Оправдания больше нет

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем spice, 24 чер 2010.

1. alex21

alex21 Well-Known Member

А зачем извините в возрасте ...деть

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

эх Оникс, Оникс!!! загрызу. :rose:
    дело ведь не в предложениях, а в мыслях и вы это лучше меня знаете.
    я не увидел слова "невозможно"!:ireful:

3. White Snake

затем извините, что вы утверждаете, что я раньше был мудрей

4. alex21

alex21 Well-Known Member

Вы были раньше! И дай вам вас!

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

:p
    Вступить :rolleyes:, чтобы разрушить изнутри, так сказать.;)

6. White Snake

тсс..., давайте для конспирации назовем это - встрять :good:

7. White Snake

так я и не понял вашу мысль

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

а кто не дал?

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. Forpost

Forpost Стоїк

кто ,кто? Кет!

11. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Ви і не дали. Чому ви як патріот не розмовляєте українською? Здається радянський союз скінчився, вже давно можна було навчитися думати українською. Вашої підтримки йому і не вистачило. Один голос вирішує все, зхавдяки вам ми всі в дупі.

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

меня уже Гранд обвинял в этом:)). Но боюсь тут кроется некая противоречивость. В одном предложении вы меня в духе махрового большевизма обвиняете в том чего я не делал, в следующем называете патриотом.
    у Гранда спросите - он расскажет.
    вы слишком сильно преувеличиваете вес моей персоны!:) разве я один, такой сильный и моцный мальчик мешал Ющенко, да так чильно что у меня это получилось?;)

13. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

За два місяці, коли патріот Могильов за наказом президента почне говорити українською, в міліціїї перестануть катувати студентів і ми почнемо вилізати з дупи ?

14. Norman

Norman Guest

полный бред! Ющенко был несчастьем Украины, невежественным и некомпетентным политиканом. Его, как и все остальных президентиков, заботило лишь одно - процветание его многочисленной семейки. А украинский народ он держал за стадо баранов.
    "Властитель слабый и лукавый над нами царствовал тогда" - это о нем, помаранчевом идоле.

15. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тут зразу дві принципових посилу. Могильов як що і патріот, то аж ніяк не України, а друге це те, що він звичайний московський шовініст пошибу селігерського скликання. І байдуже якою мовою він заговорить. Он "академік" Толочко україномовний за формою, а за змістом затятий україножер червоно-комуністичного забарвлення. Одним словом класичний яничар.

Для цього цілком вистачить різкого підвищення фаховості працівників міліції (поліції), ретельний кадровий добір, і перш за все, зміна філософії побудови поліцейського апарату держави. а украхнізація цьому принаймні не завадить, а лише сприятиме. Політичної волі не вистачає. Наробок для справжніх реформацій поліції у академічних закладів більше ніж достатньо (моя скромна персона навіть брала скромну участь в накопиченні, зборі та розробці інструментарію для втілення таких змін. Досвід здобувався кропіткою роботою та ретельним добром досвіду поліційних апаратів Франції, Англії, США з урахуванням ментальности України морально-психологічних, соціальних і навіть кліматичних умов). коли було в 1996 році презентовано багаторічну працю міністерству, там почухали макітру, погодились з геніальністю задумки, але повернули з неофіційною приказкою, що для цьог потрібно скоротити управлінські апарати на 2/3, а майже у кожного апаратчика МВС є "кінці у ВРУ. Так проект і пилиться в академічних бібліотеках.

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Дя! Нам бы аятолу какого, монженераля, короче національного лідера с большой буквы Н. Чтобы это.. Украина стала великой и процветающей :))

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як це не прикро звучить , але український плебс до Ющенка не доріс.

18. Norman

Norman Guest

Ну і добре...нехай він поживе без нас, а ми без нього.

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Мне кажется, что многие из тех, кто поддержали майдан, а теперь проклинают Ющенко, они не носители психологии граждан, а носители психологии крестьян российской империи 18-го века, которые поддержали Емельяна Пугачова - доброго царя Петра третьего, а царь-то не оделил всех обещанной благодатью.

20. Norman

Norman Guest

И то верно...куда нам до вас, до патрициев:rolleyes:

а де твій аватар? :)