То проти год. стрілки, то за. Не пам'ятаю що це значить, але пам'ятаю, що щось з півкулями.. І що в мене не підтвердилось А тут, крім дельфінів, ще щось є? Бо я не бачу.. :shy:
У мене теж то проти, то за. Цікаво, як ще у кого. Там тільки дельфіни і є. Лише питання, скільки їх там. Ну, аби оффтопу не було. Знайдіть обличчя на цьому фото.
Знайшла. Правда я чомусь спочатку напружувала зір на предмет іллюзії з кавових зерен, а коли мені це не вдалось, то одразу побачила
І мені та мадмуазель так само крутиться то за годинниковою стрілкою, то проти. Лілю,поясни будь- ласка, що то значить, бо страшенно цікаво нормальна я чи ні
Та нормальна. Просто дві півкулі розвинені. Якщо у когось лише в одному напрямку крутиться, наприклад за годинниковою стрілкою, тоді то домінуючою є права півкуля мозку. Важливо, як дівчина крутиться спочатку. А якщо можеш міняти напрями - це тільки плюс. Ось пояснення до півкуль. Щоправда, англійською. LEFT BRAIN FUNCTIONS uses logic detail oriented facts rule words and language present and past math and science can comprehend knowing acknowledges order/pattern perception knows object name reality based forms strategies practical safe RIGHT BRAIN FUNCTIONS uses feeling "big picture" oriented imagination rules symbols and images present and future philosophy & religion can "get it" (i.e. meaning) believes appreciates spatial perception knows object function fantasy based presents possibilities impetuous risk taking А в мене із цим малюнком проблема. Тут у бамбуковому лісі сховався тигр. Але я його не бачу... Осіннє листя... Красивий малюночок... Затишний. Хто що бачить?
Та як на неї довго дивитись то вона почне крутитись в різні сторони, а ще як 100 грам до того випити, то взагалі абзац Ну бо сховався, ось його і не видно
Аналогічно! Де тигр - бачу лише якусь мордочку на кущі зліва від тигра на рівні його голови. А на листях - гола дюймовочка . Дельфінів бачу 9, а скільки треба?
Якщо Ти про того тигра на передньому плані,то я його бачу. і зовсім він не сховався Мені чомусь тризуб ввижається Йой..я якийсь ходячий парадокс.на самому початку дівчина в мене почалася крутитися проти годинникової стрілки,потім почала міняти напрямки. виходить,в мене домінуюча ліва півкуля.але під мене точнісінько підходить описання правої півкулі класно
А я не бачу... Оцього бачу. Патріотично. От голу дюймовочку я не зразу побачила... А на жаль, не кажуть. Думаю 9 цілком достатньо. А ось тут нарвали.
Проти. По тіні видно... Просто добре сховався... Справжній партизан. Та яка ж то русалка?? В русалки - хвіст! А у тої - нога поза ногу...