Кінець світу... Фігня то всьо... От,сигарети і кава подорожчали...восени...ото дійсно депресія... Осіння... Апокаліпсис,їті...
Вероніка Вільковска Синьооких вітрів голоссіння, Немов спів корабельних вітрил, І журба тонкострунна,осіння Виграває на кінчиках крил,- То летять клином всі мої чари Понад морем найглибших надій. А журба...Чом ти плачеш очами? Не турбуй мою душу,не смій. І ще сяйвом візьметься волосся, Бо ж є,серденько,сила в мені. І вітрів цих багатоголосся Буде щастям,як тиша - війні. Кров палкіша за сонце,мій любий, Бо тече крізь століття як час... Не шепочу молитов більш,- губи Гіркотою цілунків мовчать. Все підЕ найсвітлішого ранку, Як вбере в себе дощ жар землі. Я - ніхто,ні сестра,ні коханка, Бо є,серденько,сила в мені Бути лише видінням і теплим, Наче осені,дотиком снів... Я - журба,що занадто відверта, То ж не слухай мій подих,не смій. Десь на скрипочці грає незнАнна Та любов,якій збутись не час. І зриваючись в пІсні з вітрами, Бавить інших та зраджує нас. А журба...Чомусь плаче,мов грішна, Наче прОщення кличе з небес. Але кров моя,любий,палкіша, Щоби жити.З тобою і без...
Слухайте,ну депресія,ну осіння, а хіба не те саме відбувається взимку....в любу пору року, якщо є якісь проблеми...то дочого тут пора рокуДепресія- це стан душі, і залежить від нашого сприйняття самої ситуації в якій ми опинились, а не від соплей за вікном... І ще подолати депресію можна...маючи силу волі і бажання змінити щось,чи когось,одним словом не хнюпати а працювати і працювати, як казали наші братія;труд облогораживаєт чєловєка....
В нас тутечки була гілка... Я там повів єдну мислю... А насправді... Еще один день. Мы опять уцелели. Кому это нужно, зачем? Не понять. Без смысла, без надобности и цели… Стена равнодушия - всем наплевать. И бьются горошины лбами о стены, Без толку, без проку, без шанса пробить. Не зная надежды, со страхом измены, Безжалостно долго ты можешь прожить. P.S.: Все также жмешься к теплой печке, Ждешь грустный дождик к четвергу. Так и живешь – ни Богу свечка, И чёрту не на кочергу.
Когда-нибудь у предпоследнего порога, Поймем и мы, что до конца идти немного. Тогда назад мы на дорогу обернемся И улыбнемся, но не вернемся. И можно вспомнить каждый шаг, но вот задача - Наш каждый шаг был сделан так, а не иначе. И те места, где нас покинула удача, Нам никогда не изменить, не возвратить. Но будет солнце звенеть в желтую медь поздней листвы. И будет ветер кружить запах травы и синевы. И будет песня слышна, словно струна дальних лесов. Еще без слов.... http://www.youtube.com/watch?v=-_A3O-TifXA
шось на мене напала та осіння депресія... все сіре, але думаю, шо то пройде )) от кава мені підніме настрій
Але тільки з коньячком, бо пити саму каву небезпечно. Є таке прислів'я: "Кофе пьешь без коньяка - то умрешь наверняка!"
Відганяю ту депресію,як можу - роботою,ідеями,бажаннями,замовили весільний в декілька ярусів тортик от мушу сидіти розробляти шось гарне і братись за ліпку....а матеріалу немає,фарб людських немає.....опинитись хоча б на день в Америці скупити там всього того кулінарного добра і тут нормально працювати....а не фантазувати і виходити з положення саморобними вирізками....
Правильно!"Терпение и труд,все перетрут!",і життя теж... .Коли зайнятий якоюсь роботою,то бракує часу думати про всяку фігню,головне робота повинна подобатись.
Анігдот си нагадав.... Злапали двоє українців-заробітчан золоту рибку. -Відпустіть мене, будь ласка, будь-яке Ваше бажання виконаю ... -Нас двоє. Відпустимо, якщо два бажання виконаєш ... -Ну добре - загадуйте ... -Хочемо щоб ось тут стояв дванадцятиповерховий шестипід'їзний будинок із цегли. Рибка очі закрила - відкрила - стоїть будинок ... -Ну давайте друге своє бажання .... -Хочемо, щоб весь будинок штукатурили тільки ми вдвох ...
Та якби Ви опинилися хоча б на день в Америці, то ми би Вас скоріш за все втратили. Бо там за такі шедеври ручної роботи платять в багато разів більше. Так що навряд би захотіли повернутися.
Знаєте, а я б і не проти виїхати....розчарувалась в нашій країні і в її лідерах,але знаю ,що по приїзді в Америку,взагалі б певне перестала себе почувати людиною,хоча... Ото була нагода в Італію на заробітки гайнути доглядати багату бабку,але чоловік категорично ні....а так до чого ми тут доробимось,якщо живемо чесно і працюємо сумлінно?
гарно на вулиці, по-осінньому, пахне листям, димом...Правда вітер трохи, похмуро, але гарно...тільки знов мені настрій впав, в аптеці ліки подорожчали на 10 грн...то за неділю... і шо то дальше буде?
Ой, не знаю, не знаю... Хоча кажуть, якщо людина хоче жити, то медицина безсила. ---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ---------- І правильно, що чоловік проти. Я серед друзів, знайомих, сусідів ще не зустрічав сім'ї, яка б не розпалася після поїздки одного з подружжя на заробітки за кордон. Вже не кажучи про долі дітей, які залишаються тут.