Оптика, контактні лінзи, лазерна корекція зору

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Flamingo, 9 лис 2007.

1. Bear

Bear Well-Known Member

Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору

Може й нас просвітити захочете? Будь ласка, просимо! )

2. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Дякую за відповідь! Будемо замовляти з подругою лінзи з доставкою в Київ (безкоштовно, якщо більше замовлення на 100грн і більше). А потім родичі привезуть. А сайт дійсно класний, зручно замовляти, а не бігти після роботи в оптику... А в Києві взагалі лафа - приносять тобі додому чи в офіс... Дякую ще раз, що порадили.:)

3. Юстина

Юстина молода мама

Рада допомогти, але на жаль нічого не знаю.

4. Ella

Ella Well-Known Member

Про Юрія Сун-чен-лі, незнаю, але з клінікою Вітокор знайома, маю власний негативний досвід. Мені декілька років тому їх окуліст невірно визначив діагноз і я сильно втратила зір і посилився астигматизм від носіння приписаних окулярів з -1.75 до -3,5. Мені запропонували, щоб вилікувати очі то треба походити на масаж, голковколювання і поприймати їхні препарати. Курс повторювати що пів року. Ціни на той час назвали недосяжні. Це просто ВИКАЧУВАННЯ грошей з пацієнтів. Тоді я заплатила 60 грн. особисто лікарю - за читання таблички з буквами. Зараз ці послуги унормальних лікарів коштують дешевше, а тоді 2002р. це було дуже круто.
    Можливо мій випадок одиничний і багато людей там вилікувалось, то я тільки рада. Але після того ту клініку 10-ю дорогою обхожу.

5. Бісеня

Бісеня Active Member

Сьогодні була в оптиці " Пізнай світ" біля цирку,дійсно досить нормальні ціни на оправки.Замовила хороші окуляри,думаю буду задоволена,але встановлення лінз 50 грн.-це забагато точно!!!!
    Контактні лінзи астигматичні там лише місячні і дійсно 100 грн. Сервіс посередній, загальне враження нормальне склалолсь,але душно.
    Для астигматиків пораджу оптику на вул. Беринди (це вуличка між Катедрою і проспектом Свободи) "Пан окуліст".Гарне обслуговування також знижки для постійних клієнтів. Ціна лінзи там на 3 місяця - 62 грн.(астигматичні, складні).

6. Dr. Alex

Dr. Alex Well-Known Member

Вот держи. Его мобильный телефон 8 097 791 67 30..:)

• Подобається Подобається x 2
  7. Loyal

Loyal Well-Known Member

ну-ну... І чому заборонив?

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Можливо хтось знає, де у Львові є клініка, щоб виправити косоокість? Бо знайомим в районі запропонували за допомогою операції, а чи можливо обійтися без цього?

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

в мене теж проблема з зором, і то серйона. Зір падає, за останній місяць впав на 1 діоптрію(((( до того було приблизно стабільно. Ходила в лінзах 6 років, окуляри мала, але не носила... тепер виписала собі нові і дам очам відпочити від лінз. Не знаю як бути далі бо робота в мене з документами і компютеро, дуже виснажлива(((

10. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Я зараз воджу до нього свою доцю, результат є. Ви крім свого, знаєте ще негативні враження чи відгуки про нього?
    Читала допис Елли. Консультація у Сун-Чен-Лі зараз коштує 50 грн., але можна говорити про знижки. Також можна відразу прийти з випискою з дільничої поліклініки.

Останнє редагування: 30 жов 2008
  11. Натася

Натася Well-Known Member

ги, аж тепер натрапила на цю тему і теж злегка прозріла:)
    лінзи ношу 5 з половиною років і вважаю їх значно зручнішими, ніж окуляри. купую в "лінконі", теж баушівські:) правда щомісячні SoftLens66. і теж мені з ними не завжди комфортно. але думала, що то в мене очі якісь неправильні.
    тепер замовлю на оптіку сіба віжн - спробую що то таке. може якраз очі в мене правильні:mocking:
    лазерною корекцією в свій час дуже цікавилась і хотіла робити, але передумала - не відомі віддалені наслідки цієї операції.

Останнє редагування: 21 гру 2008
  12. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Ношу линзы больше 5 лет, тоже в "линконе", зрение -6 и вроде стабильно (ттт) Пока довольна )) Лазерную коррекцию пока делать не планирую, т.к. последствия могут быть и похуже теперешнего состояния.
    Почитала тему и решила попробовать "слезть" с Бауш и Ломб, а то что-то в этот раз не оч уж комфортно, может еще и потому, что последний месяц очень мало сплю :sad:

Останнє редагування: 26 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

ношу лінзи Бауш енд Ломб вже приблизно 8 років. Починала з річних, потім лікар порадила 3-х місячні. Спочатку купувала на початку Чорновола в Оптиці, потім на Чорновола в госпіталі, а тепер постійно купую на верхньому Шуварі, на 2-му поверсі, там маю знижку 10%, вони всім постійним клієнтам дають таку знижку. Одного разу купила одномісячні. Ото я намучилась. Вони були дуже тонюсінькі,і я їх не могла вдягти, бо вони постійно скручувались в трубочку і прилипали до пальця. Мучилась я з ними дуже, потім ненароком отак і порвала. А відтоді купую лише трьохмісячні. Одна лінза зі знижкою коштувала 30-35 грн., а зараз після Нового року мали подорожчати. Треба попитатись у них за оті лінзи День/Ніч, ви мене заінтригували.
    Останнім часом очі часто печуть, ввечері особливо мучить сухість ока. Так що, думаю, треба спробувати якісь інші.
    Водичку спочатку купувала теж віж Бауш енд Ломб, потім перейшла на Solo Care.
    Маю також маленький футлярчик із дзеркальцем для дороги, там входить дві манюсінькі баночки для рідини, футляр для лінз і пінцетик. Іноді одну з маленьких баночок ношу з собою, щоб капати водичкою очі, коли дуже сухі.

14. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я поки що обходжуся власними очима, але сидіння за комп'ютером дає про себе знати. Думаю, що колись доведеться вдягнути окуляри.

Але контактні лінзи - нізащо! Це ж така морока. Саме по собі, що треба щось заштовхувати до очей, мені вже неприємно. Та ще й кожен день їх вдягати та знімати, правильно утримувати. А ще недавно дізнався, що вони всі розраховані лише на кілька місяців, а потім треба нові купляти. То нащо така морока? Для когось це, може, чимось зручно, але для мене однозначно - краще окуляри.

15. Натася

Натася Well-Known Member

думаю, що ця фраза випливає з вашої попередньої:
    тобто ви не носили окуляри і не знаєте, що це таке.
    як людина, котра 19 років носила окуляри постійно, стверджую, що лінзи в тисячу разів зручніші (як схочете, можу пояснити чому, по пунктах)

• Подобається Подобається x 5
  16. D.M.

D.M. Well-Known Member

Думаю, що це залежить від смаку. Виходячи з того, що знаю, я віддаю перевагу окулярам. Не виключено, що якийсь досвід змінить цю думку, але навряд чи.

17. Summer

Summer Well-Known Member

теж віддаю перевагу окулярам, зараз величезний вибір, красиві оправи.:) Хотіла лінзи, але брат був в Японії і сказав, що японці ходять тільки в окулярах, після того я задумалась ....

18. helmut

helmut Member

Мій досвід носіння лінз закінчився за місяць. Причиною стало те, що зображення розпливалось перед очима коли сідав працювати за компютер чи відкривав книжку.
    То зрештою таки відмовився від тої ідеї. Правда на початку була ейфорія як починаєш бачити який гарний світ навколо.

19. Злата

Злата Well-Known Member

Мій досвід носіння лінз 8 років, в перші місяці носіння теж розпливалось зоображення перед очима все припинилося після того як я поміняла лікаря і виробника лінз. Думаю, що неправильно підібраний був розмір лінзи.
    Найбільше мені сподобалися у носінні Formula 55UV від Cooper Vision - річні (але перестала ними користуватися, бо перше певний період не могла знайти в наших оптиках, а коли з'явилися, то я перейшла на тримісячні).
    Зараз ношу Frequency 58 UV здається теж Cooper Vision - задоволена. Доречі, замовляла в інтернет магазині Світ Лінз принесли додому, за доставку взяли 15 грн, але мені мамі, яка сидить вдома з дитиною, дуже зручно. Та до лікаря все рівно варто піти, то скоро буду чоловіка просити завезти.
    носила також:
    Optima FW від Bausch & Lomb
    Pure Vision від Bausch & Lomb - це були ідеальні лінзи для мене на час очікування пологів і перебування в пологовому!
    і ще річні від Bausch & Lomb
    досить непогано носяться, але у них менший вміст води, ніж у тих що ношу сьогодні, відповідно швидше з'являлося відчуття сухості в оці і бажання пошвидше зняти.
    а рідину весь час використовувала одну ReNu Multiplus, хочу поміняти, попробую наступною Solo Care Aqua.
    :)

20. umx

umx New Member

Можу порадити Oftagel(Офтагель), Santen OY Finland дуже хороші гелеві краплі в порівнянні наприклад з гелем Visine набагато кращі, перевірено на собі.

Доречі, зорієнтуйте будьласка скільки можуть коштувати окуляри з пристойною оптикою(і які критерії ) і оправою типу СК чи DKNY замовити у Львові

Останнє редагування модератором: 5 бер 2009
а де твій аватар? :)