Відповідь: Основи жорстокості "Учитель ненадовго вийшла з класу, а учень, скориставшись її відсутністю, обмотав скотчем однокласницю. Коли вона “визволилася”, повторив спробу. Цього разу, щоб розмотати вже міцніший скотч, дівчині знадобилася допомога. Виручити полонянку взялася її подруга, яка побачила на вчительському столі ножиці й скористалася ними. Це не сподобалося друзям бешкетника, адже їм зіпсували скотч, за який заплатили аж 2,50 грн. Хтось штовхнув дівчинку-рятівницю. У відповідь та дала ляпаса. Після цього спалахнула бійка.Тепер дівчинка перебуває в хірургічному відділенні Львівської міської дитячої клінічної лікарні, скаржиться на біль у плечі та животі. Діагноз: забій передньої черевної стінки." Хотів би я на того "героя" подивитися віч-на-віч.Видно до хлопців руки не дістають...
Відповідь: Основи жорстокості ГРоманюк, щось я зі статті не бачу, що "можливо, хлопчик намагався захистити себе і не знайшов гуманнішого способу" це якраз і є додумування через якусь вашу упередженість
Відповідь: Основи жорстокості A я щось не бачу підстав для обвинувачень хлопчика. Бачу тiльки односторонню і тенденційну подачу інформації. Знаєте, у судовій практиці є випадки, коли убивця виставляє себе білою вівцею. Що роблять журналісти? Усю силу друкованого слова обрушують на загиблого, убивця ж перетворюється на безневинну жертву. Гадаю, потрібно розрізняти репортаж з травмопункту і із залу суду. З іншого боку, спробуйте самі обмотати людину скотчем. Не так усе просто, як здається.
Відповідь: Основи жорстокості Якщо такі погляди у вчителя,то я б на поріг школи вас не пустив.Ганьба!
Відповідь: Основи жорстокості Вам важливіше мої погляди або ж безпека дітей? Я регулярно займаюся вихованням своїх учнів (всупереч бажанням їхніх батьків, якi вважають що вчителям нічого совати носа в виховання), тому в мене таких випадків за 15 років не було, навіть дрібних конфліктів не було. Коли дівчаток вчасно ставиш на місце, проблем не виникає. Коли дівчинка кривдить хлопчика, я з нею розмовляю і прошу вибачитися за заподіяну кривду. В мене був лише один конфлікт і той із батьками. До речі, конфлікт виник навколо теми жорстокості до тварин. Я сказав: "Як ми ставимося до тварин, будемо ставитися й друг до друга". Це так, згодом, і сталося.
Відповідь: Основи жорстокості То й не дивно,що такі "геройські" хлопчики тепер виростають... З такими вчителями.
Відповідь: Основи жорстокості Усе йде від дівчат, від майбутньої матері. Коли дівчина з повагою ставиться до батька, до чоловікові, до хлопчця, те й хлопчик із повагою ставиться до дівчини, до матері. Я ж кажу, що в мені таких проблем не виникає. Як дівчини, й хлопці з повагою ставляться друг до друга. Хлопці захищають дівчат, оскільки вони потребують захисту. Але це досягається поступово. Адже удома їх вчать зовсім іншому. "Учитель руку подав учениці, коли вона виходила з автобуса!" "Учитель пропустив ученицю!" "Учитель пальто допоміг надіти учениці!" Щось не то! Щось ненормально! Реакція батьків саме така. От і результати! Пожинайте плоди! Найбільші страхи відчувають ті батьки, які самі мають проблеми эмоционально-психологичного характеру. Додано через 19 хвилин Притча про метелику "Чому державні реформи освіти нiколи не виправдовують очікувань? Оскільки реформувати треба не школу. Реформувати повинен себе сам вчитель! Одна вчителька, коли сказав, що треба тільки любити дітей, обурено заперечила: “Мені платять не за любов, а й за те щоб дала дітям глибокі знання по хімії!” – стала і зникла". І справді, якi зв"язок між любов"ю та знаннями? "Знання власними силами ні хороші, ні погані. Але без любові можуть стати страшним злом. Хочете притчу? Учень, вирішивши поставити вчителя у глухий кут, приніс в долонях метелика. Запитав вчителя, живий цей метелик чи мертвий. Якщо він скаже “мертвий” – відкрию долоні, і метелик відлетить. Якщо ж відповість “живий” – стисну пальці, і вiн загине. Здогадайтеся, що відповів вчитель? – “Усе твоїх руках!” Додано через 25 хвилин "Яке ж завдання виконає школа? Випускати освічених негідників, безсердечних відмінників? Або мислячих людей, якие мають жаль, чуйність, розуміння й любов? Яких більше потребує суспільство?" Додано через 45 хвилин Просто сил бракує, постійно наштовхуєшся на стіну нерозуміння з боку батьків. Може залишити учнів на порозі газової камери, й жити у власне задоволення? Додано через 49 хвилин Дуже легко поохати та поахати разом із журналістами, тоді як працювати щодня, щоб такого уникнути...
Відповідь: Основи жорстокості Згоден, "ненормально"! Замумукувати Форум історією про "непойняте листування з ученицею" - теж ненормально! Теж викликає протест. Хочете навчити дітей "подавати пальто" - вчіть, але спроба робити це ЗА НИХ буде конфліктом. На моїй пам'яті є чудова метода від артеківських виховників. Вони зібрали хлопчиків окремо, і донесли до них просту істину: подавайте дівчатам пальто - і вони під танки за вас кинуться. Щось аналогічне, підозрюю, було сказано і дівчатам. Проблема гендерної неповаги була ліквідована. А спроба виховника самому "підійти близько" до дівчинки закінчилася б фатально. Добре, що в Артек не брали виховників з порушеною психікою.
Відповідь: Основи жорстокості це вам так хочеться думати, що завдяки вашому вихованню серед підлітків навіть дрібних конфліктів не було. все простіше - ви про них просто не знаєте. такого не буває, щоб вчитель все знав, навіть батьки не все знають про власних дітей ви взагалі недооцінюте дітей очевидно хлопчиків, на вашу думку, ніколи нема підстав ставити на місце? що ви городите? спровокувати конфлікт може і дівчинка і хлопчик. незалежно від статі
Відповідь: Основи жорстокості А хто за таке платить? Газети? Ну то не більше 100 грн)) Заробити не назвеш)
Відповідь: Основи жорстокості Що конкретно є брехнею? Акт насильства? Насправді це хлопчик знепритомнів від побоїв дівчинки? Чи брехня усе загалом?! Що це за незрозумілий допис? Скажіть щось конкретно бо це схоже на дитячу маячню!
Відповідь: Основи жорстокості Згідна з вами. Але чому б не написати : " я учениця цієї школи, хочу розказати вам наступне..... щоб ви знали..... це не правда, а у статті..... " Одним словом допис загадковий як і нік ( 27100 ).
Відповідь: Основи жорстокості Найпростіший шлях не завжди є вірним. Все знати, природно, неможливо, але... що батьки не знають про дітей то радше закономірність, ніж виключення з правила. Саме батьки дізнаються останніми про своїх дітей. Першими дізнаються вчителi, друзі та міліція. Нерідко батьки кажуть: "Нi, неможливо! Моя донька на це неспроможна!" Просто ваша донька носить маску, яку ви, батьки, хочете бачити. Вона роль грає. У колективі ж однокласников і з вчителями діти (підлітки) ведуть інакше, більше розкриваються. Діти охочіше деляться з учителем, якому довіряють, ніж із батьками. Значно рідше. Просто чоловік краще розуміє хлопчиків, ніж жінка. По-перше, не городжу... Такий лексикон в нас вважається проявом неповаги до співрозмовника. Я знаю що кажу і відповідаю за слова. Від статі вельми залежить. Провокаторами частіше виступають дівчинки.
Відповідь: Основи жорстокості Пане ГРоманюк,у мене виникла підозра,що Ви є правовірним і викладаєте основи шаріату. "Жінки все своє життя проводили у гаремі. Їм був закритий шлях до здобуття освіти та суспільної діяльності. У мечетях вони молилися у спеціально відведених приміщеннях, хоча в Корані взагалі сказано, що жінці корисніше молитися вдома. Вхід у гарем заборонений для сторонніх. На вулиці жінки повинні були носити спеціальний одяг - паранджа, - щоб приховати обличчя і фігури (Зараз обмежуються носінням хусток чи спеціальних головних уборів). Згідно з шаріатом, якщо заміжня жінка відкриє своє обличчя іншому чоловікові, то це достатня підстава для розлучення. Чоловік міг змінювати жінок у ході шлюбів та розлучень, а жінка права на розлучення не мала. Вона мусила погоджуватись з усіма рішеннями чоловіка, навіть при розлученні. У юридичних відносинах дві жінки прирівнювались до одного чоловіка." Шаріат
Відповідь: Основи жорстокості Із прикрістю констатую факт, що досі є люди, котрих цілком задовольняє пояснення, що світ є пласким i тримається на китах. Я також зазначив, що в деякіх регіонах дуже низький рівень толерантності до іншої думці та культурі. Немов прогрес залишив ці регіони на боці. У деяких регіонах досі немає сексу. Звідки такі спотворені уявлення про іслам? Де Ви бачили, що шаріат забороняє жінкам здобувати освіту? Понад те, наказує жінкам здобувати освіту, бо виховуючи жінку, ми виховуємо націю. Є країни (наприклад Бахрейн), які обігнали США за часткою жінок із вищою освітою. І це непросто освіта, а якісна освіта! Не можу не згадати діалог Диотими i Сократа: "Не паплюж Бога! Невже те що красиво, неодмінно має бути, на твою думку, потворним?" Дякуй Богові, є регіони, де педагоги та батьки відкрили, що, виявляється, є хлопчики й дівчатки, що є особистості, а не сіра маса андрогинов. Є таке поняття, як диференційовано навчання хлопчиків та дівчаток з урахуванням психофізіологічних і особистих якостей. Мета такого навчання: допомогти кожному з статей розкритися і реалізуватися уповному обсязі, щоб жінка залишилася жінкою, а чоловік - чоловіком. Потрібно ненавидіти жінку, щоб бажати їй перетворитися на чоловіка, позбавити її головного права на землі -права на безсмертя.
Відповідь: Основи жорстокості У мене рідна сестра вийшла заміж за сірійця і зараз живе в Сірії(вже 8 років).І,хоч в Сірії досить м’ягко ставляться до жінки,і не так дотримуються законів шаріату,але смію Вас запевнити,що і там 90% з того,що я написав має місце бути. Але я притримуюсь наших уявлень про жінку,як про матір,про дружину,яку треба шанувати,поважати і захищати. Бо треба бути насамперед чоловіком,а не бидлом і самцем.
Відповідь: Основи жорстокості Дуже добре сказали. Я теж дотримуюся подібних поглядів. Знову я не в ту гілку повідомлення відправив. На централізованому тестуванні підслухав розмову між 18 р. хлопцями у формі і 17 р. дівчатами. Хлопці сказали: "Ми в армії губимо своє здоров"я. Для чого і заради кого? Кого нам захищати? Вас? То ви, дівчата, завтра зрадите за американські гамбургери!" Кого від кого захищати? Ці хлопці виявилися праві: всi учасниці цієї розмови на 2-му курсі поїхали за кордон і вийшли заміж за американців та англійців. Ось, де коріння безпеки! Що користі, коли ти збережеш тіло, але втратиш душу?
Відповідь: Основи жорстокості і тому ви як чоловік робите більше зауважень дівчатам? бо їх ви не можете розуміти? то так би і сказали дівчаТКА здається, що "дівчатка", а не "дівчиНКИ"
Відповідь: Основи жорстокості Не як чоловік, але як вчитель, як педагог. Тому, що виховуючи жінку, ми виховуємо сім"ю. Я б сказав так: треба бути насамперед людиною.