздов: Раніше шото я сильно переживав, але зараз мене трохи попустило стосовно норманду 09/12. Хай буде що буде. Нам і так нічого не говорять. І не скажуть. Нам достатньо знати, що Штірліц має 5 сценаріїв. От 09/12 й побачимо. ... З ворогами теж можна і треба зустрічатися. Але для цього Державний Діяч має перемогти Кота Леопольда. View: https://www.facebook.com/ostap.drozdov/posts/2543209059108304
Оце зріло, строго, розумно, неперевершено. Просто респект! Але ж тут він відмовився від крайнощів і позиції ображеного в кращих почуттях! Я не поважаю чоловіків, які "ізображають з себе мущіну". А тут він досить мужньо, без істерики, з належною повагою до президента написав про найважливішу подію за останні років 5. Тільки шавки з двома ізвилинами можуть верещати і тявкати на президента в той час, коли його треба потужно підтримувати - стояти за його стіною.
Дроздов розвів все по полюсах і спростив. А рішення посередині. Компроміс, це коли незадоволені обоє.