А є такий сайтик симпатичний http://www.archimedes-lab.org/ Мені ось ця дуже сподобалася. Але там не лише свіжоньке є, але й стареньке, тільки в трошки іншому виконанні, ніж звиклося. Наприклад таке.
Спробуй ясніший малюнок, може, так легше буде. Бо в деревах 3 обличчя губиться. Із простіших - 4 вовки Із забавних - треба довго дивитися на зображення Ну, і ще така Ще пришпильні негативчики, але їх сюди постити не буду, то із серії боянів.
Дякую,знайшла 9я певно не засну поки всі не знайду Ураааа!!знайшла всі 4!!!:girl_claping::girl_claping:
А мені відразу все видно. Зразу картина з купою облич, двозначні малюнки.. Мабуть, свого часу передивилась на таке :shy:. Тішить, що є щось новеньке, а то постійно бувало одне і те, аж знудилось..
ну, коханий може не такий вже й коханий, але гола дівка там справді є!... і це плюс!... про дельфінчиків нам розповідати не тре!...
У який бік крутиться дівчина? За годинниковою стрілкою чи проти? Напишіть кілька відповідей і я тоді дам пояснення.
Для тих, хто не бачив дельфінів, а лише пару коханців, даю інший приклад із дельфінами. До речі, щодо першого малюнка з дельфінами, учені кажуть, що мала дитина побачить саме дельфіна, а дорослі, чий мозок частіше атакують сексуальні сцени, розрізнити дельфінів не зможуть. Або ж їм це буде дуже важко зробити. Спробуйте показати цього малюнка малій дитині й запитайте, що вона бачить у пляшці.