Народ, ну шо, на ці свята колядувати до дівчат підемо? На днях Католицьке Різдво — це особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом і милосердям. Воно відзначається 25 грудня в багатьох країнах світу на честь народження Божого Сина, що викупив гріхи людей своєю смертю. @MARTINI, може хоч цього року підете? Нам потрібен хтось з адміністрації, щоб виглядало красіво. Міську-поц @Mykhaylo Khomchyn, львівець @Мих -уїл, @VasMT , @Lanktocha @duncan і решта західняків - долучайтеся. Не гніваймося на @medwedo berlogsoni за цих "хвостатих бандерівців", це він мабуть не зі злим умислом сказав, а чисто автоматично. Бригаду з ларца також було би файно бачити у вертепі, там і гарні ролі знайдуться @Silver bullet @terRen @Андріана @AnnaMary і інші дівчата - ви нам також треба, бо дуже потрібні ангели Ну а @mypucm молодець, він ще з літа колядує зі до речі, майже все, що ми заколядували минулого року, вже потрачено. Недавно віддав трохи НП і Приват24, залишилися тільки дрібні - будуть на здачу.
@medwedo berlogsoni, от Ви інколи на священників наїжджаєте. Якщо хочете, то подивіться - що вони витворяють) Незвична коляда від оркестру Львівської Духовної Семінарії View: https://youtu.be/Mzjh_tgHORE Polskie kolędy Polish carols Польські колядки View: https://youtu.be/gqyFrsVms7c
Що за байдуже ставлення до традицій і обов"язків? @MARTINI, Міську-поц @Mykhaylo Khomchyn, львівець @Мих -уїл, @VasMT , @Lanktocha @duncan і решта західняків, @medwedo berlogsoni , Бригада з ларца , @Silver bullet @terRen @Андріана @AnnaMary і інші дівчата , @mypucm, @Коммунарец і інші юзери, ви чо мовчите? Політика і квіти будуть цілий рік, а колядують тільки зараз. Бо потім знову будемо стогнати, що борщ дорогий і влада погана. Шо, тяжко проколядувати хоча б одну колядку? Все буде зважено, пораховано і розділено
Так відповідати прийдеться кожному за себе. А Ви і дальше маршируєте під "Інтернаціонал" @Коммунарец, а чим Вам не вгодили "сучасні укрнацики, сі4 та інший закордонний непотріб"? Вони хрестів з куполів не скидають, з церков складів і конюшень не роблять
)) так вони і не ходять до церкви(, більше на мітингах за гроші антихристові, бьють, трощать і поганять усе навкруги. Тіж самі комсомольці, тільки з тризубами та свастикою(
Ну то можете сміливо марширувати під "Батько наш Бандера" і ще й співати ))) А зимою можете марширувати під колядки)
Що робити, куди бігти? А ви, люди, чуйте, Коляду готуйте. Яблучка, горішки – Це мої потішки. *** Колядин-дин, Я, бабусю, один. Винеси мені пиріжок Та положи у мішок. З руками, з ногами, Щоб бігав за нами. *** Коляда, коляда, Дай, дядьку, пирога! Як не даси пирога, Візьму вола за рога, Та виведу на моріг, Та виломлю правий ріг. У ріг буду трубити, Волом буду робити, Хвостом буду поганять Та на гречку орать. Добривечір! *** Коляда, коляда На поличку погляда. Там ковбаси лежать, Вони в шанічку біжать. Дай, бабо, ковбасу – Літом коней попасу. Не даси ковбаси – Хоть сама паси. *** Ой на річці на Йордані, Там Пречиста ризи прала, Свого сина сповивала, На ялині колихала. Прилетіли три янголи, Взяли Христа під небеса. Всі небеса розтворилися, Всім святим поклонилися. *** Ой дай, Боже, святок діждати, Підем до діда колядувати. А в нашого діда є багато хліба: Два стіжки жита, а третій пшениці На паляниці, А четвертий гречки на гречанички, А п’ятий вівса та й колядка вся. Добривечір!
Ага, 1 січня під "Бандеру" по Києву)) Але щось вас ніхто не почув на ЛФ( Вадно я, віруючий комсомолець, не привчений до того, аби колядувати, але ж є патріоти? Чи може нема? Лише атеїсти і хами((
Проспіваю я колядку На весь голос, на всю хату: — Коляд, коляд, коляди, Колядую я один. Коляд, коляд, колядочка, Прокидайтесь, маляточка. Прокидайтесь, годі спати, Будем всі колядувати. *** Ой, колядо-колядине! Ішла полем господиня, З торби жито брала, Ниви засівала: Вроди, Боже, жито На довгії літа, На щастя родині І всій Україні. *** На синім небі Зіронька стала, По всій Вкраїні Звістку подала. Що в Віфлеємі, В стайні низенькій, Дитя родилось — Ісус маленький. Ісус родився, Ручки складає, Всіх засмучених Радо вітає. Тож перестаньте Вже сумувати, Вкраїнські хлопці, Гожі дівчата. Дівчата й хлопці, Всі поклонімся, В добрій надії Богу молімся. Щоб ми діждали Кращої долі, Щоб розквітали, Як квітки в полі.
Гарний настрій - ялиночка в хаті, гірлянди мигають, на ялинці конфет багацько - буде, що дітворі шукати. Наробила млинців з яблуками, ой, добрі)) На вулиці сніжок іде... Добрий вечір, добрим людям на здоров'я!
Чому ж ніхто не почув? Он @Silver bullet як гарно колядує Дивіться, як файно вона розповіла: І у нас в хаті святковий настрій. Прийшла теща, щось там на кухні роблять. Пахне смачно) Вечеряти будемо без обряду, але з ухилом. Може діти з внуками підтягнуться. "Може" - бо пішов дощ. А зранку така гарна погода була...