Оренда житла у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Тіріон, 4 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Оренда житла у Львові

якось стикнувся з документом в pdf що не копіювався ,тільки виводився на друк,цей попроще попався

2. Тіріон

Тіріон Active Member

Я думав, це властивість ПДФ-формату. Ніколи не попадались такі, що можна було б скопіювати

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З'їжджаємо з квартири в кінці лютого. Поки що наступних наймачів господиня не має. 2-кімн. квартира, всі меблі, холодильник, мал. телевізор, вода по графіку, телефон, кабельне, інтернет (якщо не треба, я розірву контракт, бо він на мені). 1 поверх, в.Наукова. Детальніше цікавить - звертайтесь в аську чи в приват!

• Подобається Подобається x 1
  4. bora

bora Well-Known Member

Не вірю своїм очам...Нірванко, невже плануєте нас покинути???:sad:

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звісно, що ні ;) Форум - то певне єдиний порятунок для мене буде в Поляндії.. Та і поки що я і Львів не покину, поки документи не переоформлю.. А з'їжджаю зараз, бо чоловік більшість часу буде проводити там, тому мені нема сенсу жити самій на квартирі.. Переселяюсь назад до батьків, поки не виїду.. :sad:

6. bora

bora Well-Known Member

ТО добре, що будете заходити. Але не кажіть - порятунок. Впевнена Вам там сподобається, бо ж буде поряд кохана людина;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Cleric

Cleric New Member

відпиши пліз в аську що то за квартира з якої ти зїжаєш і кілько за неї хочуть....якщо мона в аську 349011758 або смс 8097 777 20 99 СПАСИБІ

8. matvs

matvs миється в бані

я думаю що оренда комерційної нерухомості буде рости, а квартир - залишиться на тому рівні що зараз

9. Sxemparts

Sxemparts миється в бані

цікаво, який процент громадян укладає договір при оренді житла?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)