Опозиція вкотре обі...обгадилася - і провалила захист української мови

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 5 чер 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А що у Варшаві?
    Я ж Вас спитав, звідки Ви взяли однакові цифри про два різних переписи населення.
    при цьому стверджуюєте, що ці цифри стосуються території сучасної України. І що цікаво, загальна кількість "малоросів" у всій імперіі був 22 мільони проти 55 "великоросів", а в європейській частині імперії 20-ть до 48-ми.
    За даними австійського перепису: -
    Ruthenen (Ukrainer) 3 997 831. за імперію.

2. kitana

kitana Banned

В якій імперії?

3. VasMT

А Ви про яку мені торочите? За російську, звичайно... :)))

• Подобається Подобається x 1
  4. kitana

kitana Banned

І що?.....

5. VasMT

Нічого... Так, цікава цифра, ні більше ні менше... А що?

6. kitana

kitana Banned

Чим цікава?

7. VasMT

Написом...

• Подобається Подобається x 2
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Батенька - болтунишка? Приведите данные, опровергающие мои - тогда и обсудим разногласия.
    А бла-бла-бла делать - это вы пишите господину Dzeko - он ТАКое любит :)

10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

ЗАКОН ПРО МОВИ УХВАЛИЛИ
    Вівторок, 03 липня 2012, 16:14

Верховна Рада ухвалила у другому читанні "мовний" законопроект.
    За законопроект проголосували 248 депутатів.
    Після голосування депутат від НУНС Лілія Григорович заявила: "Вони зробили це з порушенням регламенту, розставили своїх мордоворотів, і ухвалили у другому читанні (законопроект про мови) в редакції першого читання".
    Депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий на питання журналіста "Як це називається", відповів: "Голосуванням".
    Відповідаючи на зауваження про те, що голосування відбулося з порушенням, регіонал сказав: "Ви мене ще будете вчити голосувати. Мене обирала Партія регіонів, а не ви".

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

12. VasMT

І ні небо не впало, ні мова не зникла, ні Йульку не випустили... Цікаво, як та дурепа Фаріон пережеве це... :))) Як вона вчора ядом бризкала... :)))

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Поки за школи не беруться, то все в порядку
    Коли почнуть масово школи переводити в 'двомовні' чи російськомовні - тоді Білоруський варіант буде

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

жарти веселі, але враховуючи що пан судячи з усього голосує за ПР, робить їх недоречними

14. VasMT

А гвавт, що здійняли оранджьові та нацзбочені на голому місці - доречні? От Ви можете двома словами сказати, що такого страшного в цьому Законі? Без лялякання, а конкретно...

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

позбавлення монополії української мови в офіційно-діловій сфері

16. VasMT

З якої то радості?

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Шо значить з якої
    в половині країни діловодство буде вестися російською

18. VasMT

І що? Вам, як пересічному громадянину яка різниця, на якій мові буде складатись графік роботи прибиральниць і реєстр інвентарного майна? Вам, як громадянину України, гарантується отримання і послуг, і офіційних відповідей державною мовою. І розмовляти з Вами будуть державною, якщо Ви цього забажаєте.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якщо я буду працювати в Києві/півдні-сході, і вестиму діловодство російською мовою, це буде мене дискримінувати

20. VasMT

Ведіть державною. Закон прямо зазначає, що мова діловодства - державна. А ведення діловодства регіональними мовами зележить не від захцянок якогось клєрка, чи чиновника. Рішення про використання регіональної мови приймається рішенням РАДИ на підставі вимог 10 відсотків громадян.

а де твій аватар? :)