Оптика, контактні лінзи, лазерна корекція зору

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Flamingo, 9 лис 2007.

1. Іночка

Іночка New Member

скажіть будь ласка,у мене така проблема,червоне око в мішку та білок,буває припухлість повіки,гноїться.Від деяких крапель підліковувалось,трохи краще було,потім знову те саме.Більше місяця лікуюсь,інфекцій не знаходять,нічого не помагає,не знаю що вже пробувати?Та чи могло це бут за контактних лінз?

• Подобається Подобається x 1
  2. neya

neya New Member

можливо у Вас закупорка сльозного каналу (він прочищається, але це досить травматично) або гнійний конюктивіт (можливий від лінз)...:sad:
    обовязково зверніться ще до лікарів!

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

Дуже корисна гілка! Лінзи ношу вже років 8 - прочитала дописи - вирішила спробувати інші, лікарі чи консультанти в оптиці ніколи не допомагали порадами - їм ніби байдуже, чим люди користуються, або просто працівники маркетингово непідковані ))))) а в мене, наприклад, часу нема вибирати альтернативні варіанти, якщо постійно продукцією одного виробника користуюся і влаштовує - ніколи не заглядаю - а може ще щось!
    тепер сподіваюся урізноманітнити так би мовити кольоровий діапазон ))) з нагоди весни

• Подобається Подобається x 3
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чи на лазерну корекцію одразу ;) , щоб нездалими лінзами не мучитися?

5. neya

neya New Member

:mocking: можна і так...тобто, може навіть краще так!

6. triel

triel Member

Шукаю оптику з окулярами Polaroid.

обійшов пару оптик в центрі і виявилось шо там немає окулярів Polaroid.
    Може хтось порадить де норомальний вибір сонцезахисних окулярів цієї фірми?

7. bora

bora Well-Known Member

Долар позначився і на цій продукції.. Найдешевша рідина (100 мл) для лінз в "новій оптиці" - 30 грн. Скажіть хтось, будь ласка, це всюди так? Яка оптика менш значно змінила свої ціни?

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

Боро, я тоже помітила такі зміни... зайшла в оптику на Криві Липі, то там ціни ще вищі були, хіба що на великі банки якось так само...

9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Это... Я тут будучи во Львове столкнулся с тем, что глаза резко покраснели и загноились, даже днём в солнечных очках ходил. Купил капли Дексона по совету, лучше, но всё равно плохо. Как приехал, пошёл к врачу, врач посмотрела и сказала, что пока мне контактные носить нельзя, мол повреждения роговицы. Выписала капель на 20 у.е. и витаминок ещё на 30... Вчера ходил - всё вроде восстановилось, но без внимания оставлять не рекомендовали. Вот вам и последствия ношения к.л. в течение нескольких лет (линзы менял, всё тип-топ).
    Я к тому, что если глаза гнояться - идите к врачу, самолечение до добра не доводит.

А вы не слышали о возможных "артефактах" коррекции? Двоение слабых источников света, снижение допустимой нагрузки на глаза... Там не всё так просто.
    Кстати, пара моих знакомых восстановила зрение по методике Норбекова (упражнениями).

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

а який в них був зір? я теж пробувала займатися... але при мому способу життя - поістійно з документами, то треба відпуск)
    базово то теорія Бейтса ,а НОрбеков і наступники її присвоювали, тіпа вносячи щось нове...

11. borkhes

Было вроде -4 и -3... Я уже не помню.
    Я знаю кто первый предложил использовать подобные упражнения. Но у Бейтса нет такого количества упражнений на иницииацию состояний в теле человека, все эти огненные шары от затылка до глаз, вызов ощущений в теле... Это довольно важный кусочек методики Норбекова. А так да, есть ещё миллион книг, где авторы в той или иной форме предлагают "прокачать" глаза.

12. Kleopatra

Kleopatra New Member

Минулого року проходила тижневі курси підняття зору по методиці Бейтса- дуже сподобалося. Але тижня мало- і надалі треба самому вдома займатися, якщо хочеш отримати результат. За тиждень часу у мене не знаю чи піднявся зір- але то що чіткість підвищилася то точно(раніше все розпливалося). Спілкуючись з людьми , які дійсно займалися собою, то максимально що я почула- це зір піднявся на 50 %. Непоганий результат

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну непоганий результат це підняття зору і на 20, 30 %, якщо результат опісля зберігається...

14. borkhes

Покі що не можу сказати, що постійно займаюсь по методіці, :sad: але також відчув як від неї підвищилася чіткість зору. :good:

15. Santa

Santa Member

Такі наслідки бувають дуже рідко. І зазвичай, вони зникають при належному лікуванні.

Стереотипів про лазерну корекцію більше аніж правдивої інформації. А через брак інформації у лікарів-окулістів (читай - небажання дізнаватися більше) виникає безліч невиправданих нісенітниць...

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Сьогодні моєму батькові при допомозі лазера робили операцію на катаракту лівого ока з попередньою профілактично-зміцнюючою лазероритинокоагуляцією правого ока /зміцнення сітківки, щоб запобігти її відшаруванню на майбутнє і цим запобігти сліпоті/. ЇЇ суть полягає в тому, що видаляють помутнівший кришталик і вставляють штучний. Я шокований сучасними досягненнями в офтальмології! Батько абсолютно нічого не бачив на ліве око більше року, а на праве 30%. Після тільки зміцнюючої процедури лазером зір покращився на 10% на праве око. Після проведення операції на ліве око зір відновився на 100%. Операція тривала 10-15 хв. під місцевим обезболюванням і ні грама болю батько не відчув. Після операції йому запропонували гарячого чаю з цукерками, а через 30 хв., пройшовши післяопераційне обстеження, ми поїхали додому. На моїх очах четверо чоловік виходили з операційної, як на світ народились після тривалої "темряви". Крім літніх людей, лазеролікування проходять майже всі вікові групи, я бачив на власні очі. За три тижні періодичного відвідування клініки не чув жодних скарг, лише усміхнені обличчя та позитивні відгуки. Дай Боже здоров"я всім працівникам клініки Лазер Плюс і подальших успіхів у їх нелегкій праці!:give_rose::good:

Останнє редагування: 5 сер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  17. guada

guada New Member

Підкажіть, будь ласка

За скільки можна купити у Львові окуляри для маленької дитини?

18. Santa

Santa Member

я особисто бачила кльові оправи для дошкільнят по 90 грн. просто чудові пластикові кольорові штуки...

але є і дешевші, є і дорожчі. головне в окулярах для малечі - безпека. пластик і зручна посадка на носик і вушка.

19. Varen

Varen New Member

Користувалась лінзами Frequency. Дуже сподоболись. На оці Їх не відчуваю. :)Зараз маю міняти на нові, але лікар каже що лінзи цієї марки з нового року вже не завозять в Україну:dntknw:. Що чули за них?

---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:48 ----------

Я так само ходжу в лінзах, але щоб дати очам відпочити, коли дома або не має важливих справ, ношу окуляри.Лінзи зручніші, особливо зимою.І вони
    є сильніші по діоптріях за окуляри. Тому смішно стає самій, коли стоїш на зупинці в окулярах і не бачиш яка їде маршрутка. Але очам треба давати відпочити.

20. Varen

Varen New Member

Взагалі по Норбекову треба жити і любити себе і свое життя, здоровя.:crazy:Завжди не вистачає часу:dntknw:для тих занять.Щоб це все робити треба , треба бути вільною людиною без проблем,обовязків,тоді я зможу зайнятись собою.

а де твій аватар? :)