Осіння депресія

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Приветливая, 26 вер 2009.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Яка може бути депресія взагалі? :)))

Ми живі, ми живемо, світ прекрасний. Правда, в цьому світі є недобрі люди... Але ж в таких людей, як правило, не вистачає життя, щоб зробити усе те погане, на що вони здатні. ;)

:)))

• Подобається Подобається x 4
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Світ прекрасний.:sad:
    Але тамтой,кажуть,ше ліпший...:sorry:
    скоріш би...додому...

3. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Ромку,наш світ теж прекрасний.Що може бути неймовірніше за людину-шалену межу між світлом і темрявою?!(с)Наш світ-чудо!А дощ-як тихе фортепіано.
    Моя порада-почитайте якусь романтичну,позитивну,файну книжку з хорошим фіналом і не втикайтесь в телєвізор,бо весь кайф собі поломаєте.
    Усмішки від мене :);):good::give_rose::))):yahoo::give_heart::air_kiss:

• Подобається Подобається x 6
  4. nastinka

nastinka відсутня

блін завтра перше вересня) хочу знову в школу на перший звоник) запах квітів і шоколад в сумочках)))
    можна поділитись враженнями і всяке таке))
    ех..скільки років вже пройшло.

• Подобається Подобається x 6
  5. Summer

Summer Well-Known Member

нєа до школи не хочу ))) але осінь, а особливо 1-й день осені -то свято, бо останні роки це моя найулюбленіша пора -вже писала і буду писати :) в любих її проявах...такий собі підсумок року , замість Нового року ;)

• Подобається Подобається x 5
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ага!!!!
    Якби сказав Ромко; Чемно - Ги-ги!!!!!

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Дякувати Богу,шо вам не знайоме таке відчуття, а воно таки кепське...

• Подобається Подобається x 3
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В усі шкільні роки із середини серпня мене колотив страшенний депресняк.
    А у студентські роки вересень - місяць релаксу після бурхливого літа, друк фотографій (вдома, повний "чорно-білий процес" власними руками), спогади про курортні романи. І - прикмета того часу - очікування нових альбомів улюблених британських груп. І традиційно - бродить настоянка з лавровишні - моя коронна "фішка". Зі смаком синільної кислоти.

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Аналогично.

9. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я люблю листопад з його туманами,похмурими дощовими днями,запахом прілого листя...,не люблю перші морози з вітром.

• Подобається Подобається x 7
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В мене маніакальна депресія круглорічно. Тому що осінь що інші пори року - один хрінь. Взагалі парко зараз як в сауні. Яка там осінь.

• Подобається Подобається x 2
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А то як?о_О
    Ви депресивний маніяк "ніньзя"?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Песиків стріляти...:sad:
    Бездомних...:sorry:
    За 300 баксєй....:scratch_one-s_head:
    фі....:nea:

• Подобається Подобається x 1
  13. hunter

hunter мандрівник

осінь, на жаль, почалась ще вчора(((
    а так хочеться продовження літа... теплоти...

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ага. :cry:
    І тут політика. :cry:

За 300? Неа. :nea:

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

...Осінь моя любима пора року...Люблю її всю , від ранньої до пізньої ...
    Але на жаль в моїх краях вона коротка.
    Коли над Львовом стоїть легка димка паленого листя (тут автоматично постає в уяві Високий Замок), голубе небо і літає павутиння , в нас вже можуть бути мінусові з двома цифрами морози і багато снігу....
    Правда радує око північне сяйво....

• Подобається Подобається x 3
  16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Штраф, за сожжение... Дымка теперь радует только тех кто штрафует и как на меня, правильно.;)

17. Patrick

Patrick Well-Known Member

В памяті залишилися запах паленого листя і старі радянські назви вулиць.

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Отец всё жизнь на ул. 1 мая, говорил Городоцкая, а я наоборот, дети уже говорят опять как их дед (мой отец), и долго нас ещё путать будут?:sorry:

19. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

як добре тому, в кого осінь - улюблена пора! Хоча... якщо осінь "золота", ніжно-тепла, без запаморочливої спеки, сонечко підсвічує листя багряним золотом, небо синє - синє з такими пухнастими білосніжними хмарками, що аж хочеться їх погладити... Таку осінь і я люблю, коли дощі, якщо і падають, то не тижнями. А так, як зараз... Небо брудно-сіро-біле, сонечка не видно, і це найгірше. Коли прокидаюсь, а в хаті і надворі так похмуро, то хочеться плакати, ходжу по хаті, як сновида, нічого не хочеться, все валиться з рук:hang1:. Секс не рятує, дійсно " во мнє пропалі всє половиє чуства". Колись вже таке було, тоді допоміг депрім-форте. Бачу, треба йти в аптеку...

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Аптека, то останнє діло.Спробуйте щось більш корисніше і природніше.Ще не та осінь, щоб так впадати в депресію..зима попереду. тоді що будете робити?
    А у нас корпоткочасний дощик міняється з сонечком.Така ласкава прохолода чи тепло таке прохолодне, аж жити хочеться:).Скоріше на вулицю!

а де твій аватар? :)