Поступ - то така стара галицька газета Мабуть ви така е-е... емоційна по натурі, піддаєтеся першому враженню ;
Не буду слухати. Критикувати Остап може жорстко, а де конструктив? Що ми на його думку повинні робити? От я ніде не чую! Ми ж все одно повинні щось вирішувати з партнерами, навіть для того, якщо Путін захоче вилізти з Донбасу,що став пустим горіхом, де йому вже непереливки, грошей нема, санкції є, але зберегти "морду лиця" для своїх виборців - треба допомогти йому це зробити, і домовитися з партнерами про допомогу з відбудовою Донбасу. До речі і західним партнерам наша бездіяльність по Мінським рішенням настогидла, про які і ПОРОШЕНКО КАЗАВ, ЩО АЛЬТЕРНАТИВИ ЇМ НЕМА . Але з дивана вирішувати державницькі питання легко.
Дроздов Прямим текстом: Бездумний Майдан-3. «Ні Лугандону». Продаж землі View: https://youtu.be/EGLHIg5HAns
Дивуюсь. Дроздов пішов з Zik-у, бо його совість та патріотичність не дозволяє там находитись. Зараз цей канал волає кожну годину про страшні утиски зі свободою слова, про побиття журналистів в Україні, бо прикрили 112, на якому Медведчук пропагував вже абсолютно не боячись з 2019 року свої руськамирні ідеї разом з Рабіновичем. Все, що хотів! Ньюзвану підготуватися на вихід, а там взагалі реванш ригівський - там вже у Лукаш своя програма. ЗІК був все ж кращий за цих. Порошенківські Пятий та Прямий полощуть Зеленського як хочуть, але не грають на Кремль - от вони нормально працюють. Рейтинги в них, правда, так собі. От скажіть, як так получається, що медведчуківські б*ді тільки при капітулянті Зеленськом заткнулися?? А при патріоті Порошенко робили собі спокійно? Мабуть, Порошенка не дуже чіпали перед виборами. Договорняки, як завжди, га? А тепер Остап на тему свободи слова нічого не каже, а чому? Треба ж казати - чи ти за свободу слова чи проти? А яка має бути свобода слова у воюючій країні? Як йому 112 та Ньюзван? Чекаю, як Порошенко виступить проти утисків медведчуківських каналів.
Чомусь згадалося, як Парубій ще на посаді секретаря РНБО офіційно назвав Медведчука зрадником, але за п"ять років так нічого Медведчуку і не зробили. Навіть навпаки - бариги всюди сприяли в закріпленні Медведчука на Україні, а наостанок ще й допомогли пройти в парламент. зі во, виявляється, на ЛФ навіть тема така є) Суд визнав, що Парубій мав право назвати Медведчука злочинцем, причетним до російського вторгнення в
Дроздов: Ні капітуляції – це такий собі лозунг. Ні Зеленському – принаймні було би зрозуміліше й чіткіше. Ні Лугандону – це взагалі був би ідеальний лозунг.
Він якийсь навіжений моментами. Тут нормальний - тут вже навіжений. Мабуть, в нього оця нестриманість заважає помірковано аналізувати. То хай як хоче, вистрибує з штанів. Справа в тому, що коли б він мав відповідальність таку як має Зеленський, він би так не не розкидувався областями та людьми, що сидять в полоні і мають надію на свою державу...Матері, що пишуть президенту слізні листи, омбудсмен - Дроздову ж не пишуть. Він просто не міг би думати так як зараз! Бо втратив би країну моментально.А коли в тебе тільки комп у власності, і ніякої відповідальності - то мели Емеля - твоя неделя.
Я ж кажу - це ж Дроздов) Він шпарить все запорідком, не відфільтровуючи інфу і невзірая на ліца) Але якщо його уважно читати/слухати, то він змушує думати. І інколи додуматися до дуже несподіваного) Тому я його можу часом критикувати, він може мені часом не подобатися, але я його читаю і дивлюся; Во, про землю View: https://youtu.be/rxWpPGw_GUk
Дроздов Прямим текстом: Безумець на посаді президента. КВН vs КГБ. Проросійська недоумкувата Україна View: https://youtu.be/hi5_qR96lxE 00:50 Вихід із Мінського формату: чим пахне 03:45 Нормандська пастка для наївної України 04:50 А чому не Женевський формат за участю США? 06:05 Прямі переговори з Путіним: КВН проти КГБ 08:15 Ідіотичне розведення військ 13:40 Нецензурно про 54% насєлєнія, які прихильно ставляться до агресора й окупанта 16:45 Стокгольмський синдром юговостока 19:00 Чудове виконання гімна РФ 20:30 Одномовні російськомовні люди: люди??? 23:45 А хто після Зеленського? Чи існує проукраїнський кандидат замість Зеленського
Ostap Drozdov 5 год · Рідко коли влаштую собі літературний піар, а тут оце пакую чергову пачку своїх книг для відправки читачам. П'ятий додрук уже пішов. Може, когось забув? )) із коментів Natalia Pakhaichuk Дуже круті романи! Хто ще не читав, раджу придбати терміново Bogdana Fedun Клас! Я обидва ваші романи придбала і прочитала щойно вони вийшли у світ
якщо нема іншої макулатури та прорва вільного часу, то чому б не придбати і не прочитати. Я все чекаю, коли буде вільне життя і вільна голова і можна взятися за дійсно великі твори, які я ще не мала можливості прочитати спокійно.
Мені, молодому і зеленому, один вуйко / навіть не вуйко, а дідо/ колись сказав: - До року треба охреститися, до тридцяти оженитися, до сорока хату поставити і сад посадити, а до п"ятидесяти бажано стати дідом. От тоді ти будеш мати вільний час, щоб сидіти з внуками, розказувати їм байки і робити їм катапульки. А все решта буде робитися само, ти тільки будеш інколи підправляти, і, щоб воно не скрипіло, змащувати шаровою маззю. Як не дивно, а воно все так і є)))
Лише раз подивилась Дроздова, тобто як він бере інтерв'ю. Якось він занадто на себе ковдру перетягує. Таке враження що його запросили, а не ві когось.
Дроздов Прямим текстом: Хор Верьовки. Продажні "слуги". Презервативи Коломойського View: https://youtu.be/bbsKGedbJKU
О, Остап таки дослухався; "Сенцов, думай що ти говориш...", - ОСТАП ДРОЗДОВ View: https://youtu.be/j8pBcW7utnI ДУМАЙ-те