Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Аналізую...що аж заплуталась Підозрюю, що прийдеться спробувати не одні.поки знайду ті . які найбільш мені підходять
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Звідси оптика вже переїхала (казали що ніби на Руставелі, 6).
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Я вже 5 років ношу 3-місячні лінзи від Bausch & Lomb, ходжу в Лінкон. До сьогодні була задоволена, а тепер почитала і задумалась, може то щось інше спробувати? Щодо лазерної корекції зору, десь 15 років тому мою маму оперував покійний Федоров (операція була вимушеною, це не мамині примхи). До недавна все було добре, а тепер з очима щось жахливе. Вона майже не бачить оперованим оком, а лікарі тільки руками розводять. Так що добре зважте всі "за" і "проти", невідомо як поведе себе опероване око з часом.
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Мій чолоків теж в Лінкон ходить. А лінзи місячні бере.
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Ходив 4 роки у лінзах (три місячні БаушУндЛьомб), впринципі не відчував жодного дискомфорту... Єдиний мінус, імхо, копирсання в очах зранку і перед сном:o саме через це перейшов назад на окуляри... правда зараз відчуваю певний дискомфорт, такщо мабуть лінзам знову скажу привіт А... ще одне... теоретично ті лінзи можна було три дні не знімати, але в мене були такі випадки, і після того як знімеш перед очима мов туман... за годинку-другу проходило отже лінзи тре знімати на ніч по-любому, а це не завжди можливо
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Чутливість очей до лінз у кожної людини різна. Моя коліжанка, до прикладу, може на вихідні їхати в Карпати і навіть не турбуватися про розчин. А я коли хоч на годинку в день закімарю, потім не знаю чим ті лінзи виколупати. Додано через 11 хвилин Ви вже щось вибрали? А я, напевно, забагато разів переглядала нашу сторінку, бо останні кілька днів відчуваю дикий дискомфорт в очах від носяння своїх 2-ох місячних Bausch & Lomb. Дивно, бо тільки 10 листопада їх одягнула. Одним словом, дякуючи всім вам, завтра я іду купувати щось якісніше. Підозрюю, що ера Bausch & Lomb (15 років!!!) для мене закінчилася.
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Дякую за пораду. Вчора прочитала ваш допис, за дописом від Flamingo знайшла найближчу оптику "Пізнай світ" і сьогодні замовила запропоновані вами лінзи. У порівнянні з Bausch & Lomb виходить дорожче, бо одна така місячна лінзочка коштує 80 грн + розчин. Але ніяки ціни зараз не налякають мене з огляду на те, що відбувається з моїми очима останні кілька днів.
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Привіт всім лінзо-носіям і тим, хто просто цікавиться цією темою! :radist: Я теж щойно замовила собі лінзи Ciba Vision по телефону в оптиці Пізнай Світ біля Цирку, ввечері забираю! Але це не Night&Day, а Air Optix - на них зараз акція (я вже писала), до речі закінчується 30 листопада, тому хто планує купити, поспішайте. З порівняння, яке навела Zoryanazirka, ці лінзи навіть мість трохи більше вологи, ніж Night&Day. Замовила одразу 2 упаковки по 3 лінзи, бо маю різні діоптрії, а 3 лінзи трохи важко на 2 ока розділити Буду пробувати, про враження розкажу
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Я теж замовила в п"ятницю 2 комплекти по акції на Грушевського, бо теж, як і в вас, різні діоптрії. В суботу забрала, але ще не вдягала, доношую старі. Дякую за наводку, дуже приємна оптика діліться враженнями від нових лінз!
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Я рада, що інформація стала вам у пригоді :dance: А ви також діліться враженнями - сподіваюсь, приємними :o
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Щоб замовити лінзи потрібно спочатку відвідати окуліста. Порадьте будьласка до кого варто звернутись? Я лінзи ще не носила, а окуляри закинула давно, беру їх з собою зрідка про всяк випадок. А про лінзи мрію вже давно, років 2 тому вже було наважилась зробити собі такий подарунок, але щось тоді нехорошого про них (про лінзи) вичитала і передумала. А зараз вже знову подумую про те, що було б чудово мати лінзи. Порадьте будьласка з чого мені варто почати?
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору якщо ви обходитеся своїм зором, а окуляри надягаєте час від часу, то, може. вам і не треба лінз. Бо вони постійно на очах, око звикає до них швидко і вам потім тяжко буде без них обходитися. Так що якщо дозволяє зір, то краще все-таки не одягати їх. Почати таки треба з перевірки гостроти зору, стану очного дна і теде, одним словом, загального стану ока, бо не всім лінзи можна носити. Щодо конкретного лікаря, то є два варіанти: або піти в оптику на перевірку зору і підбір лінз/окулярів, але для першого разу я б нерадила, бо ті лікарі все-таки зацікавлені в тому, щоб ви купили лінзи. Так що підіть краще до офтальмолога. Конкретизуйте хоча б приблизний район. Можу дати кілька координатів.
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору я живу біля пологового будинку на батальній (Дж.Вашингтона). Справді, я обходжусь без окулярів- хто мене ближче знає, то не ображається, коли я їх не впізнаю на вулиці і не вітаюсь; а в магазинах за метр від себе не бачу, що написано на упаковці і ціннику та для цього є і продавець, в нього все і питаю. Але хочу керувати автом, а тут без зору вже ніяк. З окулярами напевне буде троха незручно за кермом.
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору а, ну раз таке діло, то треба мабуть. Я думала, в вас в районі -0,25-0,5... Щодо авто, то я в окулярах не можу їздити, бо не вистачає поля зору, бо окуляри вузенькі, а дивитись треба весь час то в бокове, то в переднє дзеркало). Але знаю людей, які їздять в окулярах і їм комфортно. все дуже індивідуально в вашому районі окулістів не знаю, на жаль. Я останній раз ходила на площу Страрий Ринок, 5 (початок Замарстинівської). Сподобалась лікар, ціни середні.
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору киньте будьласка детальнішу інформацію в пп (піб лікара, телефон, ціна).
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Сьогодні мій перший день з Night&Day від Ciba Vision. Враження і відчуття досить приємні. Очі заспокоїлися після Bausch & Lomb. Збираюся на ніч їх знімати. Сила звички. Перечитала нашу гілку, але ми "матюкаємося" нашими термінами. Зряча людина, напевно, тут би заплуталася...:8:
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору І мені теж будь-ласка. Шукаю перевіреного досвідом лікаря, а то я 6 років тому була в одному з дуже хвалених львівських приватних медичних закладів де мені невірне РМЦ встановили, то я по тому рецепту три роки окуляри носила. Тепер маю після значних навантажень на очі косоокість. Тобто, коли змучена одне око (зіниця) в мене просто з"їжджає в сторону, таке само при читанні виникає, все двоїться, але я так до цього звикла що вже і не помічаю. А до того мала просто міопію -2.5
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Вони є також у "Оптиці новій" що знаходиться в центрі на Л.Курбаса.
Відповідь: Контактні лінзи/лазерна корекція зору Anastasia, Ella все скинула в приват, як ви просили. bora Я купувала там 2 місяці тому ці лінзи. 100 грн. 2 штучки. Потрібно замовляти і чекати (кілька днів, хоча це може залежати від діоптрій). Я ще й завдаток платила. В "Пізнай світ" 99 грн. три лінзи + розчин Solo. Замовила по телефону. На наступний день забрала в найближчій до себе оптиці цієї мережі. Для чого платити більше? Я вже років 7 є клієнтом "Оптики Нової", але подумую про зміну її на "Пізнай світ"...