Оправдания больше нет

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем spice, 24 чер 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

а Ви не смійтесь. А спробуйте краще непогодитись зі своїм лідером, хоча б в якійсь дрібничці, і я подивлюсь скільки часу мине коли Ви станете безпартійним. Звичайно ж за умов як що він стане з вами спілкуватись.

2. ГРАНД

Та хоч чотири.:p

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Так. Леді та джентельмени. Або ведете конструктивну дискусію, або почну лікувати!

4. Norman

Norman Guest

В мене немає запитань до Тягнибока, я знаю наскільки йому важко працювати і вважаю що член партії повинен не заважати свому лідеру, а допомогати. Я багато разів особисто спілкувався з паном Олегом і його бачення ситуаціїї в країні цілком відповідає моєму...
    А такі політикани як ви, можуть тільки ставити Тягнибоку абсурдні запитання та глузувати з того, про що не мають жодного уявлення.
    Якщо би я не погоджувався з Тягнибоком, то давно би вийшов з партії.

5. ГРАНД

Саме тому ВО Свобода і не має перспектив ані політичних, ані будь яких ще. Той самий КУН має більше перспектив в політичному житті, бо має різноманітність думок та не має на чолі божка якого сліпо виліпили і вклоняються йому.

може і так. коли я ставив йому запитання у нього очі викочувались із орбіт і він переходив майже на істеричний крик. інша справа Богдан Бенюк бо навіть мій товариш,бземляк і просто геніальна людина (Царство Небесне йому і вічний спокій) Юрій Герасимович Іллєнко.

6. Luna

Luna Guest

Вам не сподобалось? То не робіть так самі...

7. Norman

Norman Guest

Спробуйте стати українцем, а не малоросом, який нічого не робить, а хоче щоб галушки йому самі падали в рот...
    А що до ваших запитань Тягнибоку - можу тільки собі уявити))))

8. ГРАНД

А хто сказав, що мені не сподобалось?

Та я і не роблю.

9. Luna

Luna Guest

Знов три - ха-ха)))) Ні, ЧОТИРИ!

10. Norman

Norman Guest

Тобто ви навмисно провокували Тягнибока? запитань більш немає...

11. ГРАНД

12. ГРАНД

Як що питання про майбутнє членство України в НАТО та про його особисте і партійне бачення щодо реформи МВС і Прокуратури це провокації - тоді так, я його провокував, жорстоко , цинічно провокував.

Точно так у нього не було зрозумілих відповідей.

13. Парусник

Парусник Скиталец

Почему-то,многие партии,поставили во главу своего "щита",вопрос членства в НАТО.А,насколько это важно для пересичного громадянина,которого опять оставили "один на один" с чудовищной бюрократической машиной? Проводящей,так называемые "рЭформы",
    которые повлекут рост цен,образование новых финансовых пирамид,
    витка инфляции,и в конечном счете удавку, для начала,для малоимущих граждан...о_О
    Тем временем,партия власти,использует удобные,прикормленные
    партиии (Симоненко,Литвина и др),которые только демагогически
    "ратуют" за заботу об этих самых гражданах.А,на деле - не вывели ни разу людей на акцию протеста.А при голосовании в Раде по вопросам,от решения которых,жизнь простого человека могла бы хоть немного улучшиться,стыдливо,как флюгеры,держали "нос по ветру" ПР...
    :scratch_one-s_head:

14. spice

spice Дуже важлива персона

Отэто не знаю, че такое "европейское мышление"... Но в первую очередь с младых ногтей надо учить человека иметь чувство собственного достоинства. Если у человека его нет - это не человек а индивид, ИМХО :pardon:Вот.

15. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Слова...слова....слова....:scratch_one-s_head:
    Хто воспитывать будет?Воспитатель детского сада имеющая чувство собственного достоинства?Родители пашущие на олигарха и которых могут выкинуть на улицу в два счета?К чему вот эти пустопорожние декларации?Фанфаронство?:ireful:

16. spice

Так в этом и проблема... Некому... У подавляющего большинства наших сограждан, к сожалению, жизнь собачья совершенно задавила осознание того, что ты "человек и право имеешь" (почти (с)... И это страшно, потому что с такими людьми можно делать все что угодно... Хай е..... ээээ.... имеют, абы не били :bad:

17. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Ну зачем так пессимистично...вот у полковника допустим не собачья жизнь,а очень даже хорошая.:)У меня не собачья..да у многих на форуме отнюдь не собачья жизнь...:rolleyes: и что?

18. spice

А форум что, репрезентативная выборка? Или Полковник и Вы считаете чувство собственного достоинства у человека лишним грузом и соответственно детей воспитываете?

19. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Ну почему только форум?Вот у меня много приятелей и у них тоже не собачья жизнь....я бы сказал что очень нормальная!
    А насчет собственного достоинства....вешь не плохая....также как и порядочность...честность...вежливость..ну и тд....:pardon:

а де твій аватар? :)