Остап Дроздов

Тема у розділі 'ЗМІ, PR та реклама', створена користувачем Securiate, 25 січ 2011.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Gyppsy

Велика прем’єра на НТА «Drozdov прямим текстом» повертається на екрани

Телеканал НТА
    29 хвилин тому ·
    Стежити
    Велика прем’єра на НТА‼️
    «Drozdov прямим текстом» повертається на екрани
    Гострі теми, які турбують кожного‼️
    ⏰Вже сьогодні, 6 вересня, о 20:05⏰
    Думки відомого українського журналіста Ostap Drozdov про те, що відбувається в країні.
    Чому близький реванш 5-ої колони і як преЗедент узурпує владу у державі

View: https://www.facebook.com/NTAchannel/videos/377807386235715/

Вільні думки недопоказані...

p.s.
    Цікаво, чи Мих поміняє своє ставлення до "Остапця" (так він колись називав Дроздова і його ґанчував )
    Також цікаво, чи Дроздов змінить своє ставлення до Зе за рік-два

Останнє редагування: 6 вер 2019
  3. Gyppsy

Так от, Дроздов в своїй Великій прем’єрі на НТА говорив багато і смачно.
    Про Зеленського вже слухати нецікаво, бо Остап почав повторюватися (тіпа наш спільний форумчанин) )

А от про Савіка Шустера він дарма так зневажливо говорив.
    По-перше - ...
    А по-друге, якщо до Остапа в студію прийде хоча половина цих гостей, що були в Савіка - тоді можна щось казати подібне. А так чисто Моська гавкала на Слона)

В одному погоджуюся з Дроздовим на всі сто - це язік Шустера. За стільки років такий поліглот міг вивчити державну мову країни, в котрій він пасеться.
    Он, в передачі навіть Бойко трохи розмовляє)

Свобода слова

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Погоджуюсь з цим. Зараз будуть дивитись тільки Савіка, всі інші будуть далеко позаду. Тут і студія як бачите супер-пупер, а це теж важливо.
    Здається, Ахмєтов вирішив себе і свій канал унебезпечити (не знаю, чи так правильно казати))). Ну що ж, подивимось.
    Звісно, Шустер мудріший за Дроздова, хоч той мені деякий час подобався. Але щось він останній час як з цепу зірвався, а Шустер якраз виважена людина і журналіст. І все розуміє вглибь проблеми - за це його і витурив Порошенко з України. І він сучасна людина - перед усім.Якраз совецького в нього нуль, а в Порошенко 99, 9%.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Остапцьо викликає у мене змішані почуття. Як можна відноситися до людина, котра поливала брудом попередню владу, а коли прийшла нова влада, то тепер поливає нову.

То виглядає так, ніби взяти підпалити свою хату, а потім скаржитися на те, що нема де жити. Якийсь нон-сенс. А головне, так вумно говорить.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шустер вміє маніпулювати глядачами і аудиторією. А що до інтересний він, чи ні. Такий же інтересний, як і Зе - єврей, харизма, голос. Насєлєніє (не українці) таке дуже люблять. Їм то цікаво і нєвєдомо раніше. А жиди (не єареї) бачать цих телят і водять залюбки за носа. Бо як не крути, ні у Зеленського, ні у Шустера немає нічого українського. Вони просто відносяться до тих 0.0000....1% жидів, котрі керують 73% так званими українцями. І поки писки у хохла будуть відкритими, макарони залюбки будуть вішатися тими типажами.

7. Silver bullet

О, ну ясно. Ще один поціновувач євреїв.
    Як нічого не можна буде пред'явити, то залишиться одна тема -єврейська. Чи є в ньому хоть щось українське чи нема.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не в євреях, а в чужинцях.
    То не їхня країна. Вони можуть робити все, що завгодно.
    Беня ніколи б не зміг збагатитися в Ізраїлі, а у нас - можна. Є жиди, а є євреї.

9. Gyppsy

Критична проблема ЕЛІТИ в тому, що вони вважають, що треба або любити Петра-5 або Зеленського. Задрипана ЕЛІТА так і не вкурила, що Петро - вже кончений, а Зеленський поки ще не кончений)
    І скоро треба буде вибирати когось нового

10. Gyppsy

Прошу пана, не забувайте, що ваш Петька тоже не приший до кобили хвіст і його діти не вогорут по українськи)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Gyppsy

Остапом керують різні і протилежні почуття. Там і патріотизм, і націоналізм, і логіка, і аналіз, і різні комплекси...

На мій погляд проблема Дроздова тільки в одному - у нього дуже напряжно з почуттям гумору. І від цього у нього всі заморочки.
    ІМХО.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Gyppsy

Тоді чому до Шустера на передачу пішов ваш Артур Герасимов?
    Він же там нічого толкового не сказав, тільки паскудив і Пєтькє, і ПЄСу в цілому)

13. Gyppsy

View: https://youtu.be/HdZZ76sBnRU

14. Gyppsy

Ролік складний. Як і все у Дроздова.
    Я навіть близько не хочу рекомендувати його переглянути. Але я подивився його без скролінгу

Обмін полоненими. Навіщо нам путінський Донбас. Данєцкіє колабораціоністи | DROZDOV

View: https://youtu.be/Ty4SiMnodhA

зі

і навздогін нинішній Остапів допис

Останнє редагування: 14 вер 2019
  15. Silver bullet

Те, що Остап - патріот, поза сумнівом. Але якби він став президентом - ой, мама....
    Ми вже б воювали до останнього патрона чи українця.
    Треба бути гнучкішим та хітрішим, як нема сили побороти ворога. От як Зе обміняв 35 на 35.
    Відпустили Цемаха з залу суду, але не зовсім - сховали, щоб нідерландські слідаки в нього взяли свідчення - і тільки потім хай котиться в Рашу. Тепер, як домовилися, Нідерланди требують його в Раші, доводячи тим причетність Раші.
    Тепер з Раші його вже випхнули в ДНР, щоб там прикопати та й усе.
    От вам і цінний свідок, а хлопці дома, і весь світ вітає Україну і полонених, і їхні родини. Тільки захлинаються ядом порохоботи, що така перемога завдяки Зе. Але справа зроблена. І ще не одна справа буде.

Зараз говорить і Пристайко, і Зеленський про нормандський формат, про вибори, про Штайнмайєра і таке інше.
    А насправді Зеленський недвозначно давить на Європу "Ви втрачаєте гроші, а ми-людей". І його представники на політичних передачах також недвозначно кажуть, що наперед кордон, а потім - вибори. Але шоб зібратися, треба міжнародній спільноті заглотнути наживку, бо відтягуватимуть до останнього. От коли зберуться і примуть рішення - тоді критикуйте, якщо буде за що.

Порохоботи, ви вже обдристалися з обміном, пардон за мій французський, так що тепер чекайте готового.
    Команда Зе не така бездарна, щоб піти здавати інтереси України, як Порошенко на Мінську-1, 2.
    Це прийшли люди іншої вдачі, і ні ви, ні Захід, ні Путін ще до кінця не зрозуміли з ким мають справу.

Останнє редагування: 14 вер 2019
  16. Silver bullet

17. Gyppsy

Я політ. шоу дивлюся на компі, вибірково і незалежно від каналу. Критерій вибору один - які гості в студії.

А по ящику можна дивитися/слухати Мега, Трофей, Дача, Наука, всякі Діскавері. Там політики нема і під них гарно дрімається)

О, ще є гарний канал "Галичина". Хоча там інколи забагато пропаганди, але там часто звучить балак і ґвара, тому він гріє душу;

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Silver bullet

До речі, почула нарешті, як Шустер розмовляє на мові - нічого собі). Мій син вчора дзвонив зі Львова, розмовляючи по-українські - було навіть гірше за Савіка))
    Російськомовне середовище не дає удосконалити мову та вимову, що там казати. В сина малу, що зараз пішла до школи, дома вчили-вчили, але вона розмовляє на суржику, як синова теща))
    Тепер син каже, що молодшого казачка, який ще грудничок, буде краще вчити)
    Але до бабці не ходи - це теж буде суржик (чи треба їхати до Львова). Я згодна, що в парламенті та вищим посадовцям треба розмовляти на державній мові, а пересічні громадяни та ведучі на ТВ - як в них краще виходить.
    Бо чути як Ганопольский терзає мову - це кошмар.

а де твій аватар? :)