Оптика, контактні лінзи, лазерна корекція зору

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Flamingo, 9 лис 2007.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору

Місяць як ношу Cooper Vision, в порівнянні з Буш і Ломб - пісня, а я все списувала дискомфорт на чутливість очей.

• Подобається Подобається x 2
  2. Bear

Bear Well-Known Member

Миху, то продовжуйте, будь-ласка.. )

3. natty

natty Well-Known Member

які саме? де купували?

4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Зоряна давала зсилку на інтернет магазин, купила такі http://www.optik.kiev.ua/orders2.php?root=25&id=409&page=0, задоволена. досить комфортні, немає подразнень навіть після 14-15 годин носіння.

5. Юстина

Юстина молода мама

Почитайте уважно цю гілку. Тут є всі контактні адреси. Я вже сьогодні вдруге купила нові лінзи, дякуючи нашим дописувачам. Дуже задоволена.

6. natty

natty Well-Known Member

Я слідкую за нею з самого початку. але ви спробуйте у львівському магазині купити лінзи Купер Віжн. Я не знайшла. Тому й цікавилась, де людина купила. А не тому, що неуважно читала.

Я теж там купувала, але інші лінзи Night&Day, а от на Купер Віжн теж заглядала, але не замовила, бо не чула жодних відгуків на них. Мені теж сподобався цей магазин - все швидко і недорого.

• Подобається Подобається x 3
  7. Львiва

Львiва Well-Known Member

Ездила я еще при жизни Святослава Федорова в его Центр в Москве. Полностью прошла обследование совершенно бесплатно!!! Серьезный Центр с серьезной аппаратурой. Но по отзывам, Филатовский Центр в Одессе еще более сильный.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

4 роик тому Філатовський Центр було посилено бригадою фахівців з Києва - ціле відділення лазерної хірургії.
    Зараз там лікується академік Патон. Усі просто балдіють - він нічого не записує, всі, навіть складні пояснення та рекомендації запам"ятовує.

9. Ella

Ella Well-Known Member

Хто носить лінзи, поділіться досвідом скільки часу до них звикали. У мене сьогодні 7 день пішов, а мені все ще дууууже дискомфортно в них. Після 4-х годин носіння таке враження що пісок в очах. У мене Pure Vіsion (на 1 місяць).

10. Юстина

Юстина молода мама

Я ні в
    Я ні в якому разі не звинувачую вас у неуважності. Теж купую День/Ніч від Сіби, але у оптиці "Пізнай світ" на Симоненка у переліку бачила Купер.

11. Львiва

Львiва Well-Known Member

А может Вы наизнанку линзы одеваете? Вас учили в салоне как правильно одевать линзы?
    Чтобы линзу одеть правильно, надо перед тем как ее надеть, положить на палец и посмотреть внимательно на нее - если линза в форме "чашечки", т.е. края линзы направлены вовнутрь - смело надевайте ее, если же она в форме "тарелочки", т.е. края линзы направлены вовне, то она будет надета неправильно, т.е. наизнанку, и Вы будете все время ношения ее ощущать дискомфорт в глазах.
    Если это не поможет - поменяйте фирму-производитель линз, ну еще есть такой вариант, что у Вас очень чувствительные глаза.

Удачи Вам:)

• Подобається Подобається x 1
  12. Ella

Ella Well-Known Member

Дякую. В салоні вчили, ніби правильно одягаю, все перевірила. Чомусь здається що той апарат у офтальмолога неправильно діоптрії визначив. Чекаю приїзду лікаря і ще раз спробую.

13. natty

natty Well-Known Member

маю підозру, що вам призначили занадто сильні діоптрії. Апарат, який визначає діоптрії, - рефрактометр? якщо так, то він визначає рефракцію, тобто корекцію на 100 %. Для щоденного носіння, особливо для початку, досвідчений лікар ніколи не пропише те, що показав рефрактометр,тим більше для лінз, бо тоді ваші очі будуть втомлюватися і не будуть працювати самі. Тому дають переважно слабші діоптрії, мінімальні, з якими вам буде комфортно - вони визначаються шляхом читання таблиці. нема на то ради

• Подобається Подобається x 2
  14. Flamingo

Flamingo Well-Known Member

Я так розумію, ви до Львова лінзи замовляли? Скільки коштувала доставка поштою? І ви оплачували всю суму і за лінзи, і за доставку у поштовому відділенні?
    Задумалась над тим, щоб купити лінзи AirOptix у цьому інтернет-магазині, там зараз акція - по 34 грн лінза. Вчора заходила в свою оптику, а там пара таких самих лінз коштує 110 грн :no: По акції в листопаді купила 6 лінз дуже дешево, і задоволена ними, а тепер вже халяви нема...

15. Ella

Ella Well-Known Member

Вже трохи звикли очі до лінз, можу бути вних цілий робочий день. Є питання, може хтось користується якимись краплями що змімають подразнення при ношенні лінз?
    Мого лікаря ще нема, тому вся надія на вас!

16. natty

natty Well-Known Member

Під час носіння лінз, протягом дня користуюся Bausch&Lomb Sensitive Eyes, вони зволожують і очищують лінзи. Деколи буває таке. що після дня, проведеного за компом, очі, як в кролика. Тоді закапую Візином або дуже хорошими краплями, які привезла з Еміратів (в нас не продаються, наскільки знаю). Кілька місяців тому, коли ці симпоти довгий час не проходили, користувалася Індоколліром, Уніклофеном, Офтан-Дексаметазоном, Тобрексом. Чула, що непоганий Віаль, Окулохеель.

17. Ella

Ella Well-Known Member

дякую за вичерпну відповідь, спробую з першого почати. Ще дуже вдячна Вам за рекомендацію лікаря на пл. Ст.Ринок., мені так з самого дитинства ретельно не перевіряли зір, як у цьому кабінеті.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми давно користуємося цим сайтом і замовляємо лінзи до Львова, всю суму оплачуємо на пошті. Правда нас 4ро замовляє то доставка нам на ціну мало що впливає

19. RAN

RAN New Member

Шукаю Юрія Сун-Чен-Лі! Він приймав в клініці "Вітакор" на Гулака-Артемовського 5, в кінці 2007го року, а зараз там ніхто трубку не бере. Якщо маєте якусь інформацію - повідомте, будь ласка!

20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Брат по роботі пов'язаний з офтольмологами, якось під час вечері він розповів мені як роблять лазерну корекцію і що буває після неї... Пішла купила собі нові окуляри, бо лінзи він мені теж заборонив носити. А він знає, що каже.

а де твій аватар? :)