Orangelove – перший сучасний український фільм про кохання, кінокритики називають його арт-хаусною мелодрамою. Фільм про кохання російського фотографа екстремала Романа (Олексій Чадов) та української студентки консерваторії, що грає на віолончелі, Каті (Ольга Макєєва). Вони знайомляться у трамваї, і між ними спалахує почуття. Але через дивного старого чоловіка, в якого закохані вирішують зняти квартиру, вони опиняються втягнутими у його гру. Роман та Катя безтурботно живуть разом в зачиненій квартирі без будь-якого зв’язку зі світом, аж поки вони не отримують пошту з результатами аналізів обслідування, яке проходили ще до знайомства. Виявляється, що дівчина хвора на СНІД. Але далі глядача чекає несподіваний поворот, який навіть нагадав історію Ромео та Джульєтти - Він думає, що Вона помирає, і йде на смерть, аж виявляється, що Вона буде жити. Сюжет розповідати не буду із зрозумілих причин – дивіться самі. СКАЧАТЬ ФИЛЬМ 1.46 G http://www.videofile.com.ua/browse/movie/ru/5570.html
Відповідь: Orangelove Сподобався. Дуже. Не такий, як всі, без гламурного хеппі-енду. Заставляє задуматися
Відповідь: Orangelove Та Ви ж все найцікавіше розповіли! На днях подивилась цей фільм.. Досі під враженнями.. Така сильна стрічка! Так знято! І актори грають неперевершено! Я їм повірила.. Досі за них переживаю.. Стилем фільм нагадує "Реквієм мрії", який заставляє втягнутись з головою в переживання за героїв.. Одним словом, фільм - супер! :y: :y: :y:
Відповідь: Orangelove Вчора подивилась його ще раз.. Потім знайшла сайт цього фільму, відгуки і т.д. Виявляється все закінчилось не так, як я подумала.. Але надія на хеппі енд залишається
Відповідь: Orangelove Що туть довго думати? Героїня ...волос длінний ум короткий.Мужик дегенерат, без істинкту самозбереження.Придуркуватий стариган з схильністю до вуайеризму.Ну і в кінці великий.... пшик. Ні квартири, ні баби, ні здоров"я.Фільм фтопку.Ось наше українське декаденство в мистецтві.Робити аби робити.Результат роботи- українця не цікавить.Йому важливий сам процес
Відповідь: Orangelove як завжди знайдуться критики, до того ж іноді здається, що своє критикувати навіть приємніше. Так, сучасне українське кіно - це не шедеври світового масштабу, але з чогось же потрібно починати? І, дякувати, що це кіно взагалі народжується і становиться, набуваючи певних рис, бо крім фільмів Довженка, Параджанова, Іллєнка, та ще деяких українських режисерів, наших стрічок, вартих уваги, раніше взагалі не було
Відповідь: Orangelove За що? За те, що показує реалії, а не банальне: зустрілись -> покохали -> подолали перешкоди -> хеппі енд?
Відповідь: Orangelove та навіть німецьке кіно в цьому плані приємніше дивитись, ніж тупі американські приколи та банально вгадувальні сюжети їхніх лав-сторі.
Відповідь: Orangelove Ага, саме це і робить фільми нецікавими. В бойовиках герой переб'є всіх, в мелодрамах - головні герої будуть разом.. А коли фільм таїть в собі загадку - оце мистецтво! Мистецтво зацікавити глядача не лише на 1,5 години протягом перегляду.. П.С. Які Ви ще знаєте/бачили фільми такого стилю?
Відповідь: Orangelove Або й днів.. Якраз зараз шукаю "Куб", колись чула за нього, але не було настрою на серйозні речі