Відповідь: Особливо небезпечний ) Я думаю піти... при нагоді. Відгуки не однозначні: (с) КіноБлог (с) ОКино Особисто мені спободався монолог з трейлеру )
Відповідь: Особливо небезпечний Я не бачила, i хоч не люблю Джолi, думаю що сам фiльм буде добрий. Я люблю такi фiльми, стрiлянина, погонi на машинах, крутi пацани, iтд... :D
Відповідь: Особливо небезпечний Звісно спецефектами та екшном фільм просто напханий, але як на мене сюжет взагалі ніякий, і все страшенно притягнуте за вуха, тому що це -- фантастика з претензією на реальність. Не знаю точно, як це пояснити, але враження від сюжету швидше негативне.
Відповідь: Особливо небезпечний Фільм такий собі. Не вразив. Чоловік взагалі під час перегляду заснув. :D:D:D
Відповідь: Особливо небезпечний Фільм з натяжкою можу назвати цікавим. Навіть до якого жанру, він відноситься не можу віднести. Я взагалі такі фільми не переношу. Якби мені не подобалась Джолі, взагалі б не дивився.
Відповідь: Особливо небезпечний ммм... мені фільм загалом сподобався... Джолі класна, спецефекти люблю, плюс історія про людину яка із слабкого духом перетворилася в сильну.. це оптимістично.. єдине мінусове- якийсь "російський сценарій", хотілося б більше кохання і менше трагізму...