Жив собі бурсака Віталій. Одного разу під Різдво він з друзями з духовної семінарії пішли колядувати. Зайшли до однієї оселі колядувати. А там жила Іринка... Закохався Віталій і пропав майбутній батюшка, став продюсером і чоловіком Ірини Федишин. Тепер вона колядує) Тут таке... або жінку задовільняти (хоча наче жінка каже, що то вона його ощасливлює), або увесь всесвіт підкорювати.
Ого! @Коммунарец а про "або жінку задовільняти (хоча наче жінка каже, що то вона його ощасливлює)" Ви звідки знаєте? Невже аж так щільно цікавитеся Федишинами?
Невдячна це справа - з телевізора взнавати про конкретних людей, якщо в їхньому обговоренні не беруть участь ці конкретні люди Ірина Ф. файна кобіта, ну а продюсери всі одинакові ))) зі View: https://youtu.be/wQqyCOlTaP0
А от і ні... Вони самі про себе розказували. Ну, може у деталях не договорили, а так все , як є)) Дуже працюють на успіх і визнання. А мені не дуже вона подобається( Щоб далі просуватися, треба буде знижувати планку моралі, бо не цікаво буде всім(
Все правильно. Про них все розказали на каналі 1+1 у інтерв'ю з ними) Але якщо співачка хоче бути народною, то не треба виставлятися у неприглядному вигляді у спідній білизні чи ноги розставляти для всіх. От, я ніколи не бачив, щоб так робили Сенчіна, Толкунова, Софія Ротару або Анна Герман) Не треба вподоблюватися Поляковій чи Кароль, або ж йти у поп-шоу, як вони. Або сісі-пісі, або колядки)
Та Ви не плутайте якихось старих ондатр (с) з нашими красунями Та й тоті Сенчіна, Толкунова, Софія Ротару живуть під впливом скрєп, там Кіріл не дозволяє виставлятися у неприглядному вигляді у спідній білизні чи ноги розставляти для всіх. Тільки для обраних @Коммунарец, а звідки Ви, такий цнотливий, знаєте про Полякову, Кароль і сісі-пісі ? Скажіть правду - підглядаєте?
@Коммунарец, а Ви в курсі, що Тіна Кароль нагороджена Святим Станіславом в церкві Казанської Богоматері? Як Тіні Кароль на груди хрест чіпляли, а на плечі - мантію
Зрозумійте... В свій час мені була надана можливість пізнати всякого, але вчасно зупинявся... чи зупиняли, щоб мав поняття грішного і праведного. Тепер от очищуюся від минулого, та щоб бути у курсі останніх подій, аби самому не загубитися і іншим показати приклад очищення. Не всякий це зрозуміє, але той, що вміє бачити і слухати. А тим, кого нагороджують, я не заздрю. Моя нагорода буде інша, хоча і не скоро, і то не цяцьки від людей. Але нехай тішаться)
От Ірина Федишин казала, шо її мрія здійснилася завдяки вірі її чоловіка Віталіка, який дуже і дуже хотів і зробив все, щоб так відбулося. Я теж вірю і навіть більше знаю, ніж вірю, що буде так, як хочуть на небі. А коли - то ви вже питали. Мабуть вам однаково, бо пам'ятали б)
Про тамте Вами сказане я пам"ятаю. Це якесь абстрактне і фантастичне. Джамілєв он також ніби казав, що буде жити аж поки Крим не стане знову українським А від Вас хотілося би дату, хоч приблизно, плюс-мінус день...
1) не всіх торкає таке, як в рекламі " зроблено плавильно") 2) одна з дат йде конкретно.. у "хроніках апокаліпсису" залишилося 98 днів. Навіть не знаю, радіти чи плакати...
По правді кажучи, не здивований. Цим орденом нагороджуються кавалери ордену св.Станіслава, раніше католичний, потім мссонський, потім, по слухам, ж*до-масонський, бо там були всякіе Табачники, Азарови, Філарет, Кузьмук з усім штабом і членами ПР, потім все СБУ. Коротче, всі ті, із-за кого нам всім непереливки( Не здивуюся, якщо і Полякову скоро нагородять) Ну, типа Іванки Трамп, перейде до іудеїв). Скоро тяжко буде бути не іудеєм(
А я нині ще маю зробити палицю для пастушка. Цих палиць вже п"ять зберігається в сватів на стриху, всі різні по висоті - росте мій друг, ростуть і палиці. Тільки дзвіночки переходять з однієї на іншу зі Всіх вітаю з Навечір"ям Різдва! Навечір’я Різдва Христового | Капеланство.інфо
А я трохи давніше віддав свою колекцію гільз на вертепні дзвоники... маю ще одну, отвори в прокладках вибивати.