Вдягатися тепліше...................... Наганяти настрій........................ Виганяти "дурні" думки з голови...
Осень люблю. Депрессия оттого, что завтра последний день отпуска. А на работе вечно какие-то проблемы, по сути своей мизерные, но портящие жизнь...
Ссылку давать не буду, так как есть мнение, что авторство (американец) присывают не тому человеку. Но, по факту, подобное может написать про себя не один человек и не только из США. Я, пока что, не устал - сразу говорю.
Це напевно найстрашніше, бо невідаємо в чиїх руках.... А осінь треба любити за її щедрість,урожайність і золоту листву і гнати те , що нас засмучує... усю ту хандру...
Не грусти, что на улице осень, Что пошли проливные дожди, Что листву ветер под ноги бросил, Просто помни - весна впереди! (с)
осінній депресняк - це зміна фізичного стану організму повязана зі зміною пори року. являє собою обернений стан до весяного, коли сі хоче грати ))) заяц міняє шубку, песики і котики линяють, а люди мають викид певних гормонів і психічне пригнічення. таке ж спостерігається у африканських шахтарів, що спускаються на 12 годин у золотоносну шахту на глибину 4 км.. протидіяти сезонній зміні настроїв не варто.. як то кажуть, перебіситься, перейде. ви ж не пьєте весною бром чи заспокійливі засоби.. головне памятайте - як би вам не було погано, всерівно зараз, в даний момент в африці помер з голоду якийсь чувак. тому не варто себе накручувати..
В мене немає можливості розміщати тут свої фото, тож дивіться моє осіннє фото за посиланням, там я раs.http://www.ukrcenter.com/Форум/66951-6/Люблю-фотографувати
клікаєте на своє фото правою кнопкою мишки => відкрити зображення, далі копіюєте ссилку і тут на форумі в повідомленні тицяєте на "зображення" і вставляєте ссилку, все просто
І я насолоджуюсь, хоч ніби і депресняка не булопросто осінь "золоту" дуже люблю, ідеш парком чи лісом, а під ногами "шур-шур" і ти ніби переносишся у світ казковий...